Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Kariyerin ötesinde:Atletico Madrid vs. Zaragoza

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Kariyerin ötesinde:Atletico Madrid vs. Zaragoza

Anıl Korkmaz:9 yaşında altyapıdaydı.17 yaşına kadar yıldız ve paf takımda banko oynadı.Sonra West Ham takımında oynayıp,o zamanın genç yıldızı Alan Shearer le yılın genç oyuncusu yarışına giren eski forvet oyuncusu,bunu 9 yıl öncesine kadar sürdürebildi.Zaman geldi ki bırakma kararı aldı West Ham ı diye düşünenler vardı ama 10 yıl daha oynayabilir diyenler de vardı.Anıl son maçında 11 gol atınca tarihe geçti.
    Anılın çevresi çok geniştir.Dünya çapında tanınır.Zamanında Barcelonaya gitmiş,başarı bulamamış ve Rivaldo nun arkasında kalmıştır.Geçen yıllarda West Ham a geri dönmüş,ama orda da başarıyı pek yakalayamamıştı.
    6 yıl geçmiş ama başarı ondan uzak durmaya devam etmiştir.Hakan Şükür gibi olmuştur onun da hikayesi.eninde sonunda jubile maçına çıkıp orda ayağını kırmış ve 2.kez tarihe geçmiştir.Yaşamı boyunca ilk kez jubile maçında sakatlanan tek futbolcu...

Yağız Varol,Bursada doğmuş,Bursasporun alt yapısına girmiş ve yıllar sonrasında orda Türkiyenin en başarılı kalecisi seçilmiştir.Sonra Fenerbahçeye geçip orda M.A.F üçlüsüne (Metin Ali Feyyaz) karşı 14 maçta 1 gol yemiştir.
    Dünya kupasında sakatlanması sonucunda elemelerde Ülkemiz 3.kalecimizle beraber elenmiştir.Yıllar geçtikçe Refleksleri yavaşlayan kaleci,Futbol hayatını FB de kapamıştır.

Türkiye'ye biri iş,biri tatilden dönmek için binip aynı uçakta karşılaşan Yağız ve Anıl yakın arkadaş olurlar.Özel okullarda ders verip aynı zamanda eğitim alırlar.
    Eğitim aldıkları şeyler genelde genç oyuncu potansiyeli yargılama,antremanlarda ne yapılacağına karar nasıl verilir,vb şeylerdi.Ve 2005-2006 sezonunda,İspanyada Getafe de ve Racing Santanderde başarılar göstermeleri sonucu Zaragoza Ve A.Madrid tarafindan istenmektelerdi.Kabul edip işe koyuldular.

----

Kariyer Hakkında bilgi:
    Zamanımız çok kısıtlı.zor giriyoruz siteye.az oynayabiliyoruz.aynı zamanda biri Cuma-Cumartesi maçlarını,biri de Pazar maçlarını gösteren MaraDon ve TeleTop adlı 2 programımız var.SS lerimiz VB şeyleri bol tutmaya çalışacağız ama 3 Günde 1 bile yazabliriz.

Önceki kariyerimizde borakargıcı nın sorunları nedeniyle neredeyse başlamadan kariyeri bitirmiştik.Uzun bir kariyer olması dileklerimizle.

Kadrolar:

ZARAGOZA
    Kaleciler;
    Cesar sanches
    Miguel
    Jose carlos asin
    Defans;
    Sergio
    Chus Herrero
    L.Cuartero
    Cesar Jimenez
    Gerard Pique
    Carlos Diogo
    Agustin Aranzabal
    Gustavo Nery
    Juanfran
    Orta Saha;
    Alberto Zapater
    Albert Celades
    Jose Maria Movilla
    A.D'Alessandro
    Oscar
    Angel Lafita
    Pablo Aimar
    Antonio Longas
    Forvet;
    Ewerthon
    Sergio Garcia
    Diego Milito

ATLETICO MADRID
    Kaleciler;
    Ivan Cuellar
    Leo Franco
    Defans;
    Luis Perea
    Fabiano Eller
    Pablo
    Ze Castro
    Antonio Lopez
    Mariano Pernia
    Giourkas Seitaridis
    Juan Valera
    Orta Saha;
    Costinha
    Peter Lucin
    Marcelo Sosa
    Maniche
    Gabi
    Luciano Galletti
    Maxi Rodriguez
    Miguel
    Martin Petrov
    Jose Manuel Jurado
    Sergio Aguero
    Forvet;
    Fernando Torres
    Mista

Transferler
    Hazırlık Maçlarının bir kısmı
    Turnuva hazırlık çalışmaları
    Real Madrid Barcelona ve Valencia hazırlık maçlarının bir kısmı
    bugün!!!

Basarılar....

Diğer kariyeri bitirmenize gerek yoktu.Borakargici nin yerine birini alabilirdiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dıger karıyere noldu?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

haydaa kariyer hakkinda bilgiyi okusaniza en alltta orada yzio

Diğer kariyeri bitirmenize gerek yoktu.Borakargici nin yerine birini alabilirdiniz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

SS yok

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

koyucaz sadece sabir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Birde açılışta bir resim olabilirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

aha koyduk

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

gzl bi kryer olcak

madridin daha oturmuş daha kalıplı bi kadrosu var...madrid yukarda bitirir...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bencede madrid zorlarsa buyuk bi basari bile gelebilir ama zaragoza zorlasa bile sampiyonlar ligi belki diyorum ama transferlerden sonra yorumum degisebilir
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ceko aklimiza gelmedi degil de adam bulamadik buraya yazdim daha sonra yunusgs teklif yazdi.Anil kabul ederse ona da simdi ispanyada takim bulcaz ve o da gelecek.

omer-faruk-14 Misafir

Giriş mükemmel olmuş. Fakat, Türkemiz'e biraz daha özen gösterilmeliymiş. Devamını dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Ve Nihayet Transfer sezonu acildi...
    Anıl Korkmaz zaragoza'ya gelirken bomba gibi transferler yapacagını söylemişti beklenen oldu ve ilk bomba patladı.

Roland Gusev zaragoza'da

Bu Transfer'de CSKA menajerinin cok büyük katkıları oldu Gusev'in yedek kalmasi bu transferi kolay kıldı.

Anıl Korkmaz Gusev'den sonra vatandaşı isvicre'nin young boys takımında forma giyen Hakan Yakin'ı getirdi. Bu transfer'de Anil Hoca bizzat ilgilendi ve işi Isvicre'de bitirdi.

Anıl Hoca'nin Antalya'da tanıstığı Rus güzeli Maria Karantinova Zenit başkanının kızı cıktı. Hoca bos dururmu kaleci arayıslarını sürdürürken fırsat ayağına geldi
    Zaragoza, Malafeev'i bitirdi

Anıl Hoca bu yıl ondan cok seyler bekliyor

Getafe Igor Tudor icin Zaragoza ile yarışabilecegini sandı. Medya da buna sadece güldü.Getafe kısıtlı transfer butcesiyle zaragozaya kafa tuttu.
    Sonuc; Tudor da artık Zaragoza'nın başarısı icin ter dokecek.

igor tudor'un bu son fotografinda 'sana kafayi bi korum gorursun' gibi bi ifade war

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

ıı transferler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ömercim girişte Türkçe'ye uygun olmayan sadece özel adları gördüm.bi de Rivaldo'nun olayı var.

-----
    Bizim başımız kel mi?Bizim de tabii ki transferlerimiz olacaktı.

JOSEEEE...SOSAAAA!
    Jose Sosa gelişmeleriyle,son dakika golleriyle,ve benzeri şeyleriyle gözüme girdi.Yaklaşık 700 000 € ya takımımızın genç ruhuna gençlik kattı.Mista,Torres,Agüero ve Jose çok iş yapacak gibi bu sezon! Jose ayrıca 2 AMC 1 FC taktiğine uyan bir oyuncu.Her derde deva bir banko AMC benim için.

Cesar Üzdün Beni!!
    Cesar Delgado,West ham la Atletico mücadelesinde West Ham ı seçmişti.(Maddi sıkıntılar takımıyla işimi de zora sokmuştu)5m€ bizim zor verebileceğimiz bir fiyattı. Ben de Başkana gidip "Başkan üzme beni ver şu ek parayı kurtul benden!" dedim.Bastı adam 10 m€ yu.Şimdilik Öbür transferler daha ucuz olduğu için arka planda.

Takipteyiz Plasil!
    Monaconun ünlü futbolcusu Plasil'le görüşmedeyiz.Bu oyuncuyu alamazsak Cesar ın parası çıkacak ve belki de onu alacağız.

Taaaaaal--Beeeen---Haiiiim!!
    Boltonda oynayan ve Chelsea tarafından takip altında tutulan Ben-Haim klübümüzün Transfer listesinde en başta.Basarım parayı alırım Ben-Haim'i.Defansif anlamda klübümüzün geri olduğu herkes tarafından bilinmekte.Bu yüzden markajı ve top kapmasıyla ön planda olan ve hazırlık maçında başarılı bulduğum Ben-Haim i kırmızı-beyaz formamızla görmek isterim.

MAXİ YOLCU!
    Klübümüzün benim gözümde en değerli 3. futbolcusu Maxi Rodriguez İnter Milan a 12 M€ karşılığında satıldı.16m€ lık tekliflerin hiçbirini beğenmedi Maxi.

--
    Maxi'den gelen parayla ve ek bütçeyle şu anda 22 m€ paramız var ve bu çok da az bir para değil.13 m€ isteyen Cesar,8-9 dan aşağı gelmeyecek olan Ben-Haim ve yetenekli Plasil in tamamen bonservisini alamayız.muhtemelen Cesar ı almayız.Gelirse Sosa yı yedek bırakacağı için biz daha çok Ben-Haim'in üstüne düşüyoruz.

Quote Originally Posted by magirus View Post
    Ceko aklimiza gelmedi degil de adam bulamadik buraya yazdim daha sonra yunusgs teklif yazdi.Anil kabul ederse ona da simdi ispanyada takim bulcaz ve o da gelecek.
    Anladim magirus insallah bu kariyeriniz uzun ve kalici olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

yagiz bi girse devam edicez ama ortalikta gozukmuo

Nesil
    2007
    Yer
    Kahramanmaraş

İnşallah kalıcı bir kariyer olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

dün 5:30 a kadar burdaydım Anıl,istersen biraz uyusaydım

Nesil
    2007
    Yer
    Kahramanmaraş

Uyuma sırası deil ya biraz yazın buraya bişeler ondan sonra dimi amaBekliyoruz merakla..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Torres'e teklif var!
    Torres,takımımızın en değerli futbolcusu.Yeri doldurulamaz bir oyuncumuz.ama Manchester United bana ne kadar paraya onu satacağımı sorunca heyecanlandım.40.5 M€ istedim.Beklemedeyiz!Kabul görmesi dışında listemizde önemli kimseler var.
    Adebayor!Fabregas!Van Der Sar!
    Bu 3 oyuncuya yetecek paramız yok.Ama Torres bize 40 M € kazandırırsa Üçünü alıp üzerine de 5 milyon bile bırakabiliriz.23 M önceden vardı,şimdi +5 M geldi,Ben Haim in parası da tamamen çıktı!
    Ben Haim Bolton'da kalabilir!
    Takımımızca takip edilen Ben Haim'in takımı Bolton,12 M € önersek de kabul etmiyor.Torres'ten gelen sonucu bekliyoruz.

SON DURUM
    Eğer tüm transferler gerçekleşirse:
    Gelenler:Adebayor
    ------------Van Der Sar
    ------------Francesc Fabregas
    ------------Jose Sosa
    ------------Plasil
    -----------Ben Haim(Alternatifi Joseph Yobo)
    Gidenler:Maxi Rodriguez:12 M €
    -----------Fernando Torres:40.5 M €

Not:Takımımıza 5 M yi geçirmeden gelebilecek bir defansif oyuncu gerekiyor.Defansın her yerine takviye lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Maşallah transferlere bak.Hayırlı olsun ikiniz içinde Maçları merakla bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Transfer Calısmalari hizla suruyor...

Gabriel Milito'dan Veda
    Gectığimiz gunlerde Anıl Hoca öğrencisiyle ozel bi göruşme yapmış ve o gunun akşami gabriel Milito transfer listesine konmuştu.2 gun sonrasında ise Milan'dan inanılmaz bir teklif geldi. Zaragoza yonetimi ilk once bunların sadece spekulasyon oldugunu soylese de o günün akşamında Milito kendisini 4 yıllığına Milanlı yapan sozleşmeyi imzaladi.

Zaragoza Metin Oktay tesislerinden ayrılırken gozlerindeki yaslar basin mensuplarının fotograflarına yansıdı.Milito cok uzgundu ve
    Gazetecilere şoyle seslendi 'Beni unutmayın' o anda tum futbolcular gozyaslarına boguldu. 'ELVEDA MILITO'
    Anıl Hoca ise sadece sunu soyledi 'Onu Sadece 20M luk yuksek bonservis bedeli icin sattik aramızda sorun yok.'

Hep Uzücü Haberlermi... HAYIR

Kiraliklar geldi
    Anıl Hoca'nın uzun zamandan beri pesinden koştugu Tevfik Kose'yi alamayinca kiragladı

Borja Valero Kiralandı..
    Borja Valero henuz Castilla'dayken Anıl Hoca'nin gozune girmisti.Henuz 21 yasında olan Borja Zaragoza'ya genclik katacagı belli.

Felipe de Kiralık
    Anıl Hoca kanatları da teknik bir yıldızla suslemek istedi ve Felipe'yi kiraladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

felipe yasli deilmi ya

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

tam hatirlamiorum ama yasli sayilmaz

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by magirus View Post
    Ömercim girişte Türkçe'ye uygun olmayan sadece özel adları gördüm.bi de Rivaldo'nun olayı var.
    Ben de onlar için söylemiştim. Yanlış anladıysan özür dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Aimar Icin KIYASIYA Pazarlik...

Atletico Menajeri Yagiz Hoca Aimar icin 15M dolar onerdi.

Anil Hoca simdilik teklifleri reddediyor ama transfer yakin gibi....

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri