Anket Sonuçlarını Görüntüle: NedvedMania adlı üyenin imzasına yazdığı NKFVAS için özrünü kabul ediyor musunuz?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Evet

8 26.67%
  • Hayır

22 73.33%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 125 sonuç

Konu: Özür dilerim

Nesil
    2006

ATAMIZA DA HAKARET ETTİ

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    İşte sorun da o ya,
    o neler neleri keşke yapabilsen, yapamıyosun, onun için de pek bi anlamı kalmıyo maalesef..
    Ben anaya küfür eden birisiyle aynı ortamda aynı yerde bulunmam atılması gerekir ve bununda büyük bir anlamı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

''Cennet anaların ayağı altıntadır.''

Demekki Cihan sen cennete gidemezsin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    ATAMIZA DA HAKARET ETTİ
    Gerçi o belli değil, ama nolursa olsun 15-20 milyon kişiye küfretti.. Cihan senin hiç fenerli kuzenin , arkadaşın falan yok mu??

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bak arkadaşım,

Bir gözlerini kapat uzaklaş dünyadan,kendini bu kadar insanın yerine koy.Bir oyun bir maç yaptığın şey değermi?O küfür ettiklerinin içinde ŞEHİT ANASI bu toprağı,bu vatanı namusuyla koruyanların anası mutlaka vardır..Ama sen onları bile hiç saydın.Geri alınıp alınmamak önemli değil burası sanal alem.Senin ailende hiç mi fenerbahçeli yok??Yada arkadaşların arasında sen nasıl bakacaksın onların yüzüne?Burasının ne önemi var?

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Ne cok abarttniz her küfürü üstümüze alınacaksan işin içinden çıkamayız zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu işi neden bu kadar uzatıyor yönetici arkadaşlar bilmiyorum yapılacak tek şeyi yapmışsınız ancak sonra vazgeçmişsiniz nedense.Bende vazgeçerek bir hata yapmışsınız bu hatadan dönün ve konu kapansın.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kendini koy bakalım!Onu yazmayı bırak birisinin aklına getirmesi bile insanlık dışı bir düşüncedir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Küfür etsin.Bana etsin,kardeşime etsin,babama etsin.Ama ANNEME asla..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Batuhan bize kani pis demisti.Neden onun icin böyle bir uygulama baslatilmadi?Zamaninda bize kani pis diyen DeDe atilmisti ya forumdan,ondan soruyorum.

Insallah beni tekrardan yanlis anlayip uyari vermezsiniz Sadece soruyorum,ayni sözü söyleyen biri siteden atilmisti,öbürü özür dahi dilemiyor ama sitede dolasiyor.

Biz bu konuda hic bilgilendirilmedik.Ve tüm Galatasaraylilar olarak bu konu hakkinda bilgi sahibi olmak istiyoruz.Biz de en az 20 milyon kisiyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Onun benim anneme küfür etmesi birşey değiştiriyor mu benim açımdan? Hayır. Bugün maçta da birçok Galatasaraylı küfür ediyordu, ne oldu? Annem içerde oturuyor ve hiç de birşey olmadı. Ben bu tür küfür edenlere kızmıyorum, çünkü kapasiteleri bu kadar olduğu için, kendi acizliklerine veriyorum. Ancak aciz insanlar çıkıp da bu tür hareketler yapar.

Cihan'a kırıldığım nokta ise bunca zamandır burada olması ve buranın kurallarını bilmesine rağmen böyle bir hareket yapması. Herşeyi geçtim hadi yazdın sonuna neden zuhaha koyuyorsun, Özkan sana sorduğunda dalga geçer gibi cevap veriyorsun?

Bunlar hep o holigan taraftarların kurduğu holigan siteler yüzünden kaynaklanıyor. Bu yaştaki çocuklar da bir marifetmiş gibi holiganlık yapıyorlar...

Volkan abi eminin Cihan hatasını anlamıştır, bu konunun açık kalması onun daha çok üzülmesini sağlayacaktır. Daha yaşı genç, sonuçta bundan sonra daha dikkatli olacaktır, bu olay burada konuşulup daha da üzülmesin, konu kapatılsın istiyorum.

Sitedeki durumu için görüşüm de banlanması...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

KÜFÜR etmesin.Şuna etsin buna etsin de yok!.

Nesil
    2006

Evet çok abarttık 25-30 milyon kişinin annesine küfür etti
    ve sen burda çok abarttınız diyosun

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ben bir fenerliyim Bunu sen üstüne alınmazsın ben alınırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar işi bayağı abarttınız bence Cihan o kısaltmayı kullandı diye o annelere bir şey oldumu hayır bence bir insanı kaybetmek hele bu kadar kolay kaybetmek yakışmaz bize...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Küfür etsin.Bana etsin,kardeşime etsin,babama etsin.Ama ANNEME asla..
    sen her küfürü üstüne alınıyonmu ona bakarsan maçalrdada 40 bin kişi aynı tezahuratı yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Biz bu konuda hic bilgilendirilmedik.Ve tüm Galatasaraylilar olarak bu konu hakkinda bilgi sahibi olmak istiyoruz.Biz de en az 20 milyon kisiyiz
    Yeri burası değil arkadaşım at bir yöneticiye özel mesaj öğren.

Simdi de 30 Milyon oldu

Var mi arttiran?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yahu sadece Cihan mı ediyor. Maçlarda falan hiç edilmiyor mu? Onlara napılıyor peki? Boşverin, takmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

sen her küfürü üstüne alınıyonmu ona bakarsan maçalrdada 40 bin kişi aynı tezahuratı yapıyor
    Alınmam...Ama alınmaya alınmaya bu gelenek haline gelir.Her önüne gelen annnene,bacına küfür etse...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hem Cihan kesin bir sitede falan görüp öylesine yazmıştır işte. Çünkü kaç yıldır bu sitede ve hiçbir kötülüğünü görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Arkadaşlar işi bayağı abarttınız bence Cihan o kısaltmayı kullandı diye o annelere bir şey oldumu hayır bence bir insanı kaybetmek hele bu kadar kolay kaybetmek yakışmaz bize...
    Yani sen diyorsun ki;
    Birisi senin namusuma laf söyleyecek,ortada namus şeref kalmayacak,ama sen bişey değişmedi diye öyle duracaksın...İnsan olan,bir oyun için küfür etmez be kardeşim.

JunkChorn,bu konu ile direk alakali.Biri küfür ediyor,öbürü hakaret ediyor.Hem burada adminlerimiz bulundugundan cevap alirim ve o konu hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenler bilgilenmis olur diye düsünmüstüm

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Simdi de 30 Milyon oldu

Var mi arttiran?
    Sen geç gırgırını...

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Yahu sadece Cihan mı ediyor. Maçlarda falan hiç edilmiyor mu? Onlara napılıyor peki? Boşverin, takmayın...
    En son mesajımda belirttim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Düşüncen yanlış demedim olay farklı!Alakalı,ama farklı!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Burası stadyummu..?

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

JunkChorn,bu konu ile direk alakali.Biri küfür ediyor,öbürü hakaret ediyor.Hem burada adminlerimiz bulundugundan cevap alirim ve o konu hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenler bilgilenmis olur diye düsünmüstüm
    Abi komiksin yaa
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bunun bukadar tartışılıyor olması bile bir hata bence yaptığı büyük bir terbiyasizliktir ve aslında kural açıktır....

Argo, küfür ve Hakaret
    - Herhangi bir kişi, toplum veya kuruluşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar veya özel mesajlar yazamazsınız.

Bunun savunmasınıda açık açık yazmamış kısaltma kullanmış diyede geçiremezsiniz....

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Burası stadyummu..?
    nerenden anlıyorsun sen ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Batuhan hala neden burda ?

Pİs sözü ile Arkdasın sözü arasında epey fark var Aygün. Sen GS'li olmanı ön plana çıkarıyorsun.

Ayrıca imzandaki ''küfre'' değil. Küfüre olacak

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri