Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Sorunum halloldu tesekkurler

Run-time error '76' : Path not found hatası

arkada$lar bu hataya bende çözüm bekliyorum yapabilenlerden..

Quote Originally Posted by Hagi10-Dirk41 View Post
    run-time 429 hatasi aliyorum hala cozemedim...
    benim sorun çözülemeyecek anlaşılan

Selam.
    Siteden türkçe yamayı yükledim.
    Fakat yamayı açınca ayarlardan "fm.exe" dosyasını seçmeniz gerekiyor diyor. Eğer böyle bi dosya yoksa "uygulama dosyasını"n adını fm.exe olarak değiştirin diyor.
    Ben fm.exe'yi bulamadım, uygulama dosyasının adını nasıl değiştircem. Ne yapmam gerekir?
    Yüklediğim yer burası.
    İçinde .exe yok.
    http://img407.imageshack.us/img407/9839/adszssnl7.jpg
    Teşekkürler.

5. Default

volkan abi ben oyunu ekle kaldırdan kaldırmaya çalıştıım zmn error diyo öle bekliyo ne yapmam gerekiyo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ybk bak fm.exe dediği şey de program filese gir sport interactive nin üstüne gel onu koplaya gi toraya yapıştır hallomuş olur

İŞte koyduğum resimdeki gibi.
    Yüklenilen yer burası fakat içinde yok .exe ?

7. Default footboll manager 2007

ya footboll manager 2007 nın türkce sini göndersinn yada nasıl indirecegimi anlatsın [email protected]

Quote Originally Posted by yukselbenli View Post
    ya footboll manager 2007 nın türkce sini göndersinn yada nasıl indirecegimi anlatsın [email protected]
    http://www.turksportal.net/dosya/fm/28624/bilgi/
    buradan indirebilirsin..

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Pek imkanlı durmuyor %50 olması. %10'dur belki. Siz hiç bir alangir yapmadan sadece Türkçe FM v2.1'i yükleyin
    Peluk bey kendim çevirmiyorum sizin yamanızdan yararlanıyorum. noktası virgülüne aynı çevrilmiş zaten. neyin nerde olduğu belli oluyor zaten bazen cümleler yer değiştirmiş oluyo sizinki ile orjinali arasında onları değiştiriyorum gerçektende sorun çıkmıyor. v2 yi kurdum çok sefer ama olmuyo bi türlü FM cd side orjinal yani orjinal oyunum var yamasıda yapılmış ama v2 çalışmıyo. Sizin çalışmalarınız sayesinde oynuyorum işte teşekkür ediyorum türksportal yöneticileri ve çalışanlara...

cok saol kardes deneyip gorcez artk

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by hell_bjk View Post
    runtime path not found hatasını nasıl giderebilirim. temp dosyası oluşturma işini tam olarak açıklayabilirmisiniz.
    Aynı hata bende de var..
    Runtime programlarını kurdum, temp klasörü ztn var.. ama haLa patch not found dior

Benim 3 tane sorum var.Ayrıntılı bi şekilde cevaplayabilirseniz sevinirim
    1-7.02 uptedini yükledim ama oyun açılmıyor.
    2-Bu upted olmadan da türkçe yamayı indirebilirmiyiz.
    3-bundan daha yeni upted var mı yeni çıkan

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ybk View Post
    Selam.
    Siteden türkçe yamayı yükledim.
    Fakat yamayı açınca ayarlardan "fm.exe" dosyasını seçmeniz gerekiyor diyor. Eğer böyle bi dosya yoksa "uygulama dosyasını"n adını fm.exe olarak değiştirin diyor.
    Ben fm.exe'yi bulamadım, uygulama dosyasının adını nasıl değiştircem. Ne yapmam gerekir?
    Yüklediğim yer burası.
    İçinde .exe yok.
    Teşekkürler.
    Bu yama Football Manager 2007 içindir. Sizin ki FIFA MANAGER 2007 !

Quote Originally Posted by yukselbenli View Post
    Web sitemizde mevcut arkadaşım.

Oyun için 7.0.2 gerekli değil, 7.0.2 sadece Türkçe editör için gereklidir.

Path not found hatası alan arkadaşlar üst mesajlarda yapmanız gereken tüm bilgiler verilmiştir.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

ilk sayfada dediklerinizi yaptım bunlara ragmen hala böl bi hata veriyo nolur yardımm

run time 429 hatası werio

15. Default vista icin turkce fm 2007

vista da turkce fm 2007 calismiyor ne yapayim_

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sasa_ilic_22 View Post
    ilk sayfada dediklerinizi yaptım bunlara ragmen hala böl bi hata veriyo nolur yardımm

run time 429 hatası werio
    Quote Originally Posted by zazazingo View Post
    vista da turkce fm 2007 calismiyor ne yapayim_
    İkiniz de ilk mesajı okuyun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Default Fm 07

Arkadaslar
    Fm Manager Oyununa Nİcİn 3.lİgİ Koumuyorsunuz Koyarsaniz Cooook Memnun Olurum
    3.lİg Koyulursa Daha Zevklİ Olur
    Onun İÇİn Koyun

2.1 versiyonunuyla giriyorum ''A serious eror was encountered and the application will close.An error file has been generated in:
    MURS010/C:/Documents and Settıngs/murs012/Desktop/FM 2007/Football Manager 2007'' yazıo ne yapmam lazım yardım plssss

bende 70 versiyon var ben cahilim yardim edin nasil kurarirm tek tek soyleyin

arkadaşlar bende oyuna girdi sorunsuzca ama oyunun bazı yerleri eksik örneğin save etme ekranına giriosun save edilemio , oyuncuya teklif gelio fiyat gözükmüyo ,reddedilemio bi yardım lütfen

abi bn bir türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim

ya benim üyelik ismini yazıyom sayfada hata diyo bekliyo indiremiyorum deli olcam yardım plz

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

oyun tamamen ingilizce oldu 7.0.2 gerekiyor mu yama için

cache klasörünü silince Türkçe oldu
    yamada emeği geçen herkese teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ben bir şeyi anlamadım...

Benim oturumum sınırlı hesapda bu oturumdan yamayı indirip yönetici oturumunda kursam veya yamayı indirip kendime yönetici oturum özelliği verip kendi oturumumda kursam yama çalışırmı ?

s/a beyelr ben 7/0/2 y' yukledim ama acilmiyor cd room fln die ***** herhalde ne yapmam lazim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by nural View Post
    s/a beyelr ben 7/0/2 y' yukledim ama acilmiyor cd room fln die ***** herhalde ne yapmam lazim
    Orijinal oyun alman lazım.

27. Default

ben denilen herseyi yaptim ama hala run time hatasi aliyorum nolur yardim edin

Arkadaşlar fm 2007 türkçe 2.1 versiyonunu indirdim ama "birlikte aç" dosyası şeklinde yüklendi. Bunu nasıl kurabilirim bi yardımcı olursanız sevinirim

Thumbs down

bende sorun yoktu. yalnız oyunu kurduktan 2-3 gün sonra türkçe yama çalışmadı yani her şey yine ingilizceye dönmüştü durduk yere. aynen şu işlemi yaptım ve düzeldi :
    Soru 3: Tamponlanmış veriyi temizle seçeneğim işaretli ama oyunu açtım çoğu yer Türkçe değil, ya da oyun tamamiyle ingilizce. Ne yapabilirim?
    Cevap: Bilgisayarınızda sınırlı hesap ile oturum açarsanız oyunu oynayamazsınız. "Document And Setting\[KULLANICI ADINIZ]\Application Data\Sports Interactive" klasörüne dosya yazmaya yetkili olmanız gerekmektedir. Ayrıca bu klasördeki "Cache" klasörünü siliniz.
    yalnız bunu yaptıktan sonra başka bir sorunla karşılaşmaya başladım. oyunun bütün arayüzü görünmez oldu. resimler aşağıdadır. bu sorunu nasıl halledebilirim??

Leoucwhsua Misafir

turkce yaptim oyun aciliyor ama editor niye turkce olmuyor.7.02 windows 95 yada vislada degil.yaomam gereken baska biseymi var

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri