1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Amerikan MLS Ligi LA GALAXY Kariyeri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlk kupa hayırlı olsun sezon ortasına gelmişşin iyi gidiyorsun bravo sormak istedigim bişiy var şimdi sezon ortasında transfer sezonu gibi bir durum var mı yoksa sezon icinde her zaman takas yapabiliyor musun?
    ayrıca sezon ortası avrupa'da sezon sonuna denk geliyor bildigim kadarıyla avrupa'da sözlesmesi bitmeye yaklasan oyuncularla ilginiyor musun? nasıl cevaplar aldın eger ilgilendiysen?(ben de baslıcam da merakımdan soruyorum) bir de MLS'den avrupa'ya transfer olan amerikalı gencler var mı? senin takımdan ya da rakiplerinden onların isimlerini verirsen avrupa liglerinde oynayan arkadaslar da onları takip ederler

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    İlk kupa hayırlı olsun sezon ortasına gelmişşin iyi gidiyorsun bravo sormak istedigim bişiy var şimdi sezon ortasında transfer sezonu gibi bir durum var mı yoksa sezon icinde her zaman takas yapabiliyor musun?
    ayrıca sezon ortası avrupa'da sezon sonuna denk geliyor bildigim kadarıyla avrupa'da sözlesmesi bitmeye yaklasan oyuncularla ilginiyor musun? nasıl cevaplar aldın eger ilgilendiysen?(ben de baslıcam da merakımdan soruyorum) bir de MLS'den avrupa'ya transfer olan amerikalı gencler var mı? senin takımdan ya da rakiplerinden onların isimlerini verirsen avrupa liglerinde oynayan arkadaslar da onları takip ederler

Öncelikle yorumun için teşekkürler.Sezon ortası yok sanırsam butun sezon boyu adam alabiliyosun içerden.Ama diğer ülkelerden gelebilecek oyuncular sezon başında verilen süre içimde transfer edilmeli.Şu an bende yeniyim oyunda o kadar bilgim yok bu yüzden dışaruı transfer olan amerikalılar hakkında pek bilgim yok ama dışarı gitmesi gerekir normal bir şekilde.Yani bir avrupa kulubu transfer teklifi yapıyor.Sözleşme yapıp transferi bitiriyor.Ben Denizlispor'la oynamıştım bi ara ve Eddie Johnson'u ikinci sezonumda almıştım galiba normal biçimde.Önerebileceğim oyuncular ise,LA Galaxy sağ ve sol bekleri (ismini unuttum şimdi ) Mastroeni , Eddie Johnson olabilri şimdilik ama ilerde güzel bi liste koyacağım.

__________________________________________________ __________________

Arkadaşlar bilgisayarımda problem vardı ve düzelttim.Yarın ilk sezon bitmiş olarak koyacağım.
    Takip edin kaçırmayın

Mesaj Yetkileri