Olaylar gerildikten sonraki pozisyonları saymayın arkadaşlar..
Olaylar gerildikten sonraki pozisyonları saymayın arkadaşlar..
Normaldir.. Adnan Polat'ın canı sıkıldıkça Fenerbahçe'ye laf atıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Düzelteyim.. Tuncay sağdan kaptırıdı gidiyo.. Bakiyi çalımladı.. İ Üzülmez geldi karşısına onu da geçti ama İ. Üzülmez dengesini kaybetti Tuncayın altına girdi.. Hakem sadece izledi bunu.. sonra top taç çizgisinin oraya geldi ve Lugano verilmeyen faulun de etkisiyle daldı..
pozisyonun özü budur aşkın abi.
Ayrıca yan hakeme ''SEN KARIŞMA'' ne demek yaaa bunu Selçuk Dereli dedi
2 pozisyonda kırmızı vermesi gerekirken ''SEN KARIŞMA'' olcak iş değil masa başı oyunları işte
Aşkın yapma Allah aşkına bu adamın savunulcak bir yanı yok lig tv kameralarının göstermediği daha bir kaç olay daha oldu onları ben anlatsamda inanmazsınız sadece bu sefer bize inanın hakem bu maçı katletti bizim emeğimizi çaldı
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Yanlış hatırlamıyosam 5 dakka falan var..
Ne alaka dakikayla ben onu anlamadım![]()
Düzelteyim Aşkın abi baktım 3-4 dakika fark var.. ama bu bişi değiştirmez.. Bakini bu maç 5 defa etılması lazımdı..
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Evet haklısın 5 dakika bile değil... ama baki sarı kartını 75.. dakikada görüyo Haluk Ulusoy' da hakem ilk 75 dakika güzel maç yönetti dedi.. ne kadar ilginç değil mi.
neyse beyler konudan çok dışarı çıktık bu pozisyonları defalarca konuştuk zaten uzatmayalım artık![]()
Tarık zaten ben maç ile ilgili topicte de dedim hakem maçı katletti diye.Katletmeye başlama pozisyonu da Baki'yi atmamasıdır.Evet ortam falan gerildi haklısın.Hakem sonra galiba anladı Baki'yi atması gerektiğini ondan sonra işte Lugano'ya kırmızıyı veremedi.Çünkü daha öncesinde Baki'yi atamadı.Peşinde Mehmet Sedef'e verdiği haksız sarı kart vs.
Yani hakem o pozisyondan sonra maçı katletti ama tüm kararları Beşiktaşın yararına vermedi.Al gülüm ver gülüm gibi bir Bjk'ye bir Fb'ye
Yani benim tam demek istediğim evet hakem maçı katletti ama senin sahada oradan buraya dolanan bir Kezmanın var,%100'lük golü atamayan Alex'in var(Kaçırmasına rağmen gerçekten iyi oynadı).
Oyuncularında suçu var biraz bence.(Alex'i saymayın iyi oynadı.Kezman bir numaralı suçlu bence)
Yani hakem maçı katletmesine rağmen ben Fenerbahçe finale çıkar diyordum.En kötü penaltılarla diyordum.bir baktım Bjk attı bi tane
Yani suçlu sadece hakem değil.
papaz bu kez pilav yemez beyler..
ne biçim bir lig oldu böyle, takip etmeyeceğim bundan sonra o olacak oeh
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bencede çok kötü bir sezon geçiriyoruz