İlginize teşekkürler arkadaşlar sağolu yeni maçlar burada sezonun bitimine 3 maç kaldı bu arada İngilterede Şampiyon Liverpool ispanyada Barca ve Real Kapışıyor Vİllarealde 3. sırada 1 puan farkla 2.yi kovalıyor türkiyede ise Galatasaray ile Manisa Bundes Lİgada ise Münich son haftalarda çıkışta 1 şampiyon belli kalan 3 ligdeki şampiyonlarla ilgili tahminler bekliyorum
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bayern maçını kazanarak inter toto için önemli bir avantaj sağladık ama bu ne yaman bir ligtir ki hala puanım 3 takım ile eşitti
27.Hafta Bundes Liga
Werder Bremen - Aachen
Maçı anlatmaya gerek bile yok Bremen 10. dakikada Diego ile bir gol buldu ve işi bitirdi maç sonucu 3 - 0 dı Diego bu maçta attığı golu yaklaşık 40 metreden attı
Neyseki rakiplerden Dortmund Leverkusen Shalkede bu haftaki maçlarında puan kaybetmişlerdi
28.Hafta Bundes Liga
Aachen - Cottbus
Maç Tivoli stadında oynanacaktı
Maçın 31. dakikasında Gomezin atılması bizi zorladı ama maçın kontrolü tamamen bizdeydi gol erken gelseydi maç çok farklı olabilirdi ama 83de gelmeside bizim için iyi bir skor olucaktı maçı Gaston Porfirinin attığı golle 1 - 0 kazandık ve 3 puanı hanemize yazdırdık.
Maçtan sonra sonuc bizi memnun etmişti fakat Gomezin gördüğü kırmızı kart en az iki maç ceza alacaktı buda Gladbach ve Wolfsburg maçlarını Gomezsiz oynayacağımız anlamına geliyordu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
29. Hafta Bundes Liga
Gladbach - Aachen
Söyleyecek veya yazacak bişey bulamadım düşme riski taşıyan Gladbach bizi darmadağın etti ilk yarı biraz iyi oynadık ama Gomezin yerine oynayan Cristian Fiel serbest bırakmamdan mı bilmiyorum saçma sapan şeyler yapıyordu bizde atak olgunlaştıramıyyorduk Gladbach ise İnsua nın liderliğinde bizi dağıttı 3 güzel gol attılar 3 puanı kaptılar
Maçtan sonra toplu sonuclar yine bizden yanaydı bu sefer üstteki 8 takımda maçlarından puan bırakarak ayrılmıştı ama bizim bu net skorla düşmeye aday bir takıma yenilmemiz önceki haftalarda iddialı açıklamalarımızdan dolayı daha fazla ses getirdi
Gladbach Aachen ı katletti
Bundes Ligada 29. haftada rakiplerinin puan kaybetmelerini avantaja ceviremeyen Aachen Gladbach tarafından katledildi 3 - 1 gibi net bir skor karşısında yorumcuların Aachen Gomezden ibaretmiş yorumlarına kızıp basın toplantısı düzenlemeyen Aytekin haftaya oynayacakları Wolfsburg karşısında da Gomezin olmayacağını o maçtan sonra bu yorumları sahiplerine yedireceğini maçtan sonra yakın çevresine söylemiş
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gerçekten Gladbach bizi fena dağıttı takımın morali çöktü bende hafta içi karşı takımı baskı altına alabilmek için Wolfsburg menajeri ve yıldız oyuncusu Marcelinhoyu hedef gösteren yorumlarda bulundum
Aytekin: Wolfsburg Rezalet Yönetiliyor Bunu Onları Yendiğimizde Ispatlamış Olucaz
Almennia Aachen ile harikalar yaratan Aytekin Wolfsburg menajeri ve yıldız oyuncusu Marcelinho ile ilgili zehir zembelek açıklamalarda bulundu
Wolfsburg menajerine o tam bir kazma o kadro ile ligde o kadar alt sıralara inebilmek büyük bir kabiliyet meselesi wolfsburg menajerini sadece tebrik edebiliyorum gelelim Marcelinho ya trabzondan kapris yapıp ayrıldı artık sen 30 yaşına girmişsin arkadaşım bazı fırsatları değerlendirmen gerek ama Marcelinho çok disiplinsiz ve bu karakteride onun yeteneğini benim için değersiz kılıyor zaten bu haftaki maçdada pek bi varlık gösteremeyecek buna emin olabilirsiniz
Aytekinin ağır yorumlarına herhangibir açıklama yapmayan Wolfsburg klübü herkesin kendi işine bakmasını istediklerini söyledi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ortamı başarı ile gerdim ve maç öncesi soyunma odasında takımı iyi gazladım bu kez Cristian Fiel e rahat olmasını ondan Gomez gibi değil kendi gibi oynamasını istedim yine serbest oynayacaktı ama bu kez yaratıcılık görevini ondan almıştım böylece oyun çi serbestliği olmasına rağmen toplu savunma ya ve taktiğe biraz daha bağlı kalacaktı
30. Hafta Bundes Liga
Aachen - Wolfsburg
Maça hızlı başladık ama bir türlü bulamadığımız golü Besan Sebastian ile şans eseri bulmuştuk kaleye yaklaşık 35 metre uzaktan topa fazlada hızlı olmayan bir vuruş yaptı top savunma oyuncusuna çarpıp kaleciyi yanıltınca hembiz maçtaki ilk golümüzü attık hemde Sebastian profesyonel futbol kariyerinin ilk golüne imza attı dakika 31 skor 1 - 0
Hız kesmeden ataklara devam ediyorduk Porfiri sağdan içeri kesti Schlaudaffı geçen top Cristian Fiel in önünde kaldı Fiel vuurdu ve durum 2 - 0 olmuştu ilk yarı bu skorla bitmişti
İkinci yarı ise karşılıklı ataklara sahne olurken 57. dakikada biz ikinci yarı Schlaudraff yerine oyuna dahil olan Malchowun komik bir o kadar güzel ve yine sadece 2 pas ile attığmız gol ile durumu 3 - 0 a aşıdık maçıda bu skorla bitirdik.
Maç bizim için iyi bir skorla bitti oyuncuların morali yerine gelmişti ben size malchowun attığı komik golü resimlerle anlatmaya çalıştım umarım olmuştur
Resimde gördüğünüz 1. pozisyonda sağ bekim boşta kalan topu hamle üstünlüğü ile rakibinden önce kaptı ve bekletmeden 2. pozisyonda gördüğünüz gibi Malchowa aktardı 3. pozisyonda görüldüğü gibi fazlaca ileriye çıkan kalecisi pozisyonu farkedip kaleye koşmaya başladığı anda yani 4. pozisyonda daha kaleci kalesine geçemeden Malchow o mesafeden aşırtma bir vuruşla kalecinin komik hatasını affetmedi maçın skorunu belirledi
Güzel bir maç kazandık ve önümüzde zorlu Hamburg deplasmanı vardı ve Gomezin cezası 3 hafta olarak açıklandığından bu maçdada oynamayacaktı
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
31. Hafta Bundes Liga
Hamburg - Aachen
Maçtan 1 puan hedefliyorduk ve 30da karambolde bir kafa vuruşunda golü bulduk ve arkadaşlar açık söylemek gerekirse 10 kişi defans yaptık ikinci yarıda ilk yarı biz ikinci yarı Hamburg oynadı zira ikinci yarı çıktığımız kontrada kompany yaptığı faulle ikinci sarıdan atılınca son dakikaları rahat bir şekilde atak futbol oynayarak geçirdik son düdükle skor belli oldu
Hamburg 0 - 1 Aachen
Bu maçtan sonra sıralama şu şekilde olmuştu
BU sıralamada 4. sıradayım ama son iki maçta sadece 2 puan aldı Shalkeyle oynayacağım son maç herşeyi belirleyecek bu arada ligi 3 ve 8 arasında bitirmeyi garantiledim Shalkeden puan alırsam Uefa ya gidiyorum yenilirsem muhtemelen 8. olurum O maçlarıda akşam yazıcam inşallah
bu arada son hafta ya girilirken Lİder Münich di sizce kim şampiyon olur beni şok eden Münihin liderliği ele geçirmesi oldu sizce kim şampiyon olur