[QUOTE=ForCimbom;695032]Introduction

I hope SI forgive me for saying so, but as of yet their arguably unparalleled simulation of football management fails in one respect to live up to the real thing. It is not yet sophisticated enough tactically. I know that some of you who are struggling with the game may sit with gaping mouths when reading this and think my brain has become addled, but I’ll explain.

Az da olsa bu yazıyı Türkçeye çevirme ihtiyacı duyuyorum.Devamını da istek olursa tabii ki çevireceğim.Yardıma gelen olmasın ne yapalım bu da benim küçük bir yardımım olsun Türksportal'a:

Sunum
''SI'nın(SIA GAMES) bu söyleyeceklerimden ötürü beni bağışlamasını umut ediyorum ama şimdilik,büyük bir ihtimalle onların bu eşsiz ''futbol yönetiminin'' taklidini(simulasyon) yaparken yaşayacağım başarısızlıklarda onlara hürmetimin olacağı da su götürmez bir gerçektir.Bu taktik olarak henüz yeterı kadar teferruatlı değil.Oyunda sizin kaç kere bunu oturtmak(ayarlamak) için öyle avare avare çırpındığınızı biliyorum;bu okunduğunda kalın kafalı(zekamın olmadığını) olduğumu düşüneceksiniz,ama bunu açıklayacağım.''

Evet arkadaşlar,o kişi bunları yazmış.Ben sadece metne uyarak ve Türkçe söyleyişe de uyumlaştırarak çevirdim.Devamını isteyen var mı?