1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Kariyerin ötesinde:Atletico Madrid vs. Zaragoza

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ömercim girişte Türkçe'ye uygun olmayan sadece özel adları gördüm.bi de Rivaldo'nun olayı var.

-----
    Bizim başımız kel mi?Bizim de tabii ki transferlerimiz olacaktı.

JOSEEEE...SOSAAAA!
    Jose Sosa gelişmeleriyle,son dakika golleriyle,ve benzeri şeyleriyle gözüme girdi.Yaklaşık 700 000 € ya takımımızın genç ruhuna gençlik kattı.Mista,Torres,Agüero ve Jose çok iş yapacak gibi bu sezon! Jose ayrıca 2 AMC 1 FC taktiğine uyan bir oyuncu.Her derde deva bir banko AMC benim için.

Cesar Üzdün Beni!!
    Cesar Delgado,West ham la Atletico mücadelesinde West Ham ı seçmişti.(Maddi sıkıntılar takımıyla işimi de zora sokmuştu)5m€ bizim zor verebileceğimiz bir fiyattı. Ben de Başkana gidip "Başkan üzme beni ver şu ek parayı kurtul benden!" dedim.Bastı adam 10 m€ yu.Şimdilik Öbür transferler daha ucuz olduğu için arka planda.

Takipteyiz Plasil!
    Monaconun ünlü futbolcusu Plasil'le görüşmedeyiz.Bu oyuncuyu alamazsak Cesar ın parası çıkacak ve belki de onu alacağız.

Taaaaaal--Beeeen---Haiiiim!!
    Boltonda oynayan ve Chelsea tarafından takip altında tutulan Ben-Haim klübümüzün Transfer listesinde en başta.Basarım parayı alırım Ben-Haim'i.Defansif anlamda klübümüzün geri olduğu herkes tarafından bilinmekte.Bu yüzden markajı ve top kapmasıyla ön planda olan ve hazırlık maçında başarılı bulduğum Ben-Haim i kırmızı-beyaz formamızla görmek isterim.

MAXİ YOLCU!
    Klübümüzün benim gözümde en değerli 3. futbolcusu Maxi Rodriguez İnter Milan a 12 M€ karşılığında satıldı.16m€ lık tekliflerin hiçbirini beğenmedi Maxi.

--
    Maxi'den gelen parayla ve ek bütçeyle şu anda 22 m€ paramız var ve bu çok da az bir para değil.13 m€ isteyen Cesar,8-9 dan aşağı gelmeyecek olan Ben-Haim ve yetenekli Plasil in tamamen bonservisini alamayız.muhtemelen Cesar ı almayız.Gelirse Sosa yı yedek bırakacağı için biz daha çok Ben-Haim'in üstüne düşüyoruz.

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by magirus View Post
    Ömercim girişte Türkçe'ye uygun olmayan sadece özel adları gördüm.bi de Rivaldo'nun olayı var.
    Ben de onlar için söylemiştim. Yanlış anladıysan özür dilerim.

Mesaj Yetkileri