Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

benim dediğim default datayı değiştirdim ama hala panelde beta yazıyo bendeki v2.1 olmasına rağmen

runtime 76 errror path not found hatası alıyorum. ne yaptıysam hallolmadı. yardım lütfen.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hell_bjk View Post
    runtime 76 errror path not found hatası alıyorum. ne yaptıysam hallolmadı. yardım lütfen.
    Yamayı tekrar indirip eskisini kaldırırsan sorunun çözülecektir

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    benim dediğim default datayı değiştirdim ama hala panelde beta yazıyo bendeki v2.1 olmasına rağmen
    Anlıyorum seni ama sen benim dediklerimi uygularsan sorunun çözülecektir. Oyunun hala eski yamayı görüyor. Bunun için ilk mesajdaki sırasıyla Soru 1, Soru 3 ve Soru 7 deki adımları takip et. Her bir soruda sorunun çözülmezse bir sonraki sorudaki çözümü uygula. Sorunun hallolacaktır.

Yine sorunun çözülmezse bilgisayarındaki yamayı Program Ekle/Kaldır'dan sil, yeni yamayı indirip kur.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

10 defa sildim kurdum sürekli veriyo bu runtime hatasını.

could not open the uninstall executable for writing access to c/windows turksportal football manager 2007 türkçe/uninstall.exe was denied c/windows/turksportal futbol manager 2007 türkçe/uninstall.exe diye hata veriyor yardım edermisiniz

elinize saglik valla super olmus hatasiz temiz

yeniden başlattın sorun çözüldü emeği geçen herkese teşekkürler yama harika oldu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yeniden başlattın sorun çözüldü emeği geçen herkese teşekkürler yama harika oldu

ben vista kullancisiyim ve malesef turkce fm v2.1 i oynayamiyorum runtime 75 hatasi veriyor bunun icinde bir cozum bulursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

bende oyunun ortasında hata verdi kapandı...bi cevabı varmı bu sorunun

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Haberimizde mesajlarımızda belirttiğimiz üzere vista kullanıcıları için teknik desteğimiz mevcut değildir.

yigitbjk, ne sorunu verip kapandı?

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Haberimizde mesajlarımızda belirttiğimiz üzere vista kullanıcıları için teknik desteğimiz mevcut değildir.

yigitbjk, ne sorunu verip kapandı?
    v2.1 i yüklememiştim yüklüyorum ondan sonra çıkarsa söylerim

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Runtime programının yükleme yolunu system32 nin içine tanıt. Ve 1-2 kere kur.
    yardımın için saol ama sorun devam ediyo. artık 1. versiyonda da runtime hatası veriyo.

13. Default

v2.0 yok tu bu yeni çıktı resim kalitesi türü bakımından böyle

v2.1 de u sorun çıktı

bnd v2.1 yükledim sorun kalktı dedim baya bi oynadım 15 20 maç kdr ve sora yine array hatası aldım ok dedim kapattım oyuna döndüm sonra bidaha olmadı ilerleyen zamanda sorun büyürmü acaba

bende sorunsuz çalışıyo herkeste çeşit çeşit hatalar çıkmış indirmeden önce biraz tırstım ama normal kurdum ve oynuyorum umarım sizinde bu hatalarınız giderde rahat rahat oynarsınız

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli

ben indirmiyorum ilkini indirdin bilg. duzelene kadar 2 kere format attim
    v.1 yeter bana aman istemiyom

17. Default

Değerli arkadaşlarım, bende önceden fm ıle ılgılı herhangı bır yama yoktu ve bugun turkce v2.1 yamasını yukledım fakat oyuna gırdıgımde hala turkce oldugunu gördüm.Bu yamanın çalışması için farklı bır padge mı gerekiyor? ve nerden bulabılırım? eğer gerekmiyor ise yukleme işleminden sonra türkçeleştirme için neler yapmam gerek?
    Lütfen yarımlarınızı esirgemeyin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunun için Başlat> Ara>(FM 2007 yazın) bir sürü dosya gelece. FMtürkçe.exe dosyalarının hepsini silin. Program Files'a gidin, oradan da kaldırın. AMa bunlardan önce Türkçeyi ilk olarak otomatik silin. Sounra V2 yi yükleyin.
    exe dosyalarını sildim ama program files'da dosya bulamadım türkçe fm ile ilgili...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yamayı kurmaya başlamıştım ve kurulum ilerlerken bu hata geldi.İptal dedim ve kurulum devam etti ve yama kuruldu.Acaba ilerde sorun olurmu?

runtime path not found hatasını nasıl giderebilirim. temp dosyası oluşturma işini tam olarak açıklayabilirmisiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

benim gönderdiğim resimdeki hata bi sorun yaratmaz değilmi???

1. Sayfada Runtime programları var. Oradan indir.
    o programları inidirip kurdum hala düzelmedi. yapmadığım şey kalmadı.

23. Default

Quote Originally Posted by uğurcan15 View Post
    bende yamayı güncelleştirip indirdim kayıtlı oyunumu açtığımda bir hata veriyor ve sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diyip oyunu kapıyor sorun ne olabilir?
    aynı hata bende de var ne yapabiliriz duzeltmek icin yardiiiiim

Quote Originally Posted by ssoner1907 View Post
    aynı hata bende de var ne yapabiliriz duzeltmek icin yardiiiiim
    bende de var aynısı önceden yoktu ama v2 yi yükledikten sonra oldu bazen yapıyo bazen yapmıyo bazen dediğim 15 defa yapıyosa 1 defa yapmıyo
    ama sanırım v2 den kaynaklanmıyo

25. Default

Quote Originally Posted by red_bull View Post
    bende de var aynısı önceden yoktu ama v2 yi yükledikten sonra oldu bazen yapıyo bazen yapmıyo bazen dediğim 15 defa yapıyosa 1 defa yapmıyo
    ama sanırım v2 den kaynaklanmıyo
    saolasin bende de onceden yoktu bole bisey yukleme yapinca cikti. bende her seferinde yapio.en cok ir mac yapabiliorum ondan sonra bu hatayi veriyor.sampiyonlar liginde juventusu eledim ve bu hatayi verdi kaydetmeden once hevesim kacti

evet dediğim gibi v2 den kaynaklanmıyo dili ing. yapmayı unutmuşum ama nasıl olduda türkçeyken girdi önceden ben onun hayreti içindeyim özür diliyorum yapmış olduğum mesaj kirliliğinden dolayı

27. Default

Quote Originally Posted by red_bull View Post
    evet dediğim gibi v2 den kaynaklanmıyo dili ing. yapmayı unutmuşum ama nasıl olduda türkçeyken girdi önceden ben onun hayreti içindeyim özür diliyorum yapmış olduğum mesaj kirliliğinden dolayı
    nasil yani ben anlayamadim kardes.hatanin cozumunu bulduysan ve paylasirsan sevinirim

28. Default

Şimdi tam olarak anlıyamadım sizi, Daha düzegün bir biçimde anlatabilirmisin, yardımcı olalım.
    sorunumu çözdüm teşekkür ederim. demek istediğim bu yamayı yuklemeden önce başka bir patch gerekip gerekmediğiydi fakat burda anlatıldıgı gibi yaptım oldu.
    Bu arada türkçe klavye ile oynayabilmek çok güzel oldu yoksa her seferinde değiştirmek zor oluyordu.

29. Default

ya ben oynun kuramıyorum ki tğrk çe yamasını kurayım oyunun setup una gireçeğiyerde ilk next falan çıkması lazım ben de çıkmıyo "null" yazıyo yardım edin

ben her dediğinizi yaptım ama oyun türkçe olmadı ne yapmalıyım ilk versiyon olmuştu bu olmadı

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri