Ömercim girişte Türkçe'ye uygun olmayan sadece özel adları gördüm.bi de Rivaldo'nun olayı var.
-----
Bizim başımız kel mi?Bizim de tabii ki transferlerimiz olacaktı.
JOSEEEE...SOSAAAA!
Jose Sosa gelişmeleriyle,son dakika golleriyle,ve benzeri şeyleriyle gözüme girdi.Yaklaşık 700 000 € ya takımımızın genç ruhuna gençlik kattı.Mista,Torres,Agüero ve Jose çok iş yapacak gibi bu sezon! Jose ayrıca 2 AMC 1 FC taktiğine uyan bir oyuncu.Her derde deva bir banko AMC benim için.
Cesar Üzdün Beni!!
Cesar Delgado,West ham la Atletico mücadelesinde West Ham ı seçmişti.(Maddi sıkıntılar takımıyla işimi de zora sokmuştu)5m€ bizim zor verebileceğimiz bir fiyattı. Ben de Başkana gidip "Başkan üzme beni ver şu ek parayı kurtul benden!" dedim.Bastı adam 10 m€ yu.Şimdilik Öbür transferler daha ucuz olduğu için arka planda.
Takipteyiz Plasil!
Monaconun ünlü futbolcusu Plasil'le görüşmedeyiz.Bu oyuncuyu alamazsak Cesar ın parası çıkacak ve belki de onu alacağız.
Taaaaaal--Beeeen---Haiiiim!!
Boltonda oynayan ve Chelsea tarafından takip altında tutulan Ben-Haim klübümüzün Transfer listesinde en başta.Basarım parayı alırım Ben-Haim'i.Defansif anlamda klübümüzün geri olduğu herkes tarafından bilinmekte.Bu yüzden markajı ve top kapmasıyla ön planda olan ve hazırlık maçında başarılı bulduğum Ben-Haim i kırmızı-beyaz formamızla görmek isterim.
MAXİ YOLCU!
Klübümüzün benim gözümde en değerli 3. futbolcusu Maxi Rodriguez İnter Milan a 12 M€ karşılığında satıldı.16m€ lık tekliflerin hiçbirini beğenmedi Maxi.
--
Maxi'den gelen parayla ve ek bütçeyle şu anda 22 m€ paramız var ve bu çok da az bir para değil.13 m€ isteyen Cesar,8-9 dan aşağı gelmeyecek olan Ben-Haim ve yetenekli Plasil in tamamen bonservisini alamayız.muhtemelen Cesar ı almayız.Gelirse Sosa yı yedek bırakacağı için biz daha çok Ben-Haim'in üstüne düşüyoruz.