1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Maruzat

Hybrid View

Belirttiğim gibi şu an için geri alınması söz konusu bile olamaz. Kendisi uyarılarıma rağmen yöneticilerimizle polemiğe devam etmiştir, eleştirmeye hakkınız var tabiki ancak karar ve tavırlarımız değişmeyecektir.

uAburak89 diğer arkadaş için geçerli olan sebepler senin içinde geçerlidir. daha önce kaç uyarı aldığınızın bir önemi yoktur. Forumda huzursuzluk yarattığına inandığımız tüm üyeleri bir süre okur grubuna alacağız. Atmaya niyetimiz yok seni, tabi sende çirkin yollara başvurmazsan.

Bizleri makine olarak görmeyin, pek çok konu üzerinde çalışıyoruz. İlk olmadığınız gibi sonda olmayacaksınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Kendisi uyarılarıma rağmen yöneticilerimizle polemiğe devam etmiştir, eleştirmeye hakkınız var tabiki ancak karar ve tavırlarımız değişmeyecektir.
    Baran polemiğe Sheriff abi ile girdiği için ceza aldı herhalde ama o yöneticiler ile karşı görüşten olamaz mı yani?
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Baran polemiğe Sheriff abi ile girdiği için ceza aldı herhalde ama o yöneticiler ile karşı görüşten olamaz mı yani?
    Bak ben diyorumki kendisini uzun zamandır gözlem altında tutuyoruz ve bugün gerekti bugün aldım gruba. Yarın a veya b şahsını da alabilirim. İstedi,ği görüşten olur tabiki. Konu genel o konuyla alakasız, bir daha yazdırmayın lütfen aynı şeyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bak ben diyorumki kendisini uzun zamandır gözlem altında tutuyoruz ve bugün gerekti bugün aldım gruba. Yarın a veya b şahsını da alabilirim. İstedi,ği görüşten olur tabiki. Konu genel o konuyla alakasız, bir daha yazdırmayın lütfen aynı şeyi.
    Ama Seçkin abi bu sisteme yeni geçtik ve yeni sistemde pek bir sorun teşkil etmedi Baran bugün gerekti diyorsun ama gereksiz bir cezadan dolayı aldınız bence neyse ben Adminlere konuyu belirttim artık gerisine onlar karar verirler ama şunuda söylemek istiyorum yöneticiler her zaman doğruyu bilmeyebilirler...
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

O konu ile alakasız ise hakettiği bir yerde o gruba alır, saygısızlık yaparsa sonra da atabilirdiniz. Fakat bugün bir şey yokken o gruba alınmak işin ilginç kısmı. Hadi gene fanatizm yaptı, siz de o gruba alsanız eyvallah diyeceğim de olay şu an için çok farklı...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun beni.. Benimle polemiğe girmesi bardağı taşırdı sadece.. Ben ne uyarı verdim nede ceza.. Ben sadece yönetici arkadaşlarıma polemiği gösterdim.. Orada aşırı sinirlendirmişti beni.. Okur gurubuna alındı ve kafede yaptığı ŞOV dan sonra banlandı..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun beni.. Benimle polemiğe girmesi bardağı taşırdı sadece.. Ben ne uyarı verdim nede ceza.. Ben sadece yönetici arkadaşlarıma polemiği gösterdim.. Orada aşırı sinirlendirmişti beni.. Okur gurubuna alındı ve kafede yaptığı ŞOV dan sonra banlandı..
    Bende orada seninle polemiğe girmediğini düşünüyorum sadece görüşlerini saygı çerçevesi içinde belirtmişti ne yani bu forumda Baran'ın yöneticiler ile aynı görüşte olmayıp onların görüşlerine karşı çıkma hakkı yok mu sırf geçmişinden dolayı?
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri