Sorunum halloldu tesekkurler
Sorunum halloldu tesekkurler
Run-time error '76' : Path not found hatası
arkada$lar bu hataya bende çözüm bekliyorum yapabilenlerden..
Selam.
Siteden türkçe yamayı yükledim.
Fakat yamayı açınca ayarlardan "fm.exe" dosyasını seçmeniz gerekiyor diyor. Eğer böyle bi dosya yoksa "uygulama dosyasını"n adını fm.exe olarak değiştirin diyor.
Ben fm.exe'yi bulamadım, uygulama dosyasının adını nasıl değiştircem. Ne yapmam gerekir?
Yüklediğim yer burası.
İçinde .exe yok.
http://img407.imageshack.us/img407/9839/adszssnl7.jpg
Teşekkürler.
volkan abi ben oyunu ekle kaldırdan kaldırmaya çalıştıım zmn error diyo öle bekliyo ne yapmam gerekiyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ybk bak fm.exe dediği şey de program filese gir sport interactive nin üstüne gel onu koplaya gi toraya yapıştır hallomuş olur
http://img407.imageshack.us/img407/9839/adszssnl7.jpg
İŞte koyduğum resimdeki gibi.
Yüklenilen yer burası fakat içinde yok .exe ?
ya footboll manager 2007 nın türkce sini göndersinn yada nasıl indirecegimi anlatsın[email protected]
http://www.turksportal.net/dosya/fm/28624/bilgi/
buradan indirebilirsin..
Peluk bey kendim çevirmiyorum sizin yamanızdan yararlanıyorum. noktası virgülüne aynı çevrilmiş zaten. neyin nerde olduğu belli oluyor zaten bazen cümleler yer değiştirmiş oluyo sizinki ile orjinali arasında onları değiştiriyorum gerçektende sorun çıkmıyor. v2 yi kurdum çok sefer ama olmuyo bi türlü FM cd side orjinal yani orjinal oyunum var yamasıda yapılmış ama v2 çalışmıyo. Sizin çalışmalarınız sayesinde oynuyorum işteteşekkür ediyorum türksportal yöneticileri ve çalışanlara...
cok saol kardes deneyip gorcez artk![]()
Benim 3 tane sorum var.Ayrıntılı bi şekilde cevaplayabilirseniz sevinirim
1-7.02 uptedini yükledim ama oyun açılmıyor.
2-Bu upted olmadan da türkçe yamayı indirebilirmiyiz.
3-bundan daha yeni upted var mı yeni çıkan
Bu yama Football Manager 2007 içindir. Sizin ki FIFA MANAGER 2007 !
Web sitemizde mevcut arkadaşım.
Oyun için 7.0.2 gerekli değil, 7.0.2 sadece Türkçe editör için gereklidir.
Path not found hatası alan arkadaşlar üst mesajlarda yapmanız gereken tüm bilgiler verilmiştir.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ilk sayfada dediklerinizi yaptım bunlara ragmen hala böl bi hata veriyo nolur yardımm
![]()
run time 429 hatası werio
vista da turkce fm 2007 calismiyor ne yapayim_![]()
Arkadaslar
Fm Manager Oyununa Nİcİn 3.lİgİ Koumuyorsunuz Koyarsaniz Cooook Memnun Olurum
3.lİg Koyulursa Daha Zevklİ Olur
Onun İÇİn Koyun
2.1 versiyonunuyla giriyorum ''A serious eror was encountered and the application will close.An error file has been generated in:
MURS010/C:/Documents and Settıngs/murs012/Desktop/FM 2007/Football Manager 2007'' yazıo ne yapmam lazım yardım plssss
bende 70 versiyon var ben cahilim yardim edin nasil kurarirm tek tek soyleyin
arkadaşlar bende oyuna girdi sorunsuzca ama oyunun bazı yerleri eksik örneğin save etme ekranına giriosun save edilemio , oyuncuya teklif gelio fiyat gözükmüyo ,reddedilemio bi yardım lütfen
abi bn bir türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
ya benim üyelik ismini yazıyom sayfada hata diyo bekliyo indiremiyorum deli olcam yardım plz
oyun tamamen ingilizce oldu 7.0.2 gerekiyor mu yama için
cache klasörünü silince Türkçe oldu
yamada emeği geçen herkese teşekkürler
Ben bir şeyi anlamadım...
Benim oturumum sınırlı hesapda bu oturumdan yamayı indirip yönetici oturumunda kursam veya yamayı indirip kendime yönetici oturum özelliği verip kendi oturumumda kursam yama çalışırmı ?
s/a beyelr ben 7/0/2 y' yukledim ama acilmiyor cd room fln die ***** herhalde ne yapmam lazim
ben denilen herseyi yaptim ama hala run time hatasi aliyorum nolur yardim edin
Arkadaşlar fm 2007 türkçe 2.1 versiyonunu indirdim ama "birlikte aç" dosyası şeklinde yüklendi. Bunu nasıl kurabilirim bi yardımcı olursanız sevinirim
bende sorun yoktu. yalnız oyunu kurduktan 2-3 gün sonra türkçe yama çalışmadı yani her şey yine ingilizceye dönmüştü durduk yere. aynen şu işlemi yaptım ve düzeldi :
yalnız bunu yaptıktan sonra başka bir sorunla karşılaşmaya başladım. oyunun bütün arayüzü görünmez oldu. resimler aşağıdadır. bu sorunu nasıl halledebilirim??Soru 3: Tamponlanmış veriyi temizle seçeneğim işaretli ama oyunu açtım çoğu yer Türkçe değil, ya da oyun tamamiyle ingilizce. Ne yapabilirim?
Cevap: Bilgisayarınızda sınırlı hesap ile oturum açarsanız oyunu oynayamazsınız. "Document And Setting\[KULLANICI ADINIZ]\Application Data\Sports Interactive" klasörüne dosya yazmaya yetkili olmanız gerekmektedir. Ayrıca bu klasördeki "Cache" klasörünü siliniz.
![]()
turkce yaptim oyun aciliyor ama editor niye turkce olmuyor.7.02 windows 95 yada vislada degil.yaomam gereken baska biseymi var