Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Öncelikle sana demedim, birkaç yerde böyle saçma mesajlar gördüm, o nedenle yazdım onları...

Dediğim gibi, pozisyonları tek tek tartışmayacağı ilk attığım mesajda da belirtmiştim. Diğer konu hakkında da bir yorum yapmıyorum. O adamın Aziz Yıldırım'ı tanıyıp tanımadığını bilmiyorum. Orada olay var dediler belki ve Aziz Yıldırım oraya giderken o ilk saldıran kişi yanına geldi ve birşeyler söylemeye başladı. Bunları bilmeden Aziz Yıldırım'ın adamı, o dövdürdü gibi laflar çok komik geliyor.

Şu anda bilemiyoruz tabi ki ama olay mahkemeye giderse, iki tafafında vereceği ifadelerden ne olduğunu öğrenebiliriz.

Emre'yi ne çabuk unuttunuz. Rakibe tekme attığı için koridorda 4 maç ceza aldı. O zaman onun da milli takımda oynamasını istemiyorsunuz. Mehmet Özdilek de tekme attı bir futbolcuya, bundan sonra ileri de çok iyi bir TD olsa bile hiçbir şekilde milli takımda ya da BJK'de forma giymesin o zaman.

Aurelio doğru yapmıştır demiyorum asla, yaptığı hareket çok yanlıştır ama milli formayı bir daha giymesin demek için Emre'nin de milli takımdan çıkarılması gerekir...
Ben mesajlarimi tekrar gozden gecirdim,
Ben Aziz Yildirim'in adami dememisim.Sadece yaninda ne isi vardi demisim.Senin dedigin gibi de olabilir,Aziz Yildirim'i hic tanimayan biri oyle gelip yaninda fazla konusamaz gibi geliyor bana ama bu benim sahsi gorusum.
Yine Aurelio icin de Milli takima alinmasin dememisim.Alindigina uzuldum ve oynarsa bir daha milli mac izlemem demisim.
Ayrica bence Isvicre macinin havasi cok daha farkliydi bana gore.Sucu baskasina atmayi sevmem ama orda toplu halde bir galeyana gelme durumu olmustu(Keske olmasaydi,orda burda rezil olduk,Haluk Ulusoy cezayi hafifleteyim diye ne hallere dustu maalesef).Burda Marco direk kendi basina hemde arkadan bir saldirida bulunuyor.Bence de en guzel olay mahkemeye tasinsin her sey netlik kazansin.
Aslinda benim amacim bu maca hic yorum yapmamakti ama futbolcumuza Turkiye'nin en buyuk klubu oldugunu iddaa eden bir klubun futbolcusundan yapilan resmen saldiri(Kavga falan degil bariz adamin arkasindan vuruyordu,karsilik vermeseydi diyenlere guluyorum ve biraz empati yapmalarini tavsiye ediyorum,vurduysa Rico'da ceza alsin ama Runje-Cangele olayinda ki gibi olayi baslatanla provake edilen(hatta burda bariz saldiri)ayni cezayi almasin) benim cok agrima gitti,ben ne olursa olsun Inonu'de boyle bir sey olacagini sanmiyorum,hem Fenerbahce adina hem Rico adina cok uzuldum.Fenerbahce'nin bence Aurelio'yu en kotu uyarmasi lazim.
Genelde mesajlarim hep soru cevap seklinde,bazen de konuyla ilgisiz oldu,pek forum duzenine uygun degil biliyorum ama konusmalar bunu gerektiyor.