1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Şekip Mosturoğlu basın toplantısı düzenledi.

Hybrid View

a.yıldırım değilmiydi istifa edipde geri dönen...
    fb camiyası değilmiydi ilk penaltımızı taca atıcaz diyen ....

bu açıklamarında bundan farkı yok .... gündem değiştirmek ve hakemleri etki altına almaya çalışmak ...

fb bu işi çok iyi yapıyor .... ayrıca sanki 25 yıldır kupayı hakemler yüzünden mi kaybediyorlar ....

olay çok fazla arabeskleşmeye başladı ...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by paco View Post
    a.yıldırım değilmiydi istifa edipde geri dönen...
    fb camiyası değilmiydi ilk penaltımızı taca atıcaz diyen ....

bu açıklamarında bundan farkı yok .... gündem değiştirmek ve hakemleri etki altına almaya çalışmak ...

fb bu işi çok iyi yapıyor .... ayrıca sanki 25 yıldır kupayı hakemler yüzünden mi kaybediyorlar ....

olay çok fazla arabeskleşmeye başladı ...
    fb camiası ne zaman demiş ilk penaltıyı taca atıcaz diye onu diyen **** forumlarından bi kaç kişi hemen camiaya nasılda maal etmişiniz maşallah Onur eski günleremi dönüyoruz ne

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    fb camiası ne zaman demiş ilk penaltıyı taca atıcaz diye onu diyen **** forumlarından bi kaç kişi hemen camiaya nasılda maal etmişiniz maşallah Onur eski günleremi dönüyoruz ne
    **** com da taraftarlar arasında anket yapılmış (ve%75 falan oy çıkmış).... ve bu basınada yansıdı sonuçta f.b taraftarıda camiyanın içinde ben bir yönetici dedi demedim ... basına yansıması yeter bunlar hep etki altına almaya çalışmakdır ... o yazımda tek oraya mı takıldın tarık ....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by paco View Post
    **** com da taraftarlar arasında anket yapılmış (ve%75 falan oy çıkmış).... ve bu basınada yansıdı sonuçta f.b taraftarıda camiyanın içinde ben bir yönetici dedi demedim ... basına yansıması yeter bunlar hep etki altına almaya çalışmakdır ... o yazımda tek oraya mı takıldın tarık ....
    Aslında ben senin her yazına takılıyorum Onurcum

Mesaj Yetkileri