Sonunda kazanmıştık üstelik güzel oynamıştık takım taktiğe alışmaya başlamıştı Karşımızda ligin zorlu ekiplerinden biri vardı Paris Saint Germain yani kısaca PSG takımıma güveniyordum ve en azından beraberlik bekliyordum.
VALENCİENNES - PARİS SAİNT GERMAİN
Maçın başlarında 2 takımda birbirlerini tartıyordu. PSG 20.dakikada Pauleta ile net bir pozisyondan yaralanamadı. Ardından bizde Nouma ile bir pozisyondan yararlanamadık. 40. dakikada golcümüz Bratu bizi yine öne geçirdi.1-0 yine öne geçmiştik golden sonra Bratu'da kendinden geçmişti
Ama sevincimiz uzun sürmedi Pauleta takmına beraberliği getiren golü attı Golden sonra Pauleta böyle sevindi:
Devre 1-1 bitti. Soyunma odasında Rudy Mater'e çok bağırdım. Pauleta'yı kaçırıp gole sebebiyet vermişti. 2.yarıya Lamine Sakho ile çıktım. Nouma'yı oyundan aldım. Nouma üzerime yürüdü ama Sakho beni korudu.![]()
İkinci yarıda karşılıklı ataklarda bir türlü gol olmuyordu. Maçın 82. dakikasında Bratu inanılmaz bir gol kaçırdı. Maç 1-1 bitmişti ama bu bizim için genede iyi bir skordu. Maçın adamı PSG'den Pauleta idi:
Maçtan sonra muhabirle aramızda şöyle bir söyleşi geçti:
Muhabir: Selam Mustafa bey nasılsınız? Yüzünüzün haline bakılırsa baya neşelisiniz. 2 maçta 4 puan ne düşünüyorsunuz?
Ben: Teşekkür ederim Allah neşemizi bozmasın amaçladığımız yolda ilerlemeye başladık. Şimdi önümüzde bir Lille maçı var eğer bu maçtanda puan alırsak bir şeyleri başarmışız demektir. İyi akşamlar.
BONJOUR VALENCİENNES ! (GÜNAYDIN VALENCİENNES)
VALENCİENNES UYANDI. ARTIK KAYBETMEMYİ ÖĞRENMİŞ GİBİ GÖZÜKÜYORLAR. 2 MAÇTA 4 PUAN ALARAK İYİ BİR SIÇRAYIŞ YAPTILAR VALENCİENNES LİGDE KALACAK GİBİ DURUYOR
İŞTE MAÇTAN İSTATİSTİKLER:
BU MAÇTAN SONRA PUAN DURUMU ŞÖYLE OLUŞTU:
LİLLE MAÇINDA NELER YAŞANDI DEVAMI YARIN!