Anket Sonuçlarını Görüntüle: NedvedMania adlı üyenin imzasına yazdığı NKFVAS için özrünü kabul ediyor musunuz?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Evet

8 26.67%
  • Hayır

22 73.33%
1 ile 30 arası toplam 125 sonuç

Konu: Özür dilerim

Hybrid View

Bakin Cihan´in yaptigi dogru birsey degil ama özür dilemis,cok utandigini söylemis.Bu yasta bir cocuga bu kadar yüklenmek hic dogru degil bence.

Alakali ama farkli

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bakin Cihan´in yaptigi dogru birsey degil ama özür dilemis,cok utandigini söylemis.Bu yasta bir cocuga bu kadar yüklenmek hic dogru degil bence.

Alakali ama farkli
    Ben ondan daha küçüğüm.Ama ben neden ana,bacı küfür etmiyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Alakali ama farkli
    Bak EmperoR ;

Madem bu yaşta bir çocuk bunu yapıyorsa bununda bilincindedir heralde bilmese yapmaz bunu kusura bakma '' Her koyun kendi bacağından asılır ''..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Madem bu yaşta bir çocuk bunu yapıyorsa bununda bilincindedir heralde bilmese yapmaz bunu kusura bakma '' Her koyun kendi bacağından asılır ''..
    Asıl bilincinde değildir. Eğer bilincinde olsa böyle bir şey yapar mı sence?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Bilincinde değil diye gitsin hırsızlık yapsın misal yada başka bir suç,sonra özür dilesin.Aklım yerinde değil desin olur mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Sana gülüyorum yaa hala suçlu bir arkadaşımız var boş yere onu korumakla hükümleniyorsun..

Artık Anketteki oylamalar belli ediyor kendini..

Gereğinin yapılması için beklemedeyiz..

Mesaj Yetkileri