Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 129 sonuç

Konu: Şampiyon Kim Olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Togay BAYATLI

çıkıp kimin neler yaptığınıda söyleseymiş tam olacakmış, ucu açık konuşmalar çok boş oluyor nedense birilerine sevimli görünmeye çalışıyor ama o bile belli değil kime ayar verdiği

ligi fener alır ....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fb'yi haftaya yenersek şampiyon oluruz beraberlikte 2.oluruz mağlubiyette 3. oluruz

Fb bizi yenerse şampiyon olur beraberlikte yine avantajlı taraf onlar kaybederlerse şampiyonluk gider 3. bile olabilirler

Gs en fazla 2. olur papaz her zaman pilav yemez
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence maalesef Beşiktaş.

Beşiktaş buraya kadar kötü futbol oynayarak geldi.Bu fırsatı değerlendirir ve 1.liği kapar.

Sezon şöyle sonuçlanır

1.Beşiktaş
    2.Fenerbahçe
    3.Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gönlümden cimbom geciyor her zaman ama... biraz realist olmak gerekirse kimse iyi futbol oynamadı bu sene...hem fener de hem kartal da hem de aslan da bazı degisiklikler şart fakat bunları malesef başarısızlıklar körüklüyor onun için bence olması gerektigi gibi olsun diyorum...

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Inönüde kaybedersek besiktasi yaparlar... Kazanirsak Sampiyon Biz Oluruz.
    Mac berabere biterse biz devreye girer,sampiyon oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

papaz alışmış pilava

geçen sezon bir bahar akşamında ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Besiktas:3 büyüklerin en kötü oynayan takimi.Bu futbolla bir yere kadar geldi.Bundan sonra bu futbolla galibiyet almalari zor.Fenerbahce macinda Besiktas,1 puan alacaktir.Nedeni savunmalari.Besiktas iyi savunma yapiyor ve gelen toplarda da Runje basarili oluyor.Bu macta Runje macin yildizi olmaya aday.
    Besiktas kalan haftalarda Bursaspor ve Kayseri ile berabere kalip,Ankaraspor´u yener.Ligi 64 puanla bitirir.

Fenerbahce:
    Istikrarsiz bir takim görünümü icerisinde.Yönetim futbolculari inanilmaz bir baski altina aliyor,ve futbolcular istedikleri futbolu ortaya koyamadiklarindan maclarda puan kaybediyor genellikle.Tahminim Fenerbahce kalan 4 haftada Bjk,Ts ile berabere kalir,Galatasaray´a yenilir ve son hafta Ankaragücü´nü yener.65 puanla ligi bitirir.

Galatasaray:
    Ligin en iyi futbol oynayan takimi.Maclarini zorlanmadan kazaniyor.Takim artik yerine oturdu.Bundan sonra puan kaybedecegini düsünmüyorum.3 büyükler arasinda fikstür olarak en avantajli takimiz.Lige havlu atmis Antalya,sivas maclarini rahat aliriz.Fenerbahce macinda futbolcularin kac aydir bir galibiyet yemini var.Maci aliriz.Son hafta Bursa ligden düsmemeyi garantiler,biz de onlari rahat yeneriz.Ligi 66 puanla lider bitiririz.

Kendi görüsüme göre lig sonundaki puan tablosu:

1.Galatasaray--66 puan
    2.Fenerbahce--65 puan
    3.Besiktas---64 puan
    Eğer Beşiktaş oynadığı futbol ile bu yerlere geldiyse bundan sonra da zirveden kopmaz. Şampiyonluğa oynuyoruz fakat sen diyorsun ki bundan sonra galibiyet almaları zor. Mantıklı mı sence? Ayrıca biraz da olsa objektif olarak olaylara bak, lütfen..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Eğer Beşiktaş oynadığı futbol ile bu yerlere geldiyse bundan sonra da zirveden kopmaz. Şampiyonluğa oynuyoruz fakat sen diyorsun ki bundan sonra galibiyet almaları zor. Mantıklı mı sence? Ayrıca biraz da olsa objektif olarak olaylara bak, lütfen..
    Bence de. GS'nin son haftalarda maclarini almasi daha cok rahatlamalariyla ilgili, yoksa bu kadar rahat olamazlar, baski tamamen BJK ve ozellikle FB'nin ustunde. Ayrica arkadas BJK'nin Bursa ve Kayseriyle berabere kalacagini, GS'nin ise ne hikmetse Sivas ve Antalyayi rahatca yenecegini dusunuyor. Neyse, herkes istedigi yorumu yapmakta ozgur, biz kendi objektifligimizi koruyalim o yeter.

Yahu can bu benim kendi görüsüm,kimseyi baglamaz.Bu konuda objektif olsam ne olur,olmasam ne olur?Kimseyle de tartisma niyetim yok.Bjk iyi oynuyor diyorsaniz zaten siz objektif degilsiniz ki Bak bakalim son 8 haftadaki bjk maclarina,lütfen

Beşiktaş JK'nın oynadığı futbolu beğenen mi var ? Maçlarını oynamadan kazanıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Yahu can bu benim kendi görüsüm,kimseyi baglamaz.Bu konuda objektif olsam ne olur,olmasam ne olur?Kimseyle de tartisma niyetim yok.Bjk iyi oynuyor diyorsaniz zaten siz objektif degilsiniz ki Bak bakalim son 8 haftadaki bjk maclarina,lütfen
    Son 8 haftada alinmis 22 puan goruyorum ben, ki bu 7 galibiyet ve 1 beraberlik demektir. Ikinci devrede acik ara en fazla puan toplamis takimiz, ligin en az gol yiyen takimiyiz. Tamam, belki zaman zaman fazla pozisyon veriyoruz ve cok hucum oynamiyoruz, ama en azindan kazanmasini ogrendik. Koray ve Deli Ibo tamamen geri dondukten sonra savunma zaaflari da tamamen giderilecek ve daha iyi olacagiz. Sanki GS hic haketmedigi mac almadi bu sene? Bir Erciyes deplasmani ve Sami Yen'de Bursa maci hatirliyorum ki, ozellikle Bursa maci dehsetti. Adamlar 9 100% pozisyon kacirdi, ki bu kadar kotu futbolu ne BJK ne de FB hic oynamadi bu sene. Gecen sene de GS'nin son dakiklarda aldigi mac sayisi 2 elin parmagini gecmisti...

Biz son dakikalarda golleri atiyorduk ama bak bakalim,maclari 1-0 la mi aliyorduk,yoksa daha cok gol atarak mi aliyorduk Galatasaray gecen sene muhtesem oynamistir,bunu inkar etmeyin lütfen..!

Neyse,herkes yorumunu yapsin,herkesin yorumu kendisini baglar.Tartismak istiyorum burada aslinda ama son günlerde ne desek ceza aldigimiz ve buradaki tartismada gene uzlasamayacagimiz icin tartisamiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İyi oynayıpta kaybetsek çıkıp da kimse bir şey söylemeyecek iyi oynuyor, fakat kaybediyor diye. Tamam, pek iyi oynamıyor olabiliriz. Fakat her defasında çıkıp da bunu belirtmeniz çok abes. Boşuna dememişler haticeye değil neticeye bakın diye. Sezon sonunda bu lafı hatırlatırım sizlere..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Beşiktaş,Fener maçını alırsa şampiyon olur.

Sezon sonunda bu lafi hatirlatmana gerek yok Can Bjk en gec 3 haftaya kadar sampiyonluk umudunu kaybeder,hatta 3.siraya düsecek..Ozaman iyi futbolun neler getirdigini görecegiz

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Biz son dakikalarda golleri atiyorduk ama bak bakalim,maclari 1-0 la mi aliyorduk,yoksa daha cok gol atarak mi aliyorduk Galatasaray gecen sene muhtesem oynamistir,bunu inkar etmeyin lütfen..!

Neyse,herkes yorumunu yapsin,herkesin yorumu kendisini baglar.Tartismak istiyorum burada aslinda ama son günlerde ne desek ceza aldigimiz ve buradaki tartismada gene uzlasamayacagimiz icin tartisamiyorum
    Maci 3-2 alinca daha mi fazla puan veriyorlar onu anlamadim? 4-4 berabere kalacagima 1-0 kazanirim daha iyi, aynen Tigana'nin dedigi gibi. Ayrica BJK 8 oyuncusu yeni olan ve yas ortalamasi 24 olan bir takim icin hic de fena futbol oynamiyor, milyonlarca dolar harcamis Fener'in de halini goruyoruz, gecen senenin sampiyonu da bizim altimizda, treble yapabilecek durumdayiz hala, insanlar istedikleri kadar negatif dusunsun, Kartalim sahada cevabi verecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sezon sonunda bu lafi hatirlatmana gerek yok Can Bjk en gec 3 haftaya kadar sampiyonluk umudunu kaybeder,hatta 3.siraya düsecek..Ozaman iyi futbolun neler getirdigini görecegiz
    Hatta Beşiktaş ve Fenerbahçe kalan 4 maçından 1 puan (aslında 0 puan alırlar da aralarında maç yapacakları için oradan 1 puan gelecek ), Galatasaray ise kalan 4 maçından 12 puan alarak şampiyon olacak.

Sezon sonundaki puan durumu ise şu şekilde olacak:
    Galatasaray --- 66
    Fenerbahçe --- 61
    Beşiktaş --- 59

Seni bir kez daha tarafsız yorumlar yapmaya davet ediyorum..

Yahu ben GalataSaray´liyim.Takimimi sampiyon olarak görmek istemem en dogal hakkim Ayrica tarafsiz olsam ne olacak?Kötü oynayan bjk sampiyon mu olsun diyeyim yani?

Galatasaray son 4 mactan 12 puan cikaracak.Bundan %100 eminim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yahu ben GalataSaray´liyim.Takimimi sampiyon olarak görmek istemem en dogal hakkim Ayrica tarafsiz olsam ne olacak?Kötü oynayan bjk sampiyon mu olsun diyeyim yani?

Galatasaray son 4 mactan 12 puan cikaracak.Bundan %100 eminim
    Ben Beşiktaş'ı tutuyorum. Eğer her yere Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ni, sonra da Süper Kupa'yı alacak diye yazarsam saçma olmaz mı sence? İşte senin yaptığın da bunun gibi bir şey.. Bu sene Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanması gibi bir şey..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

burda herkes tabikide kendi takımını şampiyonluğa yakın görüyor.bana göre şampiyon yarınki maça bağlı beşiktaş kazanırsa şampiyon beşiktaş olur.ancak beraberlik yada fenerbahçe'nin galibiyetinde ise fenerbahçe şampiyon olur.fenerbahçe galip gelirse galatasaray büyük ihtimalle berabere kalırsa düşük bi ihtimalle 2.olur

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şampiyon Denizlispor olacak Bence yeter bu kadar tartışma sezon sonu görücez

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nedense ben çevremdeki Gs li arkadaşlarımdan pek şampiyonluk lafları duymuyorum en fazla 2. oluruz diyorlar ama bu sitede işler biraz farklı sanki
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Ben Beşiktaş'ı tutuyorum. Eğer her yere Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ni, sonra da Süper Kupa'yı alacak diye yazarsam saçma olmaz mı sence? İşte senin yaptığın da bunun gibi bir şey.. Bu sene Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanması gibi bir şey..
    çok fazla uçma istersen can..

Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Ş.L kazanması gibi bir şey olurmuş.. uçmayalım.. imkansız gibi konuşuyosun..

Su lig bir bitsin.Ozaman daha net konusacagiz herseyi.Galatasaray sampiyon olacagi icin siteye ugramayanlar olacaktir elbet

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Baranım uçmayalım bence, bence 2. bitireceğiz ligi ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    çok fazla uçma istersen can..

Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Ş.L kazanması gibi bir şey olurmuş.. uçmayalım.. imkansız gibi konuşuyosun..
    Genel olarak demiyorum ama bu sezon hiç şansı yok.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Su lig bir bitsin.Ozaman daha net konusacagiz herseyi.Galatasaray sampiyon olacagi icin siteye ugramayanlar olacaktir elbet
    Bunu sana hatırlatırım Baran. Eğer GS şampiyon olamazsa sen siteye uğrayabilecek misin?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Genel olarak demiyorum ama bu sezon hiç şansı yok.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bunu sana hatırlatırım Baran. Eğer GS şampiyon olamazsa sen siteye uğrayabilecek misin?
    Geçen sene de yoktu zaten...

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Baranım uçmayalım bence, bence 2. bitireceğiz ligi ..

Yahu ben de diyorum 1.bitirecegiz Cok mu zor?Liderle aramiz da 6 puan fark var.Liderin bugün 2. ile maci var berabere biterse aramizdaki puan farki 4e iniyor.Sonra trabzonspor ve bizimle maci var.Ucmayalim diyorsunuz da bizim sansimiz bence cok fazla.Sampiyonlugun en büyük adayiyiz.

@WishbonE:Can´cim öyle birsey olmayacagi icin hic takma kafana bunu Ama sampiyon olamadik diyelim gene siteye ugrarim.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri