1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Namağlup Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Tega-Geist Taktik Sizlerle..[Beıng Update]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by kansuGS View Post
    Taktiği Chelsea,Galatasaray ve Trabzonspor ile analiz ettim...

Ve 3 takımda da aynı sonuçlarla karşılaştım...Ayarları çok çelişen bir sistemin var ve başarıya ulaşman gerçekten şaşırtıcı...

1-)Closing Down ile temponun ters orantılı olması gerekir...Yani az kapanır ve hızlı tempoyla bol gollü maçlar yaşarsın ya da iyi kapanır düşük tempoda organize hücumlarla etkili sonuca gidersin...İkisi de doğru orantılı olursa facialara sebep olur

2)Creative Freedom'um tamamiyle full olması oyuncuların sahada kendi isteklerine göre davranmasını ve verdiğin komutlara uymamasına sebep olur bu da sen takımının mentalitesini defansif yap ofansif yap yine kendi bildiğini okuyacaklar demek...Burda yapılması gereken Creative Freedom'un little fakat bireysel ayarlarda forvet ortasaha oyuncularına much verebilirsin...

Yine de emeğine sağlık...
    1. si: closing down la tempo nun alakası yoktur. (sadece forvetler için vardır onu da açıklayacağım) neden:
    closing down=pres yapma, oyuncuya pasma bunun için bunun bütünleri creative freedom dur(bireysel olarak) ayrıca hücum hattındaki oyuncularının creative freedom u yüksek olursa temposu düşük olmak zorundadır(çünkü yaratıcılık düşünmek ister düşünmek de zaman..) bundan dolayı tempo ile forvet oyuncularının closing down u eşit olmalıdır. bu taktikte olmayabilir ama v2 de taktiğin hiç kusuru kalmayacak merak etmeyin. valencia ile grup lideri olarak- 2 gol yedim 15-16 tane attım- 2. turda ajax-ı 1-2 ve 1-0 lık skorlarla eledim şimdi çeyrek finalde bremen ile eşleştim daha maç oynamadım.

2.si creative freedom eşit değildir oyuncu serbestliği; c.freedom eşittir yaratıcılık yani oyuncunun ne kadar "özel" yeteneklerini göstereceğini ayralar. umarım sorularına cevap verebilmişimdir, keyifli fm ler..

2. Default

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    1. si: closing down la tempo nun alakası yoktur. (sadece forvetler için vardır onu da açıklayacağım) neden:
    closing down=pres yapma, oyuncuya pasma bunun için bunun bütünleri creative freedom dur(bireysel olarak) ayrıca hücum hattındaki oyuncularının creative freedom u yüksek olursa temposu düşük olmak zorundadır(çünkü yaratıcılık düşünmek ister düşünmek de zaman..) bundan dolayı tempo ile forvet oyuncularının closing down u eşit olmalıdır. bu taktikte olmayabilir ama v2 de taktiğin hiç kusuru kalmayacak merak etmeyin. valencia ile grup lideri olarak- 2 gol yedim 15-16 tane attım- 2. turda ajax-ı 1-2 ve 1-0 lık skorlarla eledim şimdi çeyrek finalde bremen ile eşleştim daha maç oynamadım.

2.si creative freedom eşit değildir oyuncu serbestliği; c.freedom eşittir yaratıcılık yani oyuncunun ne kadar "özel" yeteneklerini göstereceğini ayralar. umarım sorularına cevap verebilmişimdir, keyifli fm ler..

Closing Down kapanma demektir ve FM nin gerçekçiliğnde öte çıkarak sıkı kapanma yaparken çok yüksek tempoda oynayamazsın oyuncuların bu ikisini yaparken aşırı yorulurlar...Creative Freedom oyunun tıkandığı yerde oyuncuların bireysel yeteneklerini de sergileyip taktik dışı oyunda sergileyebilrler...Bu ne kadar fazla arttırırsan oyuncuların daha serbest davranır..Creative Freedom oyunun bireysel yeteneklerini sergilemesinin dışında serbest de davranabilmesidir..Bunu sadece ben demiyorum SI Games in yayınladığı FM Guide da aynı düşüncede...

Mesaj Yetkileri