Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 178 sonuç

Konu: Turkcell Süper Lig 32. Hafta|Bursaspor-Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bursa halkı bu maça o kadar odaklanmış ki Maç biletleri satışa çıktığı an İzdiham oluştu.Polis Biber gazı ile taraftarları uzaklaştırmaya çalıştı yani bu maçın önemi bu kadar büyük.

Bursaspor bu maçı kazanamaz ise İnş.Allah böyle birşey olmayacak küme düşme tehlikesini hissedecek hatta düşebilirde.Bu maça ilgi çok olucak bu belli birşey umarım Beşiktaş seyircisi gelmez maça Ankara´da ki olaylar yaşanmaz.

Eminim ki bir çok aile çocuklarını maça yollarken korku içinde izin verecektir.Çünkü çok tehlikeli bir maç.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Bursa halkı bu maça o kadar odaklanmış ki Maç biletleri satışa çıktığı an İzdiham oluştu.Polis Biber gazı ile taraftarları uzaklaştırmaya çalıştı yani bu maçın önemi bu kadar büyük.

Bursaspor bu maçı kazanamaz ise İnş.Allah böyle birşey olmayacak küme düşme tehlikesini hissedecek hatta düşebilirde.Bu maça ilgi çok olucak bu belli birşey umarım Beşiktaş seyircisi gelmez maça Ankara´da ki olaylar yaşanmaz.

Eminim ki bir çok aile çocuklarını maça yollarken korku içinde izin verecektir.Çünkü çok tehlikeli bir maç.
    AsLında tehLikeLi değiL mehmet ama durumun bu noktaLara geLmesinin sebebi de biziz ne yazı ki.GönüL isterdi ki rahat rahat hep beraber izLeyeLim maçı ama.Yapacak bişey yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Kızıl destek istiyor!
    Bursaspor Kulubü Başkanı Levent Kızıl, Beşiktaş maçının vurmayla, kırmayla kazanılamayacağını belirterek, "Taraftarlarımızdan akıl dolu tezahüratlar yapmalarını, takımına gerçek motivasyonu vermelerini istiyorum" dedi.

Eski yöneticiler ve işadamlarına da seslenen Kızıl, kulüp olarak futbolculara özel prim vermeyeceklerini, şehrin Yeşil-beyazlı takıma daha fazla sahip çıkarak, "Sözde değil, özde büyüklüğünü' göstermelerini istedi.

Bursalı haklıyken kendini haksız yere düşürmesin

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Yeşil-beyazlı ekibin Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ndeki antrenmanını izleyen Başkanı Kızıl, Pazar günü çok önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, "İstanbul'da oynanan ilk maça taraftarımızı götürmedik. Bursa İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararla Beşiktaş taraftarı da Bursa'ya gelemeyecek. Bu ne demek? Artık top Bursa şehrinde. Şehir olarak bir sınavdan geçeceğiz. Şu anda Beşiktaş Türkiye Kupası'nı alarak rahatladı. Bizim de durumumuz itibariyle sahadan puan yada puanlar almamız şart. Fakat hiçbir şey vurmayla dövmeyle kazanılmaz. Ben taraftarımızdan çok akıl dolu tezahüratlar yapmalarını, İngiliz taraftarlar gibi takımına gerçek motivasyonu vermelerini istiyorum. Kesinlikle küfürden kaçınmalıyız. Her zaman söylediğimiz gibi 'en güzel, en akıllı taraftar Bursaspor taraftarıdır' söylemini bir kez daha tüm Türkiye'ye göstermeliyiz. Gelecek futbolcuları ve yöneticileri birebir taciz etmekten uzak duralım. Bursalı haklıyken kendini haksız yere düşürmesin. Müthiş bir tezahürat baskısı üretelim" dedi.

Şehrin bu takıma daha fazla sahip çıkması lazım

Galatasaray maçı için ceza almamak gerektiğine de dikkat çeken Kızıl, "Belki de Galatasaray maçına puan veya puanlara ihtiyacımız olarak girebiliriz. Bu yüzden çok dikkatli davranıp Galatasaray maçını sahamızda seyircimiz ile oynamalıyız. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçta bir takım pankartlar çeşitli tezahüratlar olmuştu ancak hiçbir zaman ne yöneticilerimize ne de futbolcularımıza bir taciz olmadı. Biz ev sahibiyiz. Rakip takım taraftarları da gelmiyor. Bu noktadan sonra sorumluluk bizde. Sonuçta bu bir futbol oyunudur. Şimdi artık futbolcularımızı rahatlatıp, tezahüratlarımızla, şovlarla galip gelerek varsayılan husumeti sona erdirerek, seneye her iki takım taraftarlarının maçları birlikte izleyebilecek konuma getirmek lazım. Bu sezon taraftarlarımızı birkaç deplasmana götürmeyerek kırdık. Ancak bu maçı nihayetinde Bursa'da oynuyoruz. Şehrin bu takıma daha fazla sahip çıkması lazım. 10-15 yıl öncesinde prim kampanyasına çok fazla katılım oluyordu. Şu ana kadar Kapalı Çarşı Derneği ve bir kişi var. Onun haricinde hiçbir ses yok. Sözde değil, özde büyüklüğümüzü gösterelim. Herkes diğer kentlerin neler yaptığına baksın, onların iyi yönlerine bakıp destek olurlarsa Pazar akşamı buradan hem işimizi bitirmenin, hem de Beşiktaş'ı yenmenin mutluluğu içinde ve Türkiye'ye Bursaspor taraftarının küfürsüz görsel şovun nasıl yapıldığını göstermiş olmanın mutluluğunu yaşarız" diye konuştu.

Başkan Levent Kızıl ayrıca, Yıldırım Demirören ile olan dostluğunun bozulduğunu belirterek "Ben Aziz Yıldırım'ın arkadaşı olarak biliniyorum ancak en eski arkadaşlarım Özhan Canaydın ve Yıldırım Demirören'dir. Taraftar gerginliği nedeniyle, her ikimiz de camialarımıza vermemiz gereken mesajları verdiğimizi için 40 yıllık dostluğumuz bozuldu. Ben bu işlere böyle olsun diye girmedim. İngilizvari bir seyirci desteğiyle 3 puan bizim olsun" şeklinde konuştu.

Kızıl, yönetim olarak özel bir prim vermeyeceklerini, kentten gelecek desteklerle gerekenin yapılacağını sözlerine ekledi.
    10.05.2007

Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bursa'nın küme düşme şansı bence çok yüksek...

3 Hafta kaldı ve

Beşiktaş
    Trabzonspor (D)
    Galatasaray

ile oynayacak.3 maçınıda kaybeder diye düşünüyorum...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Beşitaş 2-0 kazanır

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by carsimesut View Post
    hehhe bursa kumeye!
    Artık iki taraftanda bu tarz mesajları silip uyarı vereceğiz bunu ibret olsun diye silmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu Bursa-Beşiktaş düşmanlığının temelleri nereye dayanıyor merak ediyorum.Yani taaa ilk başta nerde başladı acaba?Bence Türk Futbolı için kötü bişiy.Bu bir oyun.Kardeşlik ve dostluk için oynanıyor.Böyle olayların yaşanması hiç hoş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Bu Bursa-Beşiktaş düşmanlığının temelleri nereye dayanıyor merak ediyorum.Yani taaa ilk başta nerde başladı acaba?Bence Türk Futbolı için kötü bişiy.Bu bir oyun.Kardeşlik ve dostluk için oynanıyor.Böyle olayların yaşanması hiç hoş değil.
    Burada anlatmaya çalıştım olayları neden olduğunu ...

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=41950

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim merak ettiğim biz Bursa'yı yenersek ve Bursa küme düşerse yine bizmi suçlu olacağız?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Benim merak ettiğim biz Bursa'yı yenersek ve Bursa küme düşerse yine bizmi suçlu olacağız?
    Neden Beşiktaş suçlu olsun ki İyi oynayıp yensinler Daha önlerinde 2 maç var Düşeceği de Kesin değil

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Özür dilerim
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Benim kimseyi suçladığım yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maç futboldan çok kavganın konuşulacağı kesin.Berabere bitebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

bence bu maçı 3-1 Beşiktaşım kazanır

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Bursa maçı alacaktır...

Beşiktaş ile Bursaspor, yarın yapacakları maçla birlikte Birinci Futbol Ligi'nde 76. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında, Bursaspor'un ilk kez Birinci Lig'de mücadele etmeye başladığı 1967-1968 sezonundan bu yana yapılan toplam 75 lig maçından 29'unu Beşiktaş, 13'ünü Bursaspor kazanırken, 33 maç da berabere sonuçlandı.

Siyah-beyazlıların ligdeki toplam 96 golüne, yeşil-beyazlılar 66 golle karşılık verdi.
    İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı, Beşiktaş 3-1 kazanmıştı.

-BEŞİKTAŞ, LİGDE 10 YILDIR YENİLMİYOR-

Beşiktaş, ligde Bursaspor'a karşı 10 yıldır yenilgi almıyor. Siyah-beyazlılar, Bursaspor'a karşı ligdeki son yenilgisini 1997-1998 sezonunun ilk yarısında, 9 Kasım 1997 tarihinde Bursa'daki maçta 2-1'lik skorla alırken, daha sonra içerde ve dışarda rakibiyle yaptığı son 14 maçı da kaybetmedi. Öte yandan Beşiktaş, Bursaspor ile deplasmanda yaptığı son 6 lig maçını da kaybetmedi. Siyah-beyazlılar, 1997-98 sezonunda, 9 Kasım 1997 tarihinde Bursa'da 2-1 yenildikleri rakibiyle daha sonra Bursa Atatürk Stadı'nda yaptığı 6 lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve hiç kaybetmedi. İki takım Bursa'da en son ev sahibi takımın küme düştüğü 2003-2004 sezonunun 19. haftasında karşılaştı ve kazanan taraf 1-0'lık sonuçla Beşiktaş oldu.

-BURSASPOR, EVİNDE BAŞARILI-

Bursaspor, kendi sahasında yaptığı lig maçlarında, Beşiktaş'a karşı galibiyet sayısında önde bulunuyor. İki takım arasında Bursa'da yapılan 36 maçın 10'unu Bursaspor, 8'ini ise Beşiktaş kazanırken, 18 maç da berabere sonuçlandı. Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor 39, Beşiktaş ise 31 gol attı. Bu arada, iki takım arasında 1992-93 sezonunda Bursa'da oynanması gereken karşılaşma, ev sahibi takımın cezası nedeniyle Ankara'da yapıldı ve Beşiktaş 3-0 galip geldi.

-BURSASPOR, TARİHİ HEZİMET YAŞATTI-

Beşiktaş, 49. sezonunu geçiren Birinci Lig tarihinde şimdiye kadarki en farklı skorlu yenilgisini Bursaspor karşısında aldı. 1980-1981 sezonunda, 7 Eylül 1980 tarihinde Bursa'da yapılan maçı 5-0 kazanan Bursaspor, Beşiktaş'a tarihi hezimeti yaşatmıştı.

-75 MAÇTAN 33'Ü BERABERE-

Beşiktaş ile Bursaspor takımları arasında ligdeki maçlarda beraberliklerin çokluğu dikkati çekiyor. İki takım arasında geride kalan 75 lig maçından 33'ü beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş-Bursaspor maçlarından 15'i 0-0, 9'u 2-2, 8'i 1-1, 1'i de 3-3 sona erdi.

-GERGİNLİĞE NEDEN OLAN SEZON-

Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları arasındaki son yıllardaki gerginliğin başlangıcı, yeşil-beyazlı takımın küme düştüğü 2003-2004 sezonuna dayanıyor. Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş'ın, küme düşme hattındaki rakiplerinden Akçaabat Sebatspor'a 33. haftada evinde 2-0, Çaykur Rizespor'a da son hafta deplasmanda 1-0 yenilmesi ve sonrasında oluşan puan durumuna göre kendilerinin küme düşmesinden siyah-beyazlı takımı sorumlu tutarak, Beşiktaş'a karşı tavır aldılar.

12.05.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ben Bursa'dan ümitliyim umarım bu hafta bu maçı kazanırlar ve Fenerbahçeye yardımcı olmuş olurlar (Umarım Fenerbahçenin buna ihtiyacı olmaz)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Ben Bursa'dan ümitliyim umarım bu hafta bu maçı kazanırlar ve Fenerbahçeye yardımcı olmuş olurlar (Umarım Fenerbahçenin buna ihtiyacı olmaz)
    Sende Karar ver Hangisi Olsun

Ben bir Beşiktaşlıyım.Bence Bursa geçmişteki kendi suçlarını başkalarına bağlıyor.Önce kendin yeniceksin.Bursa o sene son maçını yenseydi ligde kalacaklardı.Maça gelince bence Bursa yenmeyi zor gördüğü için defansa çekilip beraberliğe oynayacak.Beşiktaşın elinden 2 puan koparmak için çünkü bu da feneri şampiyon yapar.Tabi Fener kazanırsa.

Büyük buluşma
    Turkcell Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde lider F.Bahçe'yi takibini sürdüren yaralı Beşiktaş, Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Bursa Atatürk Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek. Karşılaşma Digitürk 80. kanaldan naklen yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde F.Bahçe'ye mağlup olarak ayağına kadar gelen liderlik fırsatını değerlendiremeyen Beşiktaş, hafta arasında K.Erciyes önünde uzatmalarda Bobo'nun golüyle galip gelerek Türkiye Kupasını kazanmıştı. Beşiktaş, Bursaspor deplasmanında galibiyet elde ederek, hem takibini sürdürmek hem de Şampiyonlar Ligi için ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Delgado, Mustafa ve Ali Tandoğan ile kart cezalıları Burak ve İbrahim Toraman, Bursaspor maçında forma giyemeyecek. Kulüp doktoru Ayhan Optur, İbrahim Akın'ın durumunun maç saatinde netleşeceğini açıkladı.

Bugün yapılacak Bursa deplasmanında da forma giyemeyecek olan Delgado, böylece bu sezon 10'u deplasman, 16 maçta forma giymemiş olacak. Delgado, bugüne dek Turkcell Süper Lig'de 8, UEFA Kupası'nda 4, Türkiye Kupası'nda da 3 karşılaşmada takımını yalnız bıraktı.

Bursaspor'da ise Yavuz, Serkan ve Ömer'in sakatlıkları devam ederken, Egemen, Volkan ve Fransineau'nun maça yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi.

Kupa finalinin ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan sezon sonu ayrılacağını açıklayan Beşiktaş teknik direktörü Tigana, oyuncularından galibiyet beklediğini belirtirken, Bursaspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, Beşiktaş'ı yenecek güçte olduklarını ifade etti.

Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları arasındaki son yıllardaki gerginliğin başlangıcı, yeşil-beyazlı takımın küme düştüğü 2003-2004 sezonuna dayanıyor. Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş'ın, küme düşme hattındaki rakiplerinden Akçaabat Sebatspor'a 33. haftada evinde 2-0, Çaykur Rizespor'a da son hafta deplasmanda 1-0 yenilmesi ve sonrasında oluşan puan durumuna göre kendilerinin küme düşmesinden siyah-beyazlı takımı sorumlu tutarak, Beşiktaş'a karşı tavır aldılar.

Beşiktaş ile Bursaspor, bugün yapacakları maçla birlikte Birinci Futbol Ligi'nde 76. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında, Bursaspor'un ilk kez Birinci Lig'de mücadele etmeye başladığı 1967-1968 sezonundan bu yana yapılan toplam 75 lig maçından 29'unu Beşiktaş, 13'ünü Bursaspor kazanırken, 33 maç da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlıların ligdeki toplam 96 golüne, yeşil-beyazlılar 66 golle karşılık verdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı, Beşiktaş 3-1 kazanmıştı.

Kazım Kanat: (sporx.com yazarı): Bu maçta futbolu ve skoru tartışmayalım. Bu müsabaka barışa ve dostluğa atılan bir adım olsun. Üç yıldan beri iki takımın taraftarları da adeta birbirlerini düşman gibi görüyorlar. Elbette Beşiktaş bu maçta puan kaybederse F.Bahçe'yi şampiyon yapar. Beşiktaş'ta teknik direktörlük krizini kendi evlatlarımızla çözmeliyiz" dedi.

Bursaspor

Ömer
    Eğemen
    İsmail
    Ömer
    Can Cumhur Bozacı
    Frasineanu
    Veli
    Sumulikoski
    Volkan Kürşat Bekiroğlu
    Edson Edmar Dias De Souza
    Sinan

Beşiktaş

Runje
    Baki
    Gökhan Zan
    İbrahim Üzülmez
    Fahri
    Serdar
    İbrahm Akın
    Koray
    Ricardinho
    Nobre
    Bobo

STAT: Bursa Atatürk
    SAAT: 20.00
    YAYIN: DİGİTÜRK 80. KANAL
    HAKEM: BÜNYAMİN GEZER

Beşiktaş 10 yıldır yenilmiyor

Beşiktaş, ligde Bursaspor'a karşı 10 yıldır yenilgi almıyor. Siyah-beyazlılar, Bursaspor'a karşı ligdeki son yenilgisini 1997-1998 sezonunun ilk yarısında, 9 Kasım 1997 tarihinde Bursa'daki maçta 2-1'lik skorla alırken, daha sonra içerde ve dışarda rakibiyle yaptığı son 14 maçı da kaybetmedi. Öte yandan Beşiktaş, Bursaspor ile deplasmanda yaptığı son 6 lig maçını da kaybetmedi. Siyah-beyazlılar, 1997-98 sezonunda, 9 Kasım 1997 tarihinde Bursa'da 2-1 yenildikleri rakibiyle daha sonra Bursa Atatürk Stadı'nda yaptığı 6 lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve hiç kaybetmedi. İki takım Bursa'da en son ev sahibi takımın küme düştüğü 2003-2004 sezonunun 19. haftasında karşılaştı ve kazanan taraf 1-0'lık sonuçla Beşiktaş oldu.

Bursaspor evinde üstün

Bursaspor, kendi sahasında yaptığı lig maçlarında, Beşiktaş'a karşı galibiyet sayısında önde bulunuyor. İki takım arasında Bursa'da yapılan 36 maçın 10'unu Bursaspor, 8'ini ise Beşiktaş kazanırken, 18 maç da berabere sonuçlandı. Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor 39, Beşiktaş ise 31 gol attı. Bu arada, iki takım arasında 1992-93 sezonunda Bursa'da oynanması gereken karşılaşma, ev sahibi takımın cezası nedeniyle Ankara'da yapıldı ve Beşiktaş 3-0 galip geldi.

Beşiktaş ile Bursaspor takımları arasında ligdeki maçlarda beraberliklerin çokluğu dikkati çekiyor. İki takım arasında geride kalan 75 lig maçından 33'ü beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş-Bursaspor maçlarından 15'i 0-0, 9'u 2-2, 8'i 1-1, 1'i de 3-3 sona erdi.
    13.05.2007

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by cando View Post
    Bence Bursa geçmişteki kendi suçlarını başkalarına bağlıyor.Önce kendin yeniceksin.Bursa o sene son maçını yenseydi ligde kalacaklardı..

valla de .son maçı kazansaydık düşmücektik he.ne diyon sen kardeşim bursa son 5 maçının hepsini aldı.ama beşiktaş ın rezilliği bizi buralara getirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah kazanırız bobo'dan gol bekliyorum
    So what?
    Saike

Geçmiş kaldı geçmişte. Geçmişte kalmasa adı geçmiş olmazdı değil mi ? Peki bu konu gelecekteki maç konuşulsun diye açılmış. Geçmişi konuşarak gelecekteki maçın konu düzenini bozmazsanız sizler ve bizler için çok iyi olur. Lütfen

spor dostluk barış ve kardeşliktir
    şu maç saati gelse artık zaten uyuyamadık

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by teamsah View Post
    Tebrikler Bursalı kardeşim...

Aslında tüm yapılması gereken de bu

Bende Beşiktaşlıyım bu arada.Umarım kavagasız gürültüsüz bir maç olur...

Quote Originally Posted by bursas View Post
    valla de .son maçı kazansaydık düşmücektik he.ne diyon sen kardeşim bursa son 5 maçının hepsini aldı.ama beşiktaş ın rezilliği bizi buralara getirdi..

Biz o zaman zaten çok iyi bir takım olup Bursa nın rakiplerini yenseydikbiz şampiyon olurduk.Biz o zaman herkese yenildik.Hakemlerin aleyhimize yapmadıkları kalmadı.Takımda bitmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursalılar suçu biraz da kankalarında arasın, agücü yenseydi sebatı kümede kalacaklardı. neyse isteyen istediğine inansın, madem Beşiktaş düşürdü diyorlar öyle olsun, çıkıp bir de özür dileyecek değiliz ya. Futbol bu sen kendi işini kendi yapacaksın, o zaman ben de şampiyonluğu kaçırmamın nedenini bursaya bağlıyayım. bursa feneri yenseydi ben belki de şampiyon olacaktım o sene. bırakın bu işleri.

Beşiktaş inşallah maçı kazanır, fener de inşallah kaybeder.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Quote Originally Posted by teamsah View Post
    Tebrikler kardeşim çok iyi özetledin olayı

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Bursalılar suçu biraz da kankalarında arasın, agücü yenseydi sebatı kümede kalacaklardı. neyse isteyen istediğine inansın, madem Beşiktaş düşürdü diyorlar öyle olsun, çıkıp bir de özür dileyecek değiliz ya. Futbol bu sen kendi işini kendi yapacaksın, o zaman ben de şampiyonluğu kaçırmamın nedenini bursaya bağlıyayım. bursa feneri yenseydi ben belki de şampiyon olacaktım o sene. bırakın bu işleri.

Beşiktaş inşallah maçı kazanır, fener de inşallah kaybeder.
    Kardeşim bravo harika konuştun aynen katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    -

bursa'ya güvenmekten başka çarem yok

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri