Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Tarıkçım biliyorsun genelde bu konularda hep tarafsız yorumlar yaparım. Zamanında ağzım çok yandı. Şimdi e öyle yapıyorum yorumlarıma dikkat edersen. Şuanda baktığımız vakit bu sezon Fenerbahçe'nin bazı maçlarda haksız olarak kaybettiği maçlar var bu doğru. Fakat şu da var. Tamam suçu Haluk Ulusoy'da buluyorlar buna da bişey diyemem. Fakat şu da var Levent Bıçakçı Yönetimi varken de Fenerbahçe kollanıyordu. Yani bunlar futbolun her zaman içinde olan şeyler. Özellikle Türk futbolunda bunlar her zaman vardı ve her zaman da olacak. Çünkü bu Türk futboluO yüzden ben sadece gülüp geçiyorum. Bu kendi takımım olan Galatasaray için de geçerli...
Doğru diyorsun ama Çağrı bu ulusoy geldğinden beri çok fazla açığa çıkmaya başladı geçen seneki final maçıda aynı hakem faciası yaşanmıştı üst üste üste binince herkes çıldırıyor ben bile bugün statta sinir krizi geçirdiğim tvlerde görünmeyen öyle şeyler gördümkü çıldırmamak elde değil
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda