Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 295 sonuç

Konu: 30.Hafta Fenerbahçe-Denizlispor

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hocam, taraftarlarin kablolara ulasabilecegini hic sanmiyorum, kac yildir mac izliyorum ve daha once boyle seye rastlamadim? FB acaba bu hadiseden sonra ceza yer mi?

Kesinlikle..
    Mesela hani maça sokmamaya falan kalksalar yayın ekibini, maç tatil bile olabilirdi..

Taraftar kesti mevzusu zaten geyik.. Kim kestiyse kesti; sebep olan belli, işin sorumlusu belli..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Umarım Fenerbahçe yüklü bir para cezası alır bu kablo kesmeyle ilgili. Hangi devirde yaşıyoruz biz? Dünya kulübüyüz diyorsun kablo kesiyorsun. Dünyanın neresinde görülmüş kablo kesildiği? Siz hiç gördünüz mü Premier Lig maçı veya LaLiga maçı izlerken, veya Şampiyonlar Ligi maçı izlerken kameraların gittiğini, kabloların kesildiğini?!
    Ben cok imreniyorum oradaki maclari seyrederken cunku orada FUTBOL oynaniyor

Sheriff Misafir

Bu taraftar sizinle guru duyuyor (!)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post

İçimden geldi bu resmi ekleme gereği duydum. Tamamen hür kişiliğim ile. Hiç bir takımın taraftarını, hiç bir üyeyi kışkırtmak için değildir.
    bu yonetimle olmicak bi i$ bu, hergun yeni dusman ekliyolar kendilerine. simdide lig tv yi dusman sectiler.

Turkiyede futbolu yoneticiler oynuyo, Adnan Polat konusuyo, Ali koc konusuyo oburu konusuyo, yani herkes konusuyo.

Konusmadan once kendi takimlarina bakmalari lazim, takimlarina en iyi sekilde katki yaptilarmi onu gormeleri lazim, yoksa herkes bos bos laf soyler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu yıl takımdan soğudum.Pankart açtılar ya: YETERR !!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

şimdide yöneticiler, haluk ulusoy hakemler diye çıkarsa hiç şaşırmam valla..:P yazıktır yaa kablo kesmek ne demek o ayrı bi konu golleri zevkiyle izleyemedik, işte her seferinde her mağlubiyette gündem değiştire değiştire kendindeki tonlarca hatanı görme bu duruma düşersin, şimdi çıkarlar ilk 11de ahmet vardı niye çıktı mehmet falan demesinler nolur çok komik durumlara düşüyo artık bu fener yönetimi..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Kesinlikle..
    Mesela hani maça sokmamaya falan kalksalar yayın ekibini, maç tatil bile olabilirdi..

Taraftar kesti mevzusu zaten geyik.. Kim kestiyse kesti; sebep olan belli, işin sorumlusu belli..
    Doğan Medya Grubununda adı geçiyor.Bu olay için.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Yöneticiler kesmiştir, kim kesecek başka?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Puan Tablosu İlk 8

1 Fenerbahçe 30 60
    2 Beşiktaş 30 58
    3 Galatasaray 30 54
    4 Kayserispor 30 48
    5 Trabzonspor 30 45
    6 Sivasspor 30 41
    7 Ankaraspor 30 40
    8 Konyaspor 30 39

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galatasaray bile potaya girdi....

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Ulusoy kesmiştir kabloyu !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Ulusoy kesmiştir kabloyu !
    Konu kablo konusu değil maça bakalım

Kablo ne ya... Bir kablo muabbeti dönüyo ama... Fenerbahçe CL biletini bile kaçırabilir...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Konu kablo konusu değil maça bakalım
    Kabloda maçta kesildi

Bu saatten sonra biz herşeyi hakediyoruz..
    3 kupa istiyoruz diye çıktık yola.
    Avrupada Önce Ş.L sonrada UEFA kupasından elendik.
    Türkiye Kupasından elendik.
    Sıra şampiyonluğu BJK ye hediye etmeye geldi..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bu taraftar sizinle guru duyuyor (!)
    Bu mactan sonra en sucsuz kisim futbolculardir herhalde. Bu takima bu antrenoru getiren, transferleri bu kadar gec ve yanlis yapan, ortami gerip antipatik gorunen ve kendi takimini etkileyen, surekli sucu baska yerlerde arayip kendi camiasini ve oyuncularini rahatlatamayan FB yonetimi ana suclu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Kabloda maçta kesildi
    Ona buna iftira atmaktan iyidir.Yok yönetim kesmiştir.Yok Ulusoy kesmiştir.En iyisi hiç konuşmamak.

kafam agridi kale arkasi kameralari takip etmekten. hadi ben bjk'liyim ama fb'liler bile izleyemediler maci adam gibi. ne geregi vardi ki simdi boyle birseyin.

bu arada serdar iki goldede baka kaldi...sizce zico volkan'a donebilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Niye konuşmayalım Aygün...

Yapılan hareketler yanlış hareketler tartışılmalıdır bence...

Yazdığınız mesajlara dikkat ederseniz çok iyi olur. 10 15 tane mesaj silinmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zico Volkana degilde, ulkesine geri donmeli.

Bukadar kaliteli bi kadro ile basari Turkiye lig sampiyonlugu olmamasi gerek, en azindan bi UEFA finali olmasi gerekirdi.

Futbolcuların hiç suçu yok bana göre. Tek suç yönetimde! Herkesi düşman belleyen, sene başında gerekli transferleri yapmayan, Zico'yu getiren, kabloları kesip bize iğrenç bir maç seyrettiren yönetimdir tek suçlu!

Sheriff Misafir

Herkes her konuda görüşünü belirtmekte özgür bırakta insanlar öyle yapsın..
    Neyse daha fazla uzatma..
    Maçla ilgili her konuda konuşmaya devam..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

vala ben serdarın oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum ,2goldede hiç bi hatası yoktu ilkinde kademe hiç bişi yok hala golün sevincinde fener adriano 'bomboş' arkasında kademeye gircek tuncay durmuş adam bakalım nası kafa vurcak diye izliyo, 2. goldede karambol sağdan orta kimse dokunmuyo arka direkte fıstık gibi gol savunma sıfır, bn bii bjk li olarak serdarı çok beğeniyom aynen devam eder umarım çok konsentre çevik bi kaleci iyi işler yapıcaktır zicoda onla devam etmleli..

Sheriff Misafir

Kimi suçlayacağımızı şaşırmış durumdayız zaten. Sahada top oynamayan futbolcularımı, oynatamayan Zico'yu mu, bunların hepsini hazırlayan yönetimimi, hata yapan hakemlerimi, federasyon başkanınımı.... Bahane bunların hepsi.. Biz böyle bir Fenerbahçe seyretmek istemiyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Zico oyuncularına sedece antreman yaptırıyo bi de sahaya yerleşimlerini yapıyo başka hiçbişiy yok.Eğer öyle olmasaydı.Defansta herkez tutçağı adamı tutar,bomboş adam bırakmazdı.Defans rakibin en etkili golcüsünü tutmuyo aynı adamı 5 kişiyle tutuyo bi topu da kesemiyolar.Zico bu durumda bile kalıcaksa ayıptır artık...Serdar naapsın abi yaa yalancıktan atlasın mı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico kadar kötü bir teknik direktör görmedim TUncay'dan sağ kanat, TÜmer'den sol kanat olur mu abi ya???
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Zico kadar kötü bir teknik direktör görmedim TUncay'dan sağ kanat, TÜmer'den sol kanat olur mu abi ya???
    %100 Futbol'u mu izliyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Helal olsun Fenerbahçe yazık bunca taraftar´a Hakem ne yapsın Penaltımızı verdi Alex daha maçın başında topu direğe nişanlamasa maç zaten orada kopacak hakemlerde mi suç Hayır Suç sende Yönetim Ligden mi çekilcen ne yapacan artık bunun bir çözümünü bul bizi kimsenin böyle üzmeye hakkı yok Hakem Federasyon Tek sorun bu mu ?

Biz önce kendimizi yenmemiz lazım ne Denizli´yi ne de Beşiktaş´ı bizim yönetim devam etsin mağlubiyetin kimin yüzünden olduğunu aramaya Ama hiç bilmeyecekler içlerinden birileri olduğunu..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

olmaz kanat manat tabi ancak burda yönetime geliyo olay şöleki sen kanat adamı alıcağna gidiyosun yabancı hakkının 2sini stopere sonra gene yabancı hakkını deivide harcıyosun paraları döküyosun sonra zicoya al bunları oynat diyosun zico naapsın yani adama böle bi kadroyu verdiler bu transferleri hep yönetim yaptı onun kafasındaki oyun anlayışında kant lazım bişiler üretmeye çalışıyo bizdede ricardinhoyla delgado oynuyo işte napıcaksın..

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Taktisyen Taylan...

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    %100 Futbol'u mu izliyorsun
    Çok güldüm ya...

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri