Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
361 ile 390 arası toplam 396 sonuç

Konu: Oyuncu İstek Bölümü

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by spiritcrusher View Post
    arkadaşlar, runje'nin performansından hoşnut değilim mümkünse türk ve genç olan bi kaleci ismi lazım.10M'yi geçmicek tabi
    Sinan Bolat sana göre bir kaleci.Fiyatıda uygun.Onu istemezsen KARŞIYAKA'da Onur var.Ona bak.İyi eğlenceler...

Quote Originally Posted by bearyn View Post
    Arkadaşlar ben İzmirspor'la süperlige çıktım 2008'de, 500k transfer bütçem var, bana özellikle yabancı olarak önerebileceğiniz oyuncular var mı? Lütfen bir kaç isim söyleyin de kümede kalıyım
    Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    2008'de çıktıysan regen oyunculara yönel derim.Özellikle Arjantin ve Colombia'lı oyunculara yönel...
    Sağolasın orta saha ve forvet baya kaliteli oldu. Ama defansa adam bulamadım.
    Bana 2 tane "dc", 1 tane de "dr" söyleyebilirmisiniz. Hatta bir de kaleci, mümkünse ucuz olsunlar malum takım İzmirspor Birde yabancı kontenjanı +1 kaldı. Yerli oyuncu söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
    Hatta bir de "dl" söyleyin adam yeni sözleşmeyi kabul etmiyor

3. Default

Kayserispor için Türk genç yetenekler lazım. Bölge farketmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by BlueKing3 View Post
    Ya arkadaşlar.GS ile oynuyorum.Forvet e ikinci yabancı alacağım(Celsinho-Bojan) ve kalecimi (Marcelo Grohe) satacağım.Bana en fazla 21 veya 22 yaşında türk kaleci söyler misiniz?Bu arada HSNCNMTN arkadaşımın tavsiye ettiği defans (Yasin Çakmak) 4 maçta 1 golü avr ve ortalama puanı 8.00.Yine başarılı kaleci bulman dileğiyle...
    walla çok mutlu olkdum.kaleci kısmına gelirsek volkan babacan dan başkasına yönelme derim.

5. Default

higuain'i 10m'e aldım.onun performansından mutluyum ama higuain ve ibrahim akın, bobo, nobre üçlüsünü bir birleriyle değiştirirerek oynattığım ileri 3 lünün her attığı kaleyi tutturan yerli bi futbolcuya ihtiyacım var.bilen varsa esirgemesin lütfen

2012 yılındayım, mümkünse 30 yaşın üstünde olmasın Bana kariyerli (büyük kulüplerde oynamış), Fenerbahçe'ye gelebilecek, ismi olan iyi oyuncular istiyorum... 4 tane kontenjan açıldı ama transfer sezonu bitecek yakında Acil yardım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by spiritcrusher View Post
    arkadaşlar, runje'nin performansından hoşnut değilim mümkünse türk ve genç olan bi kaleci ismi lazım.10M'yi geçmicek tabi
    Volkan Babacan

forvet arayanlar için diego milito ve collins john u öneririm muhteşem oynuyolar ara sıra kötü oynuyolar ama paniklemeyin gaza gelince her maç 2 3 tane atarlar güvenin
    Diego-Genoa da
    Collins-Fulham
    bi de fulham da boa morte hep gitmek istio onu koparabilirsiniz 3 4 kişiyi çalımlayıp gol atabiliyo süper dribbling i var

Bana ucuz, genç ve kaliteli bir dm önerebilirmisiniz, bütçe 1m euro

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by bearyn View Post
    Bana ucuz, genç ve kaliteli bir dm önerebilirmisiniz, bütçe 1m euro
    Bence bir kaç oyuncu sat.2 Milyon civarına Fredy Guarin'i al...

arkadaşlar 2010 sezon başındayım, çok iyi bir dmc ve dc ye ihtiyacım var Kompanyi ve Micah Richardsı almaya çalışıyorum sizin önerileriniz neler?

DMC
    DC

AB vatandaşı olmalı...

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Bence bir kaç oyuncu sat.2 Milyon civarına Fredy Guarin'i al...
    Onu aldım bedavaya kontratı bittiği için, iki yıl sonra daha büyük bir takıma gitmek istedi 4 m'ye sattım
    ovuncd dc için Jelle Van Damme'yi al, dmc'ye Omar Esparza

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ovuncd View Post
    arkadaşlar 2010 sezon başındayım, çok iyi bir dmc ve dc ye ihtiyacım var Kompanyi ve Micah Richardsı almaya çalışıyorum sizin önerileriniz neler?

DMC
    DC

AB vatandaşı olmalı...
    DC için vanden borre, dmc için ise nigel de jong

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

30 k'ya Kasımpaşaspor'a gelebilecek Türk defans(orta) oyuncusu?

Nesil
    2007
    Yer
    EsKiŞeHiR/BoZüYüK

500 K' Ya Eskişehirspor'a Forvet oyuncusu arıyorum YerLi veya yabancı farketmez hızlı ve bitirici olmasını isterim.Süper Ligdeyim 2008 sezonu???

15. Default

arkdaşlar keçiörengücü ile lig a ya cıktım dc ml ve forvet mevkileri için oyuncuya ihtiyacim var ucuz olmasi tercihimdir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coca-Cola League One takımlarından Doncaster Rovers takımının Menejeriyim oyuncu önerebilirmisiniz bütçem 170 K YTL her mevkiye tavsiye bekliyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pardon yukarıya bütçeme 170 K YTL yazmışım bütçem 369 K YTL

17. Default

ArkadaŞlar Bana Mİlanda Oynayabİlecek Yeteneklİ GenÇ Sol Kanat Oyuncusu Önerebİlİrmİsİnİz

18. Default

Quote Originally Posted by ugur5775 View Post
    ArkadaŞlar Bana Mİlanda Oynayabİlecek Yeteneklİ GenÇ Sol Kanat Oyuncusu Önerebİlİrmİsİnİz
    freddy adu var abd de bi takımda oynuyor baskası almadıysa kacırma 2,5 € ya geliyor paran varsa ribery de olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kaiserslautern'e kaleci ...?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

2007 AĞUSTOS AYINDAYIM.fENERBAHÇEYE dünyaca ünlü bir defans oyuncusu almak istiyorum...Bütce:350MN$

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    2007 AĞUSTOS AYINDAYIM.fENERBAHÇEYE dünyaca ünlü bir defans oyuncusu almak istiyorum...Bütce:350MN$
    Galatasaraylıyım ama yine de söyleyeyim Raul Albiol ve Senderos tercihimdir.Hem genç hem kaliteli...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

saool...bunlar olmazsa...... başka isimlere bakarız....

Quote Originally Posted by kaaaanfm View Post
    Coca-Cola League One takımlarından Doncaster Rovers takımının Menejeriyim oyuncu önerebilirmisiniz bütçem 170 K YTL her mevkiye tavsiye bekliyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pardon yukarıya bütçeme 170 K YTL yazmışım bütçem 369 K YTL
    michael higdon
    alt lig takimlari icin en iyi forvet bence
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Kaiserslautern'e kaleci ...?
    wang dalei
    baya iyi bi eleman

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ofansif orta saha orta kısmında (forvetin arkası)nda frikikleri pasları iyi olan bir futbolcu lazım bana.. trabzosporu calıstırıyorum szymek fc bayern e gidiyo oraya alabilecegim bir futbolcu lazım.. 2008 yılındayım

25. Default

Gençlerbirliği için sol açık arıyorum. Türk olması gerek. Fiyatı 2mn$ı aşmazsa iyi olur..

Gençlerbirliği için sol açık arıyorum. Türk olması gerek. Fiyatı 2mn$ı aşmazsa iyi olur..
    volkan bekci alirsan ii oynuyo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kaç yılındasın bilmiyorum ama gürhan gürsoy çok iyi gelişiyor dene istersen

Nesil
    2007
    Yer
    Chelsea Futbol Cemiyetind

Thumbs up

Senol Karagol,Orkun Usak,Hamidou Suleymanou Hepside Super Kaleciler Ama Senol Kendi lakabiyla Biraz manyaktir...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by SiNcE1973 View Post
    500 K' Ya Eskişehirspor'a Forvet oyuncusu arıyorum YerLi veya yabancı farketmez hızlı ve bitirici olmasını isterim.Süper Ligdeyim 2008 sezonu???
    450K Ya Taner Demirbas Var Ve Cok Iyi Bi Forvet Iyi bi Turk forvet icin herkese oneririm...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyunkurucu(playmaker) arıyorum kimi onerirsiniz takımım juventus 2. sezonun ortasındayım yakovenko ve nedved war o bolgede oynayabilecek ama nedved cok yavasladı yakovenkoda kanatta daha iyi kimi onerirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Ben de etimesgut şekersporu yönetiyorum 2. lig a ya çıkarttım sergen üzgün ml mevkisie ve iyi bir mc ye ihtiyacım var oralarda oynayacak en fazla 27 yaşında ve de herhangi bir bölgede oynayabilecek yabancı oyuncu tavsiyeniz var mı?

Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon

Mesaj Yetkileri