1 ile 30 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Hybrid View

Bende Lugano icin ayni seyleri düsünüyorum.Cogu macta kirmizi kart görmesi gerekirken sadece 2 kere kirmizi kart gördü sezon basindan beri,hakemler Lugano konusunda fazla tarafli.

Lugano bugün de direk kirmizi görebilirdi ama hakem 2.saridan atmayi yegledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bende Lugano icin ayni seyleri düsünüyorum.Cogu macta kirmizi kart görmesi gerekirken sadece 2 kere kirmizi kart gördü sezon basindan beri,hakemler Lugano konusunda fazla tarafli.

Hangi pozisyondu ? Hatırlamıyorum da...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by ewrim_FB View Post
    Hangi pozisyondu ? Hatırlamıyorum da...
    Baki'nin Tuncay'a yaptığı ve ikinci sarı kart görmesi gereken pozisyondan hemen sonra.Çizgi üzerinde direk olarak rakibi öldürme amaçlı girdiği poziyon.İlk sarı kartı gördüğü pozisyon.Faulü yaptığı kişiyi hatırlayamadım şu an

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Baki'nin Tuncay'a yaptığı ve ikinci sarı kart görmesi gereken pozisyondan hemen sonra.Çizgi üzerinde direk olarak rakibi öldürme amaçlı girdiği poziyon.İlk sarı kartı gördüğü pozisyon.Faulü yaptığı kişiyi hatırlayamadım şu an
    Tamam hatırladım hatta Bobo'ya yapmıştı bence direkt kırmızı kart çok ağır olur ama kırmızıyı verse çokta itiraz etmem , o pozisyona gelmeden önce hakemin maçı çığırından çıkardığı gerçeğide var tabi.Bana göre maç içerisinde direkt kırmızı kart verilmesi gereken iki pozisyon vardı 1.si Baki'nin Tuncay'a salladğı tekme 2.si Uğur'un inanılmaz biçimde sıçrayarak Ali Tandoğan'ın ensesine tekme atması.Federasyon federasyon olsa Uğur'a maç özetlerinden ceza vermesi gerekir ama nerde hakem bile sadece faul veriyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

evet o da var... ama lugano daha cok asiri hirstan oyle oynuyor... ayni alpay gibi...

Mesaj Yetkileri