Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
hehehe zico süper ya![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçe´li arkadaşlar sadece tebrik edip geçsek Beşiktaşlı Arkadaşlar yorumlarınızı bizleri kırmadan yapsanız olmuyor mu ?
Ben bu tür msj´ları okuyorum ve ne kadar üzülüyorum her konuda böyle olursa Biri Fener´in 25 yıllık kupa hasretini katıyor öteki Kirli kupa diyor Fenerbahçe´li arkadaşlar Beşiktaş Taraftarı yerine koysun kendisini Kupa Kirli ya.Beşiktaşlı Arkadaşlar Fenerbahçeli Taraftarların Yerine koysun kendilerini 25 yıldır hasret ya kupaya..Benim demek istediğim biraz Adilce olsun Beşiktaş Final´e çıktı Tebrik Ediyorum ve bunu bir daha söylüyorum Tebrik Ediyorum.!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Marco ile Rico mactan sonra stad cikisinda yumruk yumruga kavga etmisler.. Ricardinho kendisine hem macta hemde mactan sonra küfür etmis..
zico tamamen çileden çıkmış durumda tabiki bizlerde öyleyiz
Multi hesap açtığı için banlanmıştır
Fener süperdi bugün..Ezdi geçti adeta.. Ah bir de kaçan 11 net pozisyon da gol olsaydı.. Hezimet olucaktı.. Neyse final maçında 2 takıma da başarılar.. Erciyes için de iyi oldu 2.lik, BJK nin kupası şimdiden hayırlı olsun.. Bugün anladım ki BJK ligde de şampiyon olucakmış.. O nedenle şampiyonluğu da hayırlı olsun.. 3. yıldızı takarlar inşallah en kısa sürede![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Ben seni tebrik ve teşekkür ederim...
Herkesin böyle davranması gerekir doğru söylüyorsun.
FB kardeşlerim eğer sizleri kırdıysam özür dilerim ama bunlar her derbiden sonra olağan şeyler.FB yense yapar,GS yense yapar,BJK yense yapar.
Bunlar Futbol'Un güzelliği o yüzden gerginliğe gerek yok...
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
eşiktaş'ın 1-1'lik sonuçla Fenerbahçe'yi elediği ve finale çıktığı maç sonrası ilginç olaylar yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yöneticilerle beraber sahaya indi ve tünel çıkışında Fenerbahçeli futbolcuları teselli etti.
Başkan Yıldırım, futbollarından ötürü futbolcularını kutlarken Tuncay ile Aurelio arasında gerginlik yaşandı. Tuncay, Fenerbahçeli bazı taraftarların "Vur vur" tezahüratlarına uyarak Beşiktaşlı oyuncularla tartışan takım arkadaşlarını şikayet etti. Bu esnada aurelio ile tuncay arasında ipler gerildi ve iki futbolcu itişti. Yöneticilerin araya girmesiyle gerginlik sona erdi.
(Ligtv.com.tr)
Fenerbahçe Yönetimi'ne ağır cezalar gelecektir diye düşünüyorum maçtan sonra. Çünkü devlete bile laf atmaya başladılar. Bu kadar aciz bir devlet görmedim daha hala üdahale etmiyorlar dedi Mahmut Uslu...
Yok aslında BJK zaten yeniyor FB'yi o yüzden fazla abartmıyoruz![]()
Tarıkçım biliyorsun genelde bu konularda hep tarafsız yorumlar yaparım. Zamanında ağzım çok yandı. Şimdi e öyle yapıyorum yorumlarıma dikkat edersen. Şuanda baktığımız vakit bu sezon Fenerbahçe'nin bazı maçlarda haksız olarak kaybettiği maçlar var bu doğru. Fakat şu da var. Tamam suçu Haluk Ulusoy'da buluyorlar buna da bişey diyemem. Fakat şu da var Levent Bıçakçı Yönetimi varken de Fenerbahçe kollanıyordu. Yani bunlar futbolun her zaman içinde olan şeyler. Özellikle Türk futbolunda bunlar her zaman vardı ve her zaman da olacak. Çünkü bu Türk futboluO yüzden ben sadece gülüp geçiyorum. Bu kendi takımım olan Galatasaray için de geçerli...
Doğru diyorsun ama Çağrı bu ulusoy geldğinden beri çok fazla açığa çıkmaya başladı geçen seneki final maçıda aynı hakem faciası yaşanmıştı üst üste üste binince herkes çıldırıyor ben bile bugün statta sinir krizi geçirdiğim tvlerde görünmeyen öyle şeyler gördümkü çıldırmamak elde değil
Doğrudur haklısın. Bakın size de hak veriyorum ama sonuçta bunlar bu Türk futbolunda her zaman olacak şeyler. Her zaman bunlar oldu ve bundan sonra da olacak. Değiştiremezsiniz.