1 ile 30 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Peki sence haksızmı? Çağrıcım?
    Tarıkçım biliyorsun genelde bu konularda hep tarafsız yorumlar yaparım. Zamanında ağzım çok yandı. Şimdi e öyle yapıyorum yorumlarıma dikkat edersen. Şuanda baktığımız vakit bu sezon Fenerbahçe'nin bazı maçlarda haksız olarak kaybettiği maçlar var bu doğru. Fakat şu da var. Tamam suçu Haluk Ulusoy'da buluyorlar buna da bişey diyemem. Fakat şu da var Levent Bıçakçı Yönetimi varken de Fenerbahçe kollanıyordu. Yani bunlar futbolun her zaman içinde olan şeyler. Özellikle Türk futbolunda bunlar her zaman vardı ve her zaman da olacak. Çünkü bu Türk futbolu O yüzden ben sadece gülüp geçiyorum. Bu kendi takımım olan Galatasaray için de geçerli...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Tarıkçım biliyorsun genelde bu konularda hep tarafsız yorumlar yaparım. Zamanında ağzım çok yandı. Şimdi e öyle yapıyorum yorumlarıma dikkat edersen. Şuanda baktığımız vakit bu sezon Fenerbahçe'nin bazı maçlarda haksız olarak kaybettiği maçlar var bu doğru. Fakat şu da var. Tamam suçu Haluk Ulusoy'da buluyorlar buna da bişey diyemem. Fakat şu da var Levent Bıçakçı Yönetimi varken de Fenerbahçe kollanıyordu. Yani bunlar futbolun her zaman içinde olan şeyler. Özellikle Türk futbolunda bunlar her zaman vardı ve her zaman da olacak. Çünkü bu Türk futbolu O yüzden ben sadece gülüp geçiyorum. Bu kendi takımım olan Galatasaray için de geçerli...
    Doğru diyorsun ama Çağrı bu ulusoy geldğinden beri çok fazla açığa çıkmaya başladı geçen seneki final maçıda aynı hakem faciası yaşanmıştı üst üste üste binince herkes çıldırıyor ben bile bugün statta sinir krizi geçirdiğim tvlerde görünmeyen öyle şeyler gördümkü çıldırmamak elde değil

Mesaj Yetkileri