Sonunda kazanmıştık üstelik güzel oynamıştık takım taktiğe alışmaya başlamıştı Karşımızda ligin zorlu ekiplerinden biri vardı Paris Saint Germain yani kısaca PSG takımıma güveniyordum ve en azından beraberlik bekliyordum.

VALENCİENNES - PARİS SAİNT GERMAİN

Maçın başlarında 2 takımda birbirlerini tartıyordu. PSG 20.dakikada Pauleta ile net bir pozisyondan yaralanamadı. Ardından bizde Nouma ile bir pozisyondan yararlanamadık. 40. dakikada golcümüz Bratu bizi yine öne geçirdi.1-0 yine öne geçmiştik golden sonra Bratu'da kendinden geçmişti

Ama sevincimiz uzun sürmedi Pauleta takmına beraberliği getiren golü attı Golden sonra Pauleta böyle sevindi:

Devre 1-1 bitti. Soyunma odasında Rudy Mater'e çok bağırdım. Pauleta'yı kaçırıp gole sebebiyet vermişti. 2.yarıya Lamine Sakho ile çıktım. Nouma'yı oyundan aldım. Nouma üzerime yürüdü ama Sakho beni korudu.

İkinci yarıda karşılıklı ataklarda bir türlü gol olmuyordu. Maçın 82. dakikasında Bratu inanılmaz bir gol kaçırdı. Maç 1-1 bitmişti ama bu bizim için genede iyi bir skordu. Maçın adamı PSG'den Pauleta idi:

Maçtan sonra muhabirle aramızda şöyle bir söyleşi geçti:

Muhabir: Selam Mustafa bey nasılsınız? Yüzünüzün haline bakılırsa baya neşelisiniz. 2 maçta 4 puan ne düşünüyorsunuz?
Ben: Teşekkür ederim Allah neşemizi bozmasın amaçladığımız yolda ilerlemeye başladık. Şimdi önümüzde bir Lille maçı var eğer bu maçtanda puan alırsak bir şeyleri başarmışız demektir. İyi akşamlar.

BONJOUR VALENCİENNES ! (GÜNAYDIN VALENCİENNES)

VALENCİENNES UYANDI. ARTIK KAYBETMEMYİ ÖĞRENMİŞ GİBİ GÖZÜKÜYORLAR. 2 MAÇTA 4 PUAN ALARAK İYİ BİR SIÇRAYIŞ YAPTILAR VALENCİENNES LİGDE KALACAK GİBİ DURUYOR

İŞTE MAÇTAN İSTATİSTİKLER:

BU MAÇTAN SONRA PUAN DURUMU ŞÖYLE OLUŞTU:

LİLLE MAÇINDA NELER YAŞANDI DEVAMI YARIN!