1 ile 30 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe´li arkadaşlar sadece tebrik edip geçsek Beşiktaşlı Arkadaşlar yorumlarınızı bizleri kırmadan yapsanız olmuyor mu ?

Ben bu tür msj´ları okuyorum ve ne kadar üzülüyorum her konuda böyle olursa Biri Fener´in 25 yıllık kupa hasretini katıyor öteki Kirli kupa diyor Fenerbahçe´li arkadaşlar Beşiktaş Taraftarı yerine koysun kendisini Kupa Kirli ya.Beşiktaşlı Arkadaşlar Fenerbahçeli Taraftarların Yerine koysun kendilerini 25 yıldır hasret ya kupaya..Benim demek istediğim biraz Adilce olsun Beşiktaş Final´e çıktı Tebrik Ediyorum ve bunu bir daha söylüyorum Tebrik Ediyorum.!!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Fenerbahçe´li arkadaşlar sadece tebrik edip geçsek Beşiktaşlı Arkadaşlar yorumlarınızı bizleri kırmadan yapsanız olmuyor mu ?

Ben bu tür msj´ları okuyorum ve ne kadar üzülüyorum her konuda böyle olursa Biri Fener´in 25 yıllık kupa hasretini katıyor öteki Kirli kupa diyor Fenerbahçe´li arkadaşlar Beşiktaş Taraftarı yerine koysun kendisini Kupa Kirli ya.Beşiktaşlı Arkadaşlar Fenerbahçeli Taraftarların Yerine koysun kendilerini 25 yıldır hasret ya kupaya..Benim demek istediğim biraz Adilce olsun Beşiktaş Final´e çıktı Tebrik Ediyorum ve bunu bir daha söylüyorum Tebrik Ediyorum.!!

Ben seni tebrik ve teşekkür ederim...

Herkesin böyle davranması gerekir doğru söylüyorsun.

FB kardeşlerim eğer sizleri kırdıysam özür dilerim ama bunlar her derbiden sonra olağan şeyler.FB yense yapar,GS yense yapar,BJK yense yapar.

Bunlar Futbol'Un güzelliği o yüzden gerginliğe gerek yok...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri