Sayfa 13 / 17 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Baki'yi tebrik ederim çok iyi oynadı gerçektende...

evet çok ii oynadı ben hayatımda ilk defa futbol sahalarında bir kasap gördüm ve buna kayırsız kalan bi hakem tebrikler
    Multi hesap açtığı için banlanmıştır

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    şaka mı yapıyorsun ?? Eğer önüne gelene tekme atmak iyi oynamaksa kick-box dersi almalı futbolcular
    Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Görevini yerıne getırdı.Tuncay'ı biçti.İyi kasaplık yaptı.

Baki başarılı idi.

Delinho kötü oynadı o yüzden o kanattan çok hücum yedik ancak yine de BAKİ iyi oynadı...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hehehe zico süper ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe´li arkadaşlar sadece tebrik edip geçsek Beşiktaşlı Arkadaşlar yorumlarınızı bizleri kırmadan yapsanız olmuyor mu ?

Ben bu tür msj´ları okuyorum ve ne kadar üzülüyorum her konuda böyle olursa Biri Fener´in 25 yıllık kupa hasretini katıyor öteki Kirli kupa diyor Fenerbahçe´li arkadaşlar Beşiktaş Taraftarı yerine koysun kendisini Kupa Kirli ya.Beşiktaşlı Arkadaşlar Fenerbahçeli Taraftarların Yerine koysun kendilerini 25 yıldır hasret ya kupaya..Benim demek istediğim biraz Adilce olsun Beşiktaş Final´e çıktı Tebrik Ediyorum ve bunu bir daha söylüyorum Tebrik Ediyorum.!!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    ben maçtaydım 90 dakika küfür falan olmadı insanları yanlış yönlendirmeyin maçı bile izlemeden konuşmak ne kadar doğru? maçın 120 dakika oynandığının bile farkında değilsin çünkü maçla alakan yok!

Yalan söylemeyeyim ilk 30 dakikada küfür etmedi FB tribünleri...

Ondan sonraki 90 dakikada

Bu arada üslubuna dikkat edermisin ünlemli cümleler kurmassan sevinirim.

Fazla agresif olmaya gerek yok bence...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Marco ile Rico mactan sonra stad cikisinda yumruk yumruga kavga etmisler.. Ricardinho kendisine hem macta hemde mactan sonra küfür etmis..

Nesil
    2007
    Yer

zico tamamen çileden çıkmış durumda tabiki bizlerde öyleyiz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fener süperdi bugün..Ezdi geçti adeta.. Ah bir de kaçan 11 net pozisyon da gol olsaydı.. Hezimet olucaktı.. Neyse final maçında 2 takıma da başarılar.. Erciyes için de iyi oldu 2.lik, BJK nin kupası şimdiden hayırlı olsun.. Bugün anladım ki BJK ligde de şampiyon olucakmış.. O nedenle şampiyonluğu da hayırlı olsun.. 3. yıldızı takarlar inşallah en kısa sürede
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Marco ile Rico mactan sonra stad cikisinda yumruk yumruga kavga etmisler.. Ricardinho kendisine hem macta hemde mactan sonra küfür etmis..
    Nerden duydun acaba küfürleri?

Hem karşılıklı değil olay.Ricardinho otobüse giderken Aurelio soyunma odasından fırlayıp arkasından yumruk atmış.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Yalan söylemeyeyim ilk 30 dakikada küfür etmedi FB tribünleri...

Ondan sonraki 90 dakikada

Bu arada üslubuna dikkat edermisin ünlemli cümleler kurmassan sevinirim.

Fazla agresif olmaya gerek yok bence...
    ama sen çok açık bariz bir şekilde yalan söylüyorsun sorna gelmiş bana uslüb diyosun maçın 120 dakika oynandıpını bile bilmeden küfür etti diyorsun ben maçtaydım son dakikalara kadar küfür olmadı sen hangi maçı izledin acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    BJK nin kupası şimdiden hayırlı olsun.. Bugün anladım ki BJK ligde de şampiyon olucakmış.. O nedenle şampiyonluğu da hayırlı olsun..
    o kadar kiskirtici mesaj atmayin diyorlar burda hala imali sozler...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Fenerbahçe´li arkadaşlar sadece tebrik edip geçsek Beşiktaşlı Arkadaşlar yorumlarınızı bizleri kırmadan yapsanız olmuyor mu ?

Ben bu tür msj´ları okuyorum ve ne kadar üzülüyorum her konuda böyle olursa Biri Fener´in 25 yıllık kupa hasretini katıyor öteki Kirli kupa diyor Fenerbahçe´li arkadaşlar Beşiktaş Taraftarı yerine koysun kendisini Kupa Kirli ya.Beşiktaşlı Arkadaşlar Fenerbahçeli Taraftarların Yerine koysun kendilerini 25 yıldır hasret ya kupaya..Benim demek istediğim biraz Adilce olsun Beşiktaş Final´e çıktı Tebrik Ediyorum ve bunu bir daha söylüyorum Tebrik Ediyorum.!!

Ben seni tebrik ve teşekkür ederim...

Herkesin böyle davranması gerekir doğru söylüyorsun.

FB kardeşlerim eğer sizleri kırdıysam özür dilerim ama bunlar her derbiden sonra olağan şeyler.FB yense yapar,GS yense yapar,BJK yense yapar.

Bunlar Futbol'Un güzelliği o yüzden gerginliğe gerek yok...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Brezilya'nin futbolcusu meshur ama bokscusu mehur degil. Deneme amacli boks subesine mi alinsa bu ikisi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Noz View Post
    Valla kusura bakmayın ama aklım, geçmiş sayfaları en baştan okicak kadar yerinde değil.. Bu kışkırtıcı bi mesaj da değil aslında... neyse..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

ama sen çok açık bariz bir şekilde yalan söylüyorsun sorna gelmiş bana uslüb diyosun maçın 120 dakika oynandıpını bile bilmeden küfür etti diyorsun ben maçtaydım son dakikalara kadar küfür olmadı sen hangi maçı izledin acaba?
    Boşver TARIK...

Küfür vardı bunu inkar edecek değilsin...

Ama sonuçta maçtır yani kimse kırılsın istemiyorum

Eğer kırdıysam özür...

Nesil
    2007
    Yer

Quote Originally Posted by Noz View Post

ima mima değil tamamen gerçek sözler oynanan oyunlar belli değil mi sezon başından beri önce gs'yi ligden elediler sora fb olabildiince zarar vermeye çalışıolar ama bjk hiç mi hiç zarar görmüo bu olanlardan

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

eşiktaş'ın 1-1'lik sonuçla Fenerbahçe'yi elediği ve finale çıktığı maç sonrası ilginç olaylar yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yöneticilerle beraber sahaya indi ve tünel çıkışında Fenerbahçeli futbolcuları teselli etti.

Başkan Yıldırım, futbollarından ötürü futbolcularını kutlarken Tuncay ile Aurelio arasında gerginlik yaşandı. Tuncay, Fenerbahçeli bazı taraftarların "Vur vur" tezahüratlarına uyarak Beşiktaşlı oyuncularla tartışan takım arkadaşlarını şikayet etti. Bu esnada aurelio ile tuncay arasında ipler gerildi ve iki futbolcu itişti. Yöneticilerin araya girmesiyle gerginlik sona erdi.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by TheCure View Post

ima mima değil tamamen gerçek sözler oynanan oyunlar belli değil mi sezon başından beri önce gs'yi ligden elediler sora fb olabildiince zarar vermeye çalışıolar ama bjk hiç mi hiç zarar görmüo bu olanlardan
    Hiç bir zaman kasti birşey yapılmaz.

İçimden ne geçiyor biliyormusunuz?

Keşke bugün maç oynanmasaydı da İlk maçta ki skorla Beşiktaş Tur Atlasaydı Değişen birşey olmucaktı.Final´e çıkan taraf yine Beşiktaş..

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by TheCure View Post

tmm fb sanssiz bikac macta hakemden yana ama bjk de gs de hakem hatalarina uramistir gs yi ligden elediler ne demek...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Brezilya'nin futbolcusu meshur ama bokscusu mehur degil. Deneme amacli boks subesine mi alinsa bu ikisi...
    ricardinho nun dudagi patlamis dava acacakmis

bu arada ziconun basin toplantisini izledim adam artik bikmis durumda.. haksizda degil.. olanlari herkes görüyor...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Yönetimi'ne ağır cezalar gelecektir diye düşünüyorum maçtan sonra. Çünkü devlete bile laf atmaya başladılar. Bu kadar aciz bir devlet görmedim daha hala üdahale etmiyorlar dedi Mahmut Uslu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Puhauhauhauhauha

Serhat boşver yaa...

Fenerliler biraz sinirli anlayışla karşılıyorum
    Onun içinmi sürekli buraya Mesaj yazıyorsun Anlayışla karşılamış olsan.

Kısa bir tebrik yaparsın sonra forumda gezintini yaparsın..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yok aslında BJK zaten yeniyor FB'yi o yüzden fazla abartmıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yok aslında BJK zaten yeniyor FB'yi o yüzden fazla abartmıyoruz
    Peki o zaman Beşiktaşlı kardeşlerime Bolşans..

Bu saçma konular yüzünden 2003 yılından beri üye olan abimiz siteden atıldı alın buyrun konu sizin meydan geniş.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Peki sence haksızmı? Çağrıcım?
    Tarıkçım biliyorsun genelde bu konularda hep tarafsız yorumlar yaparım. Zamanında ağzım çok yandı. Şimdi e öyle yapıyorum yorumlarıma dikkat edersen. Şuanda baktığımız vakit bu sezon Fenerbahçe'nin bazı maçlarda haksız olarak kaybettiği maçlar var bu doğru. Fakat şu da var. Tamam suçu Haluk Ulusoy'da buluyorlar buna da bişey diyemem. Fakat şu da var Levent Bıçakçı Yönetimi varken de Fenerbahçe kollanıyordu. Yani bunlar futbolun her zaman içinde olan şeyler. Özellikle Türk futbolunda bunlar her zaman vardı ve her zaman da olacak. Çünkü bu Türk futbolu O yüzden ben sadece gülüp geçiyorum. Bu kendi takımım olan Galatasaray için de geçerli...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Tarıkçım biliyorsun genelde bu konularda hep tarafsız yorumlar yaparım. Zamanında ağzım çok yandı. Şimdi e öyle yapıyorum yorumlarıma dikkat edersen. Şuanda baktığımız vakit bu sezon Fenerbahçe'nin bazı maçlarda haksız olarak kaybettiği maçlar var bu doğru. Fakat şu da var. Tamam suçu Haluk Ulusoy'da buluyorlar buna da bişey diyemem. Fakat şu da var Levent Bıçakçı Yönetimi varken de Fenerbahçe kollanıyordu. Yani bunlar futbolun her zaman içinde olan şeyler. Özellikle Türk futbolunda bunlar her zaman vardı ve her zaman da olacak. Çünkü bu Türk futbolu O yüzden ben sadece gülüp geçiyorum. Bu kendi takımım olan Galatasaray için de geçerli...
    Doğru diyorsun ama Çağrı bu ulusoy geldğinden beri çok fazla açığa çıkmaya başladı geçen seneki final maçıda aynı hakem faciası yaşanmıştı üst üste üste binince herkes çıldırıyor ben bile bugün statta sinir krizi geçirdiğim tvlerde görünmeyen öyle şeyler gördümkü çıldırmamak elde değil

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Doğrudur haklısın. Bakın size de hak veriyorum ama sonuçta bunlar bu Türk futbolunda her zaman olacak şeyler. Her zaman bunlar oldu ve bundan sonra da olacak. Değiştiremezsiniz.

Sayfa 13 / 17 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri