Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 313 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 v2.1 ÇIKTI !!!

Arkadaşlar sağolun ama merak ettiğim birşey var. Nasıl oluyor da english.ltc dosyası 322kb iken turkish.ltc dosyası 2mb'a yakın olabiliyor.

2. Default

ben yeni üye oldum oyunuda bu sitenin yardımıyla güçte olsa kuurp açabildim , lakin türkçe yamayı kurudm fakat sonuç olumsuz , yamayı oyunun olduu dizine açtım preferences de türkçe seçenei yok , yüklerken otomatik kurulum harici bişiler daha yapılacakmı , yada yanlış yeremi açıorum yamayı , versiyon 7.02 de saatlerdi bu işe zaman ayırdım sonuna geldim fakat türkçeleştiremedim ,,,
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aha yamanın kendi arayüzü varmış ,, afedersiniz olayı geçte olsa çözdüm gözümden kaçmış , gerçekten tebrik ederim profesyonelce bir iş yapılmış gerçi teşekkür etmekde az kalır ya ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by cseemboo View Post
    Arkadaşlar sağolun ama merak ettiğim birşey var. Nasıl oluyor da english.ltc dosyası 322kb iken turkish.ltc dosyası 2mb'a yakın olabiliyor.
    Dosyanın korunması için gerekli korumalardan dolayı böyle.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

bu yamada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

Leoucwhsua Misafir

editor turkce olmuyor sebebi nedir

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    editor turkce olmuyor sebebi nedir
    Editörün türkçe olabilmesi için 7.0.2 yamasının kurulu olması gerekiyor.7.0.2 yaması da sadece orjinal oyun cdler için kullanılabiliyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşalar v2.1 yüklü ama oyun ana ekranının sağ köşesinde v2.0 olarak geçiyor (Resim aşağıdaki linkte).Bunun nedeni nedir?

http://img411.imageshack.us/img411/8964/ssec3.jpg

Leoucwhsua Misafir

[quote=Mike Shinoda;708985]Editörün türkçe olabilmesi için 7.0.2 yamasının kurulu olması gerekiyor.7.0.2 yaması da sadece orjinal oyun cdler için kullanılabiliyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir
    .
    .
    7.02 kurulu bende.oyun 7.02 .turkcesi son guncellenen turkce yamam o zaten 7.02 ye uyumlu.ama birtek editor olmuyor.onu anlamadim.

Unhappy malum sorun

Arkadaşlar malum sorun(v7.0.2) için özelden birisi yardım edebilir mi?
    Bu mesajı yazmayı gerçekten istemezdim fakat şu an gerçekten zor durumdayım...

[quote=Leoucwhsua;709870]
    Quote Originally Posted by Mike Shinoda View Post
    Editörün türkçe olabilmesi için 7.0.2 yamasının kurulu olması gerekiyor.7.0.2 yaması da sadece orjinal oyun cdler için kullanılabiliyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir
    .
    .
    7.02 kurulu bende.oyun 7.02 .turkcesi son guncellenen turkce yamam o zaten 7.02 ye uyumlu.ama birtek editor olmuyor.onu anlamadim.
    Oyun cdin orjinal mi?

Nesil
    2006
    Yer
    çünkü futbolu seviyorum

teşekkürler kardeş...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul goztepe

oyunu kaydetigimde neden ace of bounce gibi bisi ciko hala cozemedm ve oyunu 2-3 haftadir oynuyorum ilk defa oldu eger yardimci olursanz

abi Allah askına bana bi cevap verin bende tukce yama 1.0 var .......... 2.0 ı ise sitede bulamadım bunu yuklemedende 2.1 i kullanmam mumkun mu....

Helal olsun size bravo çok teşekkürker hep bunu bekliyodum... Oyunu sonunda anlayarak oynayabilcez

Nesil
    2006
    Yer
    üsküdar

helal olsun diyebilirim ancak bravo

15. Default

Sigames in yamalarini yapmadan bu Turkce FM 2007 yi kursam bir sorunla karsilasirmiyim ?

7.0.2 yi kurmadan direk bu turkceyi kursam yani. ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FB-DeViL View Post
    Sigames in yamalarini yapmadan bu Turkce FM 2007 yi kursam bir sorunla karsilasirmiyim ?

7.0.2 yi kurmadan direk bu turkceyi kursam yani. ?
    Hayır..Türkçe FM 2007, FM 2007'nin tüm versiyonlarıyla uyumludur..

Arkadaşalar v2.1 yüklü ama oyun ana ekranının sağ köşesinde v2.0 olarak geçiyor (Resim aşağıdaki linkte).Bunun nedeni nedir?

http://img411.imageshack.us/img411/8964/ssec3.jpg

hepiniz sagolunda yamayı oyunu nası türkçeleştircez bilen yardımcı olsun

sitede emeği geçen herkese tesekur ederim herkese ultrAslan Denizli grubu olarak sonsuz tesekurler [ultrAslan Denizli Turksportal]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..Ellerinize sağlık.Bende daha yeni deniyeceğim.

elleriniza sağlık kardeşlerim valla bu oyunu yapanların içinde sizin gibi 5 tane daha adam olucak bu oyun hasılat rekorları kırar.% 82,7 türkçeleştirme oranı inşallah %99,9 da görücez.Başarılarınızın devamını dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Talip60 View Post
    hepiniz sagolunda yamayı oyunu nası türkçeleştircez bilen yardımcı olsun
    Burada anlattim acikca..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=40648

bizde teşekkür ediyoruz

24. Default

arkdaslar bende turkce FM2007 kurdum kullanıyorum hersey güzel ama mac sırasında oyuncu degısıklıgı yapamıyorum devre arasında yada sakatlık olursa mudahale edebılıyorum benım bılmedıgım bir sorun yada yanlıs yaptıgım bır seylerımı var yardımcı olursanız sevınırım

25. Default

çok sağolun ne zmn dır bekliyordum bu çalışmayı herkeze hayırlı olsun arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbLue

guzel olmus sagolun

27. Default

ya arkadaslar bende dosya hatali diyor ve dosyayi kurduktan sonra sadece silme unistall cikiyor ve turkce oyunu acma pencereini acamiyorum bana yardimci olurmusunuz /

helal olsun arkadaşlar emegin böylesine saygıdan da fazlası duyulmalı süperden ötesiniz

ya arkadaslar benim cok onemli bi sorunum war yeni bilgisayar aldim ve maalesef vista turkce yama calismaz heralde daha denemedim dediginize gore calismio peki vistaya uyumlu bi surum cikcakmi

asiqenc7 Misafir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    135 bin kişi Sizinle ''GURUR'' duyuyor!!!!

Volkan Abimden(VoLkaN BaROs), Mustafa Abimden(Mustafa Budak), Mehmet Abimden(E_Mali), Ömer Abimden(perpetua)....

(Peluk)İlhan'ıma varıncaya kadar bu işte emeğini ortaya koymuş, fedakarlıklar yapmış, biz yatarken onlar bu çalışmanın peşinde koşup geceleri uyamadan zaman geçirmiş ve özverilerinden, zorluklardan, emek hırsızlarına göz açtırmamış bu insanlara. Tüm site adına SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum. Duygularımı ifade edemiyorum. Mutluyuz, Gururluyuz, TURKSPORTAL'LIYIZ. Emek bu işte, alın teri budur.
    cikali cok oldu ama sana sonuna kadar katiliyorum ..

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri