Bravo LİLLE'yi yenmişsin...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
takım artık ısındı degıl lıgı şampıyonlar lıgını bıle alırısn sen![]()
![]()
![]()
hiçbir şey imkansız değildir arkadaşım impossible is nothing yani![]()
![]()
I'm back...
Bilmiyor musun reklamlarda çıkıyor.Arenas,Messi falan![]()
Güzel kariyer devamını bekliyoruz alt sıraların alçakk gönüllü küme düşmemeye oynayan müthiş teknik direktörü(Bu nasıl bir cümle biri açıklasın
)
valenciennes en sevdiğim beş klüpten biridir
hayret nası o kadar rezalet başladılar?ii takımdır yani
arkadasim cok guzel burda ingilizce bildigini kanitlamak istemissinde impossible is nothing bire bir tercume edersen ''imkansiz hicbirseydir'' demek ama ingilizceden turkceye ceviri oyle olmuyor kardesim impossible is nothing bizim kullandigimiz hicbir sey imkansiz degildir in karsiti olarak kullaniliyorpoggerpohl
impossible is nothing : İmkansız hiçbirşeydir.
impossible is nothing takdınız bu lafa yav![]()
aynen impossible sa impossible deistirin konuyu ayrica neden kurtulmasin alt siralardan yani imkansiz die bi sey yok kiyıne basa dondm gıbı oldu ya neyse devamını beklıoz
![]()
KONU FAZLA DAĞILDI GALİBA
Lille galibiyetinden sonra takımım artık gaza gelmişti aslında bu kadar puan kaybına galiba taktiğim neden olmuştu.
Lilleden sonra ki rakibimiz düşmeme mücadelesinde rakipleimizden biri olan Troyes idi.
VALENCİENNES-TROYES
Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Ne yapıp edip kazanmalıydık. Sistemimizde oynama yapmadım. Maç ortada geçiyordu. İlk yarı böyle bitmişti. 2.yarıya Nouma'yı oyuna alarak başladım. Galiba bunun faydasınıda aldım. Nouma 2 kişiyi çalımlayarak ortasını yaptı. Gelen topa Bratu harika vurdu. GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 1-0 öne geçmiştik golü atan klasik isim Bratu idi.
Troyes daha bu golün şokunu atlatmadan yine Bratu sahneye çıktı. Bu maçı seyrederken sanıyorum Özhan Canaydın'ın içi baya gitmiştir. Çünkü Bratu sahada şov yapıyordu. GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL
Bu golden sonra Troyes'in bir kaç atağı vardı ama başarılı olamadı. Ve maç 2-0 bitti. Yine kazanmıştık. Taraftarların gözüne girmeye başlamıştık. Takımda herşey tıkır tıkır işliyordu artık.
SUPER VALENCİENNES
BU BAŞLIĞI ATACAĞIMIZI HİÇ UMMUYORDUK. AMA VALENCİENNES GERÇEKTEN SÜPER OYNUYOR.GALİBA ARTIK HEDEFLERİ LİGDE KALMAK DEĞİL. İNTERTOTO ARTIK HEDEFLERİ.
MAÇTAN SONRA TEKNİK DİREKTÖR MUSTAFA EKİCİ YAPTIĞI BASIN TOPLANTISINDA SENE BAŞINDA DÜŞMESİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILAN TAKIMININ CEVABINI SAHADAKİ MUHTEŞEM OYUNLA VERDİĞİNİ SÖYLEDİ MAÇIN ADAMI BRATUYA İSE ÖVGÜLÜ SÖZLER YAĞDIRDI.
'' BRATU İNANILMAZ BİR FUTBOLCU TAM BİR SANTRAFOR AYRICA TAM BİR PROFESYONEL ONA BURDAN HARİKA OYUNU İÇİN TEBRİKLERİMİ VE TEŞEKKÜRLERİMİ YOLLUYORUM. ANCAK BİR YANDANDA SEZON SONUNDA GİDECEĞİ İÇİN ÜZÜLÜYORUM.'' DİYEREK BRATU'NUN TAKIMI İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BELİRTTİ:
İŞTE MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ
![]()
I'm back...
demekki hiçbirşey imkansız değilmişgalibeyetinin devam etsin
ondada yenersin
eet de bi sey sorcm bu nouma nin ozelliklere hic bakmadim da hizi ve hizlanmasi az dir di mi
güçleri pek iyi değil ama 2. yarılarda işime yarıyo karşı takımın savunmayı yıpratıyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Artık kimse bizi durduramıyordu. Belkide bizi durdurabilecek tek takım Fransa liginin lideri St. Etienne idi. Maçtan öce kimse bize şans vermiyordu. Kimi otoriteler fark bile yer diyordu. Ama biz asıl cevabı sahada verecektik.....
VALENCİENNES-ST.ETTİENNE
Bu maçı kazanıp bir üst tura atlamalıydık.Hem takımın morali açısından hemde bize güvenmeyen otoritelere karşı iyi bir cevap vermeliydik.
Maça biz başladık. Ve iyi oynayan taraf her maç olduğu gibi yine bizdik. Artık rüzgar bizim arkamızdaydı. Taraftarın inanılmaz desteği takımı galeyana getirdi. 23. dakikada Bratu'nun golüyle 1-0 öne geçtik. ( artık yazmaktan bıktım) GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL:
inanılmaz bir oyun sergiliyorduk ve bunu yediremeyen St. Etienne'li oyuncular sert oynamaya başladı. 26.dakikada Daniel Bilos kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı. Galibiyet kesin gibiydi artık ancak erken konuşmamak gerekiyordu. Tam ben böyle derken Lamine Diatta ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. 2-0 Herkes şaşkındı. Oyuncularımdan galibiyet bekliyordum. Ancak bu kadar kolay bir galibiyet beklemiyordum. Açıkçası kimse beklemiyordu. Ama sahneye İlan çıktı ve bu galibet öyle kolay değil dedi. 45. dakikada düzgün bir vuruşla topu kaleci Penneatteu'nun yanından ağlara gönderdi.
(ST.ETİENNE'NİN GOLÜNÜ ATAN İLAN)
Ve ilk yarı bizim üstünlüğümüzle bitti 2-1 Oyuncularımın performansı harikaydı. Onlara performanslarını düşürmemelerini istedim. Onlarda öyle yaptılar. 2. yarı yine iyi oynayan taraf bizdik. 72. dakikada Lamine Sakho'nun golüyle 3-1 öne geçiyorduk. GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Maçı 3-1 kazanıp Fransa Lig kupasında bir üst tura atlıyorduk.
VALENCİENNES COŞTU
VALENCİENNES YİNE BİR SÜRPRİZE İMZA ATTI. LİG KUPASINDA KUPANIN FAVORİLERİNDEN FRANSA LİGİNİN LİDERİ ST.ETİENNE'İ FARKLI YENDİ 3-1 VALENCİENNES BU GALİBİYETLE FRANSA KUPASINDA BİR ÜST TURA ÇIKTI.
![]()
I'm back...
ben demisitim takim gaza gelir dieeee brawoo
http://dailyjokeonline.com/winner.html
Bratu da olmassa sen görürdün.
Bu dosya nedir?