Bu taraftar sizinle guru duyuyor (!)
bu yonetimle olmicak bi i$ bu, hergun yeni dusman ekliyolar kendilerine. simdide lig tv yi dusman sectiler.
Turkiyede futbolu yoneticiler oynuyo, Adnan Polat konusuyo, Ali koc konusuyo oburu konusuyo, yani herkes konusuyo.
Konusmadan once kendi takimlarina bakmalari lazim, takimlarina en iyi sekilde katki yaptilarmi onu gormeleri lazim, yoksa herkes bos bos laf soyler
Bu yıl takımdan soğudum.Pankart açtılar ya: YETERR !!
şimdide yöneticiler, haluk ulusoy hakemler diye çıkarsa hiç şaşırmam valla..:P yazıktır yaa kablo kesmek ne demek o ayrı bi konu golleri zevkiyle izleyemedik, işte her seferinde her mağlubiyette gündem değiştire değiştire kendindeki tonlarca hatanı görme bu duruma düşersin, şimdi çıkarlar ilk 11de ahmet vardı niye çıktı mehmet falan demesinler nolur çok komik durumlara düşüyo artık bu fener yönetimi..
Yöneticiler kesmiştir, kim kesecek başka?
Puan Tablosu İlk 8
1 Fenerbahçe 30 60
2 Beşiktaş 30 58
3 Galatasaray 30 54
4 Kayserispor 30 48
5 Trabzonspor 30 45
6 Sivasspor 30 41
7 Ankaraspor 30 40
8 Konyaspor 30 39
Galatasaray bile potaya girdi....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ulusoy kesmiştir kabloyu !
Kablo ne ya... Bir kablo muabbeti dönüyo ama... Fenerbahçe CL biletini bile kaçırabilir...
Bu mactan sonra en sucsuz kisim futbolculardir herhalde. Bu takima bu antrenoru getiren, transferleri bu kadar gec ve yanlis yapan, ortami gerip antipatik gorunen ve kendi takimini etkileyen, surekli sucu baska yerlerde arayip kendi camiasini ve oyuncularini rahatlatamayan FB yonetimi ana suclu bence.
kafam agridi kale arkasi kameralari takip etmekten. hadi ben bjk'liyim ama fb'liler bile izleyemediler maci adam gibi. ne geregi vardi ki simdi boyle birseyin.
bu arada serdar iki goldede baka kaldi...sizce zico volkan'a donebilir mi?
Niye konuşmayalım Aygün...
Yapılan hareketler yanlış hareketler tartışılmalıdır bence...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yazdığınız mesajlara dikkat ederseniz çok iyi olur. 10 15 tane mesaj silinmiş.
Zico Volkana degilde, ulkesine geri donmeli.
Bukadar kaliteli bi kadro ile basari Turkiye lig sampiyonlugu olmamasi gerek, en azindan bi UEFA finali olmasi gerekirdi.
Futbolcuların hiç suçu yok bana göre. Tek suç yönetimde! Herkesi düşman belleyen, sene başında gerekli transferleri yapmayan, Zico'yu getiren, kabloları kesip bize iğrenç bir maç seyrettiren yönetimdir tek suçlu!
Herkes her konuda görüşünü belirtmekte özgür bırakta insanlar öyle yapsın..
Neyse daha fazla uzatma..
Maçla ilgili her konuda konuşmaya devam..
vala ben serdarın oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum ,2goldede hiç bi hatası yoktu ilkinde kademe hiç bişi yok hala golün sevincinde fener adriano 'bomboş' arkasında kademeye gircek tuncay durmuş adam bakalım nası kafa vurcak diye izliyo, 2. goldede karambol sağdan orta kimse dokunmuyo arka direkte fıstık gibi gol savunma sıfır, bn bii bjk li olarak serdarı çok beğeniyom aynen devam eder umarım çok konsentre çevik bi kaleci iyi işler yapıcaktır zicoda onla devam etmleli..
Kimi suçlayacağımızı şaşırmış durumdayız zaten. Sahada top oynamayan futbolcularımı, oynatamayan Zico'yu mu, bunların hepsini hazırlayan yönetimimi, hata yapan hakemlerimi, federasyon başkanınımı.... Bahane bunların hepsi.. Biz böyle bir Fenerbahçe seyretmek istemiyoruz..
Zico oyuncularına sedece antreman yaptırıyo bi de sahaya yerleşimlerini yapıyo başka hiçbişiy yok.Eğer öyle olmasaydı.Defansta herkez tutçağı adamı tutar,bomboş adam bırakmazdı.Defans rakibin en etkili golcüsünü tutmuyo aynı adamı 5 kişiyle tutuyo bi topu da kesemiyolar.Zico bu durumda bile kalıcaksa ayıptır artık...Serdar naapsın abi yaa yalancıktan atlasın mı
...
Zico kadar kötü bir teknik direktör görmedim TUncay'dan sağ kanat, TÜmer'den sol kanat olur mu abi ya???
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Helal olsun Fenerbahçe yazık bunca taraftar´a Hakem ne yapsınPenaltımızı verdi Alex daha maçın başında topu direğe nişanlamasa maç zaten orada kopacak hakemlerde mi suç Hayır Suç sende Yönetim Ligden mi çekilcen ne yapacan artık bunun bir çözümünü bul bizi kimsenin böyle üzmeye hakkı yok Hakem Federasyon Tek sorun bu mu ?
Biz önce kendimizi yenmemiz lazım ne Denizli´yi ne de Beşiktaş´ı bizim yönetim devam etsin mağlubiyetin kimin yüzünden olduğunu aramaya Ama hiç bilmeyecekler içlerinden birileri olduğunu..
olmaz kanat manat tabi ancak burda yönetime geliyo olay şöleki sen kanat adamı alıcağna gidiyosun yabancı hakkının 2sini stopere sonra gene yabancı hakkını deivide harcıyosun paraları döküyosun sonra zicoya al bunları oynat diyosun zico naapsın yani adama böle bi kadroyu verdiler bu transferleri hep yönetim yaptı onun kafasındaki oyun anlayışında kant lazım bişiler üretmeye çalışıyo bizdede ricardinhoyla delgado oynuyo işte napıcaksın..