1 ile 30 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    cache dosyasini siliyorum ama geri geliyor ve oyunum turkce olmustu bir kere sildikten sonra aama artik yapamiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    neden kimse yardim etmiyor cache dosyasi geri geliyor sildikten sonra ///bir kere cache dosyasini silmistim oyun turkce oldu ama artik yapamiyorum cache geri geliyor turkce yama v2 wersiyon bu arada
    Türkçe FM üzerinden ayarlara girip tamponlanmış verileri temzile seçeneğini aktif hale getirin. Sonra değişiklikleri kaydedin. Türkçe FM'yi kapatıp tekrar açın. Hatta bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sonra Türkçe FM üzerinden oyuna girin. İyi oyunlar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Türkçe FM üzerinden ayarlara girip tamponlanmış verileri temzile seçeneğini aktif hale getirin. Sonra değişiklikleri kaydedin. Türkçe FM'yi kapatıp tekrar açın. Hatta bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sonra Türkçe FM üzerinden oyuna girin. İyi oyunlar.
    peluk kardes dediklerini uyguladim ama yine olmadi....cache dosyasinin icinde english klasoru var ondan supheleniyorum o neden silinmiyor geri geliyor sildikce...gecen gun onu tamamen silmistim olmustu turkce artik olmuyor...kafayi yemek uzereyim fmye hasret kaldim...baska bi cozum yolu warmi acaba

Mesaj Yetkileri