Toplantıyı canlı izledim, Lig TV'yi açtım o esnada ama nedense NTV, CNNTürk Cumhurbaşkanlığı tartışmalarına ara verip canlı yayınlarlarken, futbol kanalı Lig TV basın toplantısı canlı yayınlamadı, bu da dikkatimi çekti...

Kupa'dan çekilmek söz konusu olmadığı için, önümüzdeki sezon da kupanın yayın hakkı Lig TV'de olduğu için Fenerbahçe kupa maçının olduğu gün, aynı saatte hazırlık maçı yapacak ve paf takım maçı yerine A takım da olsa hazırlık maçları daha çok izlenecek. Bu açıklamalarda en çok hoşuma giden kısımdı bu. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe Paf takımına Türkiye Kupası'nda başarılar diliyorum...

Ligden çekilmenin o kadar kolay olmadığı zaten toplantıda belirtti. Şu anda Kulübe bu yçnde istekler geliyor dedi. Biz yönetim kurulu olarak buna karar veremeyiz ve bu sorumluluğu alamayız dedi. Genel Kurul olağanüstü toplanacak ve bu çekilme olayı orada tartışılacak...

Hakem 5.5 puan almış, sanırım verilen en düşük puan ve bu hakem hakkında Federasyon Başkanı dün iyi maç yönetti, tabi ki böyle hatalar olur dedi. 5.5 puan alan bir hakem maçı nasıl iyi yönetmiş olabilir, verilecek cezayı bekliyoruz...

Bakalım önümüzdeki hafta bir açıklama daha olacak, bekliyoruz...