1 ile 30 arası toplam 313 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 v2.1 ÇIKTI !!!

Hybrid View

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    editor turkce olmuyor sebebi nedir
    Editörün türkçe olabilmesi için 7.0.2 yamasının kurulu olması gerekiyor.7.0.2 yaması da sadece orjinal oyun cdler için kullanılabiliyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşalar v2.1 yüklü ama oyun ana ekranının sağ köşesinde v2.0 olarak geçiyor (Resim aşağıdaki linkte).Bunun nedeni nedir?

http://img411.imageshack.us/img411/8964/ssec3.jpg

Leoucwhsua Misafir

[quote=Mike Shinoda;708985]Editörün türkçe olabilmesi için 7.0.2 yamasının kurulu olması gerekiyor.7.0.2 yaması da sadece orjinal oyun cdler için kullanılabiliyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir
    .
    .
    7.02 kurulu bende.oyun 7.02 .turkcesi son guncellenen turkce yamam o zaten 7.02 ye uyumlu.ama birtek editor olmuyor.onu anlamadim.

Unhappy malum sorun

Arkadaşlar malum sorun(v7.0.2) için özelden birisi yardım edebilir mi?
    Bu mesajı yazmayı gerçekten istemezdim fakat şu an gerçekten zor durumdayım...

[quote=Leoucwhsua;709870]
    Quote Originally Posted by Mike Shinoda View Post
    Editörün türkçe olabilmesi için 7.0.2 yamasının kurulu olması gerekiyor.7.0.2 yaması da sadece orjinal oyun cdler için kullanılabiliyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir
    .
    .
    7.02 kurulu bende.oyun 7.02 .turkcesi son guncellenen turkce yamam o zaten 7.02 ye uyumlu.ama birtek editor olmuyor.onu anlamadim.
    Oyun cdin orjinal mi?

Mesaj Yetkileri