ATAMIZA DA HAKARET ETTİ
Evet
Hayır
ATAMIZA DA HAKARET ETTİ
''Cennet anaların ayağı altıntadır.''
Demekki Cihan sen cennete gidemezsin..![]()
Bak arkadaşım,
Bir gözlerini kapat uzaklaş dünyadan,kendini bu kadar insanın yerine koy.Bir oyun bir maç yaptığın şey değermi?O küfür ettiklerinin içinde ŞEHİT ANASI bu toprağı,bu vatanı namusuyla koruyanların anası mutlaka vardır..Ama sen onları bile hiç saydın.Geri alınıp alınmamak önemli değil burası sanal alem.Senin ailende hiç mi fenerbahçeli yok??Yada arkadaşların arasında sen nasıl bakacaksın onların yüzüne?Burasının ne önemi var?
Ne cok abarttniz her küfürü üstümüze alınacaksan işin içinden çıkamayız zaten
Bu işi neden bu kadar uzatıyor yönetici arkadaşlar bilmiyorum yapılacak tek şeyi yapmışsınız ancak sonra vazgeçmişsiniz nedense.Bende vazgeçerek bir hata yapmışsınız bu hatadan dönün ve konu kapansın.
Kendini koy bakalım!Onu yazmayı bırak birisinin aklına getirmesi bile insanlık dışı bir düşüncedir.
Onun benim anneme küfür etmesi birşey değiştiriyor mu benim açımdan? Hayır. Bugün maçta da birçok Galatasaraylı küfür ediyordu, ne oldu? Annem içerde oturuyor ve hiç de birşey olmadı. Ben bu tür küfür edenlere kızmıyorum, çünkü kapasiteleri bu kadar olduğu için, kendi acizliklerine veriyorum. Ancak aciz insanlar çıkıp da bu tür hareketler yapar.
Cihan'a kırıldığım nokta ise bunca zamandır burada olması ve buranın kurallarını bilmesine rağmen böyle bir hareket yapması. Herşeyi geçtim hadi yazdın sonuna neden zuhaha koyuyorsun, Özkan sana sorduğunda dalga geçer gibi cevap veriyorsun?
Bunlar hep o holigan taraftarların kurduğu holigan siteler yüzünden kaynaklanıyor. Bu yaştaki çocuklar da bir marifetmiş gibi holiganlık yapıyorlar...
Volkan abi eminin Cihan hatasını anlamıştır, bu konunun açık kalması onun daha çok üzülmesini sağlayacaktır. Daha yaşı genç, sonuçta bundan sonra daha dikkatli olacaktır, bu olay burada konuşulup daha da üzülmesin, konu kapatılsın istiyorum.
Sitedeki durumu için görüşüm de banlanması...
"YÜCE ATATÜRK"
KÜFÜR etmesin.Şuna etsin buna etsin de yok!.
Arkadaşlar işi bayağı abarttınız bence Cihan o kısaltmayı kullandı diye o annelere bir şey oldumu hayır bence bir insanı kaybetmek hele bu kadar kolay kaybetmek yakışmaz bize...
So what?
Saike
Simdi de 30 Milyon oldu![]()
Var mi arttiran?
Yahu sadece Cihan mı ediyor. Maçlarda falan hiç edilmiyor mu? Onlara napılıyor peki? Boşverin, takmayın...
Hem Cihan kesin bir sitede falan görüp öylesine yazmıştır işte. Çünkü kaç yıldır bu sitede ve hiçbir kötülüğünü görmedim.
JunkChorn,bu konu ile direk alakali.Biri küfür ediyor,öbürü hakaret ediyor.Hem burada adminlerimiz bulundugundan cevap alirim ve o konu hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenler bilgilenmis olur diye düsünmüstüm![]()
Düşüncen yanlış demedim olay farklı!Alakalı,ama farklı!
Bunun bukadar tartışılıyor olması bile bir hata bence yaptığı büyük bir terbiyasizliktir ve aslında kural açıktır....
Argo, küfür ve Hakaret
- Herhangi bir kişi, toplum veya kuruluşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.
Bunun savunmasınıda açık açık yazmamış kısaltma kullanmış diyede geçiremezsiniz....
Batuhan hala neden burda ?
Pİs sözü ile Arkdasın sözü arasında epey fark var Aygün. Sen GS'li olmanı ön plana çıkarıyorsun.
Ayrıca imzandaki ''küfre'' değil. Küfüre olacak