öncelikle ligde aynı başkana aynı yönetim kuruluna sahip olan iki kulubün aynı olmasını ben sakıncalı buluyorum.eğer resmi olarak gençlerbirliği ile oftaşspor arasında bir bağ varsa oftaş spor 1.lige çıkartılmamalı bir başka deyişle g.birliği ve oftaşspor aynı ligde yeralmamalı.

şöyle bir tablo düşünün ligin sonunda: oftaş 16.sırada ve son hafta kazanamazsa küme düşecek.son hafta maçı da g.birliği ile olduğunu düşünelim.şimdi 15.sıradaki takım sizce nasıl bir düşünce haline girer?

kısacası ya oftaş satılmalı yada küme düşürülmeli.fm de bile izin verilmiyo castillaya barcelona b ye

işin göztepe yanına gelince.ben göztepe taraftarı olsam takımımın önünde bir şirket ismini görmek istemem.ama ne yazıkki bu durum taraftarı oldğm takımın basket takımının önüne cafe crown isminin konması ile gerçekleşti bile.türkiyenin 3 büyük kulübnden biri dahi(ki en büyük üçün tamamı sattı isimlerini) ekonomik zorluklarla başedemeyip bunu kabul etmişken artık amatör olmuş bir takımın ayağına gelmiş olan bu fırsatı kaçırması "idealist" olmaktan çok "saflık"tır bence.

ama hali hazırda kulubün bir şirkete satılmasından ötürü bu hale düşmüş kulubü yeniden başka bir şirkete satmak taraftarlar için pek ikna edici bir çözüm yolu olmayabilir.zira eğer ülker şirketi desteğini tıpkı bir öncekiler gibi bir anda keserse yada kesmek zornda kalrsa bu göztepe için tam bir yıkım olur.bir şekilde göztepeliler takımlarına sahip çıkmalılar yani.

yine de böyle bir birleşmenin ve satışın ben gerçekleşmesine pek ihtimal vermiyorum.sonu istanbulspor "göztepe" adanaspor gibi olmayacaksa gerçekleşmesini isterim o ayrı.