1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Forum Kuralları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Resim bölümüne başka ne yazılabilir Aygün? Sık kullanılan cümle; "Yakışıklı/karizmatik/kötü(değişiyor) çıkmışsın. Paylaştığın için sağol" şeklinde. Kalkıp o bölüme FM ile ilgili şeyler mi yazalım? İstisnadır bence o bölüm.
    Hepte aynı cümle söylenmez Tosunum.Biliyorum alışıldık cümleler var tamam.Başka bir önerk:Sohbet Alanı resimler,fıkralar vs. hakkında yorum değil sadece paylaşım için sağol deniliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hepte aynı cümle söylenmez Tosunum.Biliyorum alışıldık cümleler var tamam.Başka bir önerk:Sohbet Alanı resimler,fıkralar vs. hakkında yorum değil sadece paylaşım için sağol deniliyor.
    Adam fıkrasını paylaşmış farz et ben de; "zuhahahhaa süperdi ya. Paylaşım için sağol" dedim. Duruma uyuyor bu. Paylaşım için sağolu yöneticiler dahi kullanıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Çokta önemli, kafa takılcak bir konu değil bence. Çünkü o bölümlerde mesaj sayacı bile kapalı. Açık olsa hani denilir mesaj kasmak için yazılıyor diye. Ama öyle bir durum da yok..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Adam fıkrasını paylaşmış farz et ben de; "zuhahahhaa süperdi ya. Paylaşım için sağol" dedim. Duruma uyuyor bu. Paylaşım için sağolu yöneticiler dahi kullanıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Çokta önemli, kafa takılcak bir konu değil bence. Çünkü o bölümlerde mesaj sayacı bile kapalı. Açık olsa hani denilir mesaj kasmak için yazılıyor diye. Ama öyle bir durum da yok..
    Tabii haklısın.Komikti/kötüydü vs. deyip en sonuna paylaşım için sağol denilebilir ama orda emek harcamış resim koymuş veya yazmış.Hiç birşey demeden direk paylaşım iiçin sağol demekte biraz olmuyo gibi.

Mesaj Yetkileri