Originally Posted by ForeverGs ozaman duardado yu al ben reale 5m dolara aldım suan 28m dolar degeri sol tarafda her yerde oynayabiliyor saol bi bakiim... ha bi de guardado demi duardado deiL?
Arkadaşlar bana defansa TÜRK markajı,kafası ve top kapması iyi olan ve en fazla 21 yaşında olan defans söyler misiniz?Acil!!!
Originally Posted by BlueKing3 Arkadaşlar bana defansa TÜRK markajı,kafası ve top kapması iyi olan ve en fazla 21 yaşında olan defans söyler misiniz?Acil!!! yasin çakmak tam sana uyabilecek bi oyuncu.ç.rize de oynuyor...
Sağol kanki.Eğer bu oyuncu defans açığımı kapatırsa tam süper olacak
Originally Posted by BlueKing3 Sağol kanki.Eğer bu oyuncu defans açığımı kapatırsa tam süper olacak inş. kapatır.yardımcı olabildiysem ne mutlu . . . Birleştirilen Mesaj: Originally Posted by mehmet onat güv beyler benim kadrom gk mondi dr song halim dc joao leonardo dc tolga seyhan dl orhan ak ml carrusca mc ilic mc inamoto mr hasan sas fc necati fc umit karan istersem ilicle inamoto gidiyo bu kadroya nasil takviye yapabilirim yardim ederseniz iii olur alabilirsen rio mavuba ve misimovic'i al...
Forum Rules