1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Adnan Polat da Fenerbahçe'ye çattı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yanlış hatırlamıyosam 5 dakka falan var..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Yanlış hatırlamıyosam 5 dakka falan var..
    5 dakika bile değil.Baki Tuncay'ı düşürdü devam dedi hakem sonra maç durdu.O sırada hatta itirazlar falan.Yan hakemin yanına gidip itirazlar falan.Peşinden gelişen atakta senin dediğin gibi gelişti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    baki o anda sarı ve kırmızı görse ortam o kadar gerilirmiydi peki?
    Tarık zaten ben maç ile ilgili topicte de dedim hakem maçı katletti diye.Katletmeye başlama pozisyonu da Baki'yi atmamasıdır.Evet ortam falan gerildi haklısın.Hakem sonra galiba anladı Baki'yi atması gerektiğini ondan sonra işte Lugano'ya kırmızıyı veremedi.Çünkü daha öncesinde Baki'yi atamadı.Peşinde Mehmet Sedef'e verdiği haksız sarı kart vs.

Yani hakem o pozisyondan sonra maçı katletti ama tüm kararları Beşiktaşın yararına vermedi.Al gülüm ver gülüm gibi bir Bjk'ye bir Fb'ye

Yani benim tam demek istediğim evet hakem maçı katletti ama senin sahada oradan buraya dolanan bir Kezmanın var,%100'lük golü atamayan Alex'in var(Kaçırmasına rağmen gerçekten iyi oynadı).
    Oyuncularında suçu var biraz bence.(Alex'i saymayın iyi oynadı.Kezman bir numaralı suçlu bence)
    Yani hakem maçı katletmesine rağmen ben Fenerbahçe finale çıkar diyordum.En kötü penaltılarla diyordum.bir baktım Bjk attı bi tane

Yani suçlu sadece hakem değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Yani suçlu sadece hakem değil.
    biz zaten bas bas bagiriyoruz bütün bu olanlari sadece hakeme baglamiyoruz diye birazda bizim takimin beceriksizliginden kaynaklaniyor 90 dakika tek kale oyna 1 gol at 1 topun direkten dönsün...

Mesaj Yetkileri