Yani sen diyorsun ki;
Birisi senin namusuma laf söyleyecek,ortada namus şeref kalmayacak,ama sen bişey değişmedi diye öyle duracaksın...İnsan olan,bir oyun için küfür etmez be kardeşim.
Ben genelde bana küfür edildiğinde tepki göstermem çünkü üstüme alınmam o benim anneme küfür etse ne olur etmese ne olur değişen bir şey yok bence...
Ben genelde bana küfür edildiğinde tepki göstermem çünkü üstüme alınmam o benim anneme küfür etse ne olur etmese ne olur değişen bir şey yok bence...
Peki, Türk müsün sen arkadaşım?Benim bildiğim Türk insanı namusuna laf ettirmez.Sana kavga çıkar diyen yokki.
Seni doğuran insana, o iğrenç hakaretin ağızlarda gezmesine tepki göstermiyorsan o senin bileceğim iştir.Ama tepki gösterenlerede boşverin diyemezsin.
Peki, Türk müsün sen arkadaşım?Benim bildiğim Türk insanı namusuna laf ettirmez.Sana kavga çıkar diyen yokki.
Seni doğuran insana, o iğrenç hakaretin ağızlarda gezmesine tepki göstermiyorsan o senin bileceğim iştir.Ama tepki gösterenlerede boşverin diyemezsin.
Benim namusum bir kişinin küfürü ile kirlenmez...
Ben Türk'üm ve Türkler hoşgorüleriylede bilinirler
Bu kadar küçük yaşta bir insana böyle yüklenmek bence çok ağır...
Ben Türk'üm ve Türkler hoşgorüleriylede bilinirler
Bu kadar küçük yaşta bir insana böyle yüklenmek bence çok ağır...
Yahu Şemsi yapma ALLAH aşkına ya Yaşı küçük diye bize küfür etmesimi gerekiyor O zaman Aygün,Mustafa 35´de çıksın bize hepimize küfür etsin onlar Cihan´dan daha küçük biraz mantıklı düşünün..