1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Maruzat

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej
    Bir dönem bir daha girmeyeceğim foruma demişti, ben o konuyu kaldırmasam, tekrar geri geldiğinde nasıl dolaşacaktı forumda?
    Böyle bir düşüncesi olan kişinin banlanıp veya banlanmasının arasında ki fark yoktur. Bir diğer olay tamam bu düşünceden vazgeçmiştir. Tekrar yazmak istiyordur. O zaman forumun belli kuralları var bu kurallar görede yazar grubuna alınmış. Sonra ettiği hakaretten dolayı banlanmış. Aynı dün olan Nedvedmania'a hakaret edenler gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Böyle bir düşüncesi olan kişinin banlanıp veya banlanmasının arasında ki fark yoktur. Bir diğer olay tamam bu düşünceden vazgeçmiştir. Tekrar yazmak istiyordur. O zaman forumun belli kuralları var bu kurallar görede yazar grubuna alınmış. Sonra ettiği hakaretten dolayı banlanmış. Aynı dün olan Nedvedmania'a hakaret edenler gibi.
    Batuhan zamanında aramızda olan tatsızlıktan dolayı bende ayrılmak istedim. Ama çok sevdiğim kişiler araya girince kaldım. Konu da açtım. İnsanların düşünceleri değişebilir.. Gidene kal, kalana git denilmiyor TSİ'de Baran'ın tepkisi R.Carlos konusundaki olaydan dolayıdır. Ki öyle bir olay benimde başıma gelse bende sinirlenirdim. R.Carlos'u hiç sevmiyorum. Kötü bir futbolcu da diyebilirdi. Bunda ısrar da edebilirdi.. Lakin bu atılmasını veya ceza verilmesini gerektirmezdi diye düşünüyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bizde Serhat'ı istiyoruz.
    Konu Baran için açıldı..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Batuhan zamanında aramızda olan tatsızlıktan dolayı bende ayrılmak istedim. Ama çok sevdiğim kişiler araya girince kaldım. Konu da açtım. İnsanların düşünceleri değişebilir.. Gidene kal, kalana git denilmiyor TSİ'de Baran'ın tepkisi R.Carlos konusundaki olaydan dolayıdır. Ki öyle bir olay benimde başıma gelse bende sinirlenirdim. R.Carlos'u hiç sevmiyorum. Kötü bir futbolcu da diyebilirdi. Bunda ısrar da edebilirdi.. Lakin bu atılmasını veya ceza verilmesini gerektirmezdi diye düşünüyorum..

Bende onu diyorum fikir değişterebilir. Bende bir ara ayrılıyordum fikir değiştirdim. Biliyorsun. Ama Şeçkin abide hakaretten atıldı diyordu. Eğer öyle bir olay var ise dün Nedvedmania'ya hakaret edilenlerde alınmalı. Çünkü onlarda provakasyona uğradı.

Mesaj Yetkileri