Togay BAYATLI
çıkıp kimin neler yaptığınıda söyleseymiş tam olacakmış, ucu açık konuşmalar çok boş oluyor nedensebirilerine sevimli görünmeye çalışıyor ama o bile belli değil kime ayar verdiği
![]()
Togay BAYATLI
çıkıp kimin neler yaptığınıda söyleseymiş tam olacakmış, ucu açık konuşmalar çok boş oluyor nedensebirilerine sevimli görünmeye çalışıyor ama o bile belli değil kime ayar verdiği
![]()
ligi fener alır ....
Fb'yi haftaya yenersek şampiyon oluruz beraberlikte 2.oluruz mağlubiyette 3. oluruz
Fb bizi yenerse şampiyon olur beraberlikte yine avantajlı taraf onlar kaybederlerse şampiyonluk gider 3. bile olabilirler
Gs en fazla 2. olur papaz her zaman pilav yemez
So what?
Saike
Bence maalesef Beşiktaş.
Beşiktaş buraya kadar kötü futbol oynayarak geldi.Bu fırsatı değerlendirir ve 1.liği kapar.
Sezon şöyle sonuçlanır
1.Beşiktaş
2.Fenerbahçe
3.Galatasaray
gönlümden cimbom geciyor her zaman ama... biraz realist olmak gerekirse kimse iyi futbol oynamadı bu sene...hem fener de hem kartal da hem de aslan da bazı degisiklikler şart fakat bunları malesef başarısızlıklar körüklüyor onun için bence olması gerektigi gibi olsun diyorum...
papaz alışmış pilava![]()
geçen sezon bir bahar akşamında ...
Bence de. GS'nin son haftalarda maclarini almasi daha cok rahatlamalariyla ilgili, yoksa bu kadar rahat olamazlar, baski tamamen BJK ve ozellikle FB'nin ustunde. Ayrica arkadas BJK'nin Bursa ve Kayseriyle berabere kalacagini, GS'nin ise ne hikmetse Sivas ve Antalyayi rahatca yenecegini dusunuyor. Neyse, herkes istedigi yorumu yapmakta ozgur, biz kendi objektifligimizi koruyalim o yeter.![]()
Yahu can bu benim kendi görüsüm,kimseyi baglamaz.Bu konuda objektif olsam ne olur,olmasam ne olur?Kimseyle de tartisma niyetim yok.Bjk iyi oynuyor diyorsaniz zaten siz objektif degilsiniz kiBak bakalim son 8 haftadaki bjk maclarina,lütfen
![]()
Beşiktaş JK'nın oynadığı futbolu beğenen mi var ? Maçlarını oynamadan kazanıyorlar.
Son 8 haftada alinmis 22 puan goruyorum ben, ki bu 7 galibiyet ve 1 beraberlik demektir. Ikinci devrede acik ara en fazla puan toplamis takimiz, ligin en az gol yiyen takimiyiz. Tamam, belki zaman zaman fazla pozisyon veriyoruz ve cok hucum oynamiyoruz, ama en azindan kazanmasini ogrendik. Koray ve Deli Ibo tamamen geri dondukten sonra savunma zaaflari da tamamen giderilecek ve daha iyi olacagiz. Sanki GS hic haketmedigi mac almadi bu sene? Bir Erciyes deplasmani ve Sami Yen'de Bursa maci hatirliyorum ki, ozellikle Bursa maci dehsetti. Adamlar 9 100% pozisyon kacirdi, ki bu kadar kotu futbolu ne BJK ne de FB hic oynamadi bu sene. Gecen sene de GS'nin son dakiklarda aldigi mac sayisi 2 elin parmagini gecmisti...
Biz son dakikalarda golleri atiyorduk ama bak bakalim,maclari 1-0 la mi aliyorduk,yoksa daha cok gol atarak mi aliyordukGalatasaray gecen sene muhtesem oynamistir,bunu inkar etmeyin lütfen..!
Neyse,herkes yorumunu yapsin,herkesin yorumu kendisini baglar.Tartismak istiyorum burada aslinda ama son günlerde ne desek ceza aldigimiz ve buradaki tartismada gene uzlasamayacagimiz icin tartisamiyorum![]()
İyi oynayıpta kaybetsek çıkıp da kimse bir şey söylemeyecek iyi oynuyor, fakat kaybediyor diye. Tamam, pek iyi oynamıyor olabiliriz. Fakat her defasında çıkıp da bunu belirtmeniz çok abes. Boşuna dememişler haticeye değil neticeye bakın diye. Sezon sonunda bu lafı hatırlatırım sizlere..![]()
Beşiktaş,Fener maçını alırsa şampiyon olur.
Sezon sonunda bu lafi hatirlatmana gerek yok CanBjk en gec 3 haftaya kadar sampiyonluk umudunu kaybeder,hatta 3.siraya düsecek..Ozaman iyi futbolun neler getirdigini görecegiz
![]()
Maci 3-2 alinca daha mi fazla puan veriyorlar onu anlamadim? 4-4 berabere kalacagima 1-0 kazanirim daha iyi, aynen Tigana'nin dedigi gibi. Ayrica BJK 8 oyuncusu yeni olan ve yas ortalamasi 24 olan bir takim icin hic de fena futbol oynamiyor, milyonlarca dolar harcamis Fener'in de halini goruyoruz, gecen senenin sampiyonu da bizim altimizda, treble yapabilecek durumdayiz hala, insanlar istedikleri kadar negatif dusunsun, Kartalim sahada cevabi verecektir.
Hatta Beşiktaş ve Fenerbahçe kalan 4 maçından 1 puan (aslında 0 puan alırlar da aralarında maç yapacakları için oradan 1 puan gelecek), Galatasaray ise kalan 4 maçından 12 puan alarak şampiyon olacak.
Sezon sonundaki puan durumu ise şu şekilde olacak:
Galatasaray --- 66
Fenerbahçe --- 61
Beşiktaş --- 59
Seni bir kez daha tarafsız yorumlar yapmaya davet ediyorum..![]()
Yahu ben GalataSaray´liyim.Takimimi sampiyon olarak görmek istemem en dogal hakkimAyrica tarafsiz olsam ne olacak?Kötü oynayan bjk sampiyon mu olsun diyeyim yani?
Galatasaray son 4 mactan 12 puan cikaracak.Bundan %100 eminim
Ben Beşiktaş'ı tutuyorum. Eğer her yere Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ni, sonra da Süper Kupa'yı alacak diye yazarsam saçma olmaz mı sence? İşte senin yaptığın da bunun gibi bir şey.. Bu sene Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanması gibi bir şey..![]()
burda herkes tabikide kendi takımını şampiyonluğa yakın görüyor.bana göre şampiyon yarınki maça bağlı beşiktaş kazanırsa şampiyon beşiktaş olur.ancak beraberlik yada fenerbahçe'nin galibiyetinde ise fenerbahçe şampiyon olur.fenerbahçe galip gelirse galatasaray büyük ihtimalle berabere kalırsa düşük bi ihtimalle 2.olur
Şampiyon Denizlispor olacakBence yeter bu kadar tartışma sezon sonu görücez
![]()
Nedense ben çevremdeki Gs li arkadaşlarımdan pek şampiyonluk lafları duymuyorum en fazla 2. oluruz diyorlar ama bu sitede işler biraz farklı sanki![]()
So what?
Saike
3-6-9 olcakmış gibi geliyor bana çokmu uçuyorum bilmiyorum![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Su lig bir bitsin.Ozaman daha net konusacagiz herseyi.Galatasaray sampiyon olacagi icin siteye ugramayanlar olacaktir elbet
Baranım uçmayalım bence, bence 2. bitireceğiz ligi ..
Yahu ben de diyorum 1.bitirecegizCok mu zor?Liderle aramiz da 6 puan fark var.Liderin bugün 2. ile maci var berabere biterse aramizdaki puan farki 4e iniyor.Sonra trabzonspor ve bizimle maci var.Ucmayalim diyorsunuz da bizim sansimiz bence cok fazla.Sampiyonlugun en büyük adayiyiz.
@WishbonE:Can´cim öyle birsey olmayacagi icin hic takma kafana bunuAma sampiyon olamadik diyelim gene siteye ugrarim.
![]()