-
Slmlar!.. Yazılan şeyler oldukça mantıklı. Benim en çok dikkatimi çeken bu ingilizce yazıda, "her oyuncunun özel mantalitesinin çevresindeki oyuncu mantalitesi ile orantılı olmalı" diye belirtilmesi. Yani daha açık konuşmak gerekirse, DC için mantaliteyi 6, Gk için 4, Dm için 8, DR/L için 10 olamlı vs. Rule of Two kuralı yani ingilizce bilmeyenler için (sakın ukelalık olarak algılamayın!.. estağfiruallah) İki fark kuralı... bu şekilde amaçlanan oyuncuların birbirinden kopuk oynaması yerine pas verebileceği arkadaşını etrafında rahat bulabilmesi ve takım halinde defans ve ofans yapma anlamını çıkardım ki mantıklı gayet.. Şu ana dek denemedim. FB ile yeni başlayarak hemen taktiğimi bu şekilde ayarladım. Gözle görülür olumlu bir fark görürsem, bunları sizinle paylaşırım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şunu da belirteyim.. Bu yazıyı yazan kişi, sanırım bunu demo oyun içinde denemiş. Hatta belli yerlerde "acaba full sürümü çıktığında bunlar olacak mı? ya da bunu düzeltecekler mi görecez!.." gibilerinden yazı yazmış. Ama genelde güzel ve akla gelmeyecek şeylerden bahsetmiş.( ki benim aklıma böyle gelmez. anca dmyi full defensive, styi ve fcyi full attack mantalitesinde yapardım!..
Dolayısıyla denemekte yarar var. Bu arada "ForCimbom"a teşekkür ederim. Üşenmeden, araştırarak bunu bizimle paylaştığı için!..
Mesaj Yetkileri