1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Şampiyon Kim Olacak.

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yahu ben GalataSaray´liyim.Takimimi sampiyon olarak görmek istemem en dogal hakkim Ayrica tarafsiz olsam ne olacak?Kötü oynayan bjk sampiyon mu olsun diyeyim yani?

Galatasaray son 4 mactan 12 puan cikaracak.Bundan %100 eminim
    Ben Beşiktaş'ı tutuyorum. Eğer her yere Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ni, sonra da Süper Kupa'yı alacak diye yazarsam saçma olmaz mı sence? İşte senin yaptığın da bunun gibi bir şey.. Bu sene Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanması gibi bir şey..

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Ben Beşiktaş'ı tutuyorum. Eğer her yere Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ni, sonra da Süper Kupa'yı alacak diye yazarsam saçma olmaz mı sence? İşte senin yaptığın da bunun gibi bir şey.. Bu sene Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanması gibi bir şey..
    çok fazla uçma istersen can..

Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Ş.L kazanması gibi bir şey olurmuş.. uçmayalım.. imkansız gibi konuşuyosun..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    çok fazla uçma istersen can..

Galatasaray'ın şampiyon olması, Beşiktaş'ın, Fener'in Ş.L kazanması gibi bir şey olurmuş.. uçmayalım.. imkansız gibi konuşuyosun..
    Genel olarak demiyorum ama bu sezon hiç şansı yok.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Su lig bir bitsin.Ozaman daha net konusacagiz herseyi.Galatasaray sampiyon olacagi icin siteye ugramayanlar olacaktir elbet
    Bunu sana hatırlatırım Baran. Eğer GS şampiyon olamazsa sen siteye uğrayabilecek misin?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Genel olarak demiyorum ama bu sezon hiç şansı yok.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bunu sana hatırlatırım Baran. Eğer GS şampiyon olamazsa sen siteye uğrayabilecek misin?
    Geçen sene de yoktu zaten...

Mesaj Yetkileri