Originally Posted by
extensor
şu an farklı düşüncelerde de olsak bu sitede ki yorumları bayılıyorum üstad özellikle halilin araştırmacılığı ve senin yorumlarını konuya hakimiyetini üst düzey buluyorum çıkamama konusunda ki başarısızlığını anımsatan iki sene önceki galatasaray fenerbahçe maçında nobreden yediği aşırttırma gol var şimdi o geldi aklıma
ama bir bakalım van der saar da çıkamıyor çizgi kalecisi ingiltere şampiyonu kalecisi ve şampiyonlar ligi yarı finali chelsea kalecisi ceh de çıkamıyor ingiltere ligi ikincisi şampiyonlar ligi çeyrek final milan kalecisi dida da çıkamıyor şampiyonlar ligi şampiyonu arsenal kalecisi lehmann da çıkamıyor dünya kupası yarı finali ingiltere ligi 4. lüğü valencia kaleci cannızareste çıkamıyor şampiyonlar ligi 2. tur ispanya ligi 4.lüğü
yani bence büyük takımın kalecisinin çıkmasına gerek yok libero gibi oynaması gerekmiyor çok çevik olmasada olur nerede nasıl duracağını bilmeli bu saydıklarımda çizgi kalecileri ve galatasaraya şimdi farklı bir kaleci alındı defans ve ön liberolar buna alışabilecekmi merak ediyorum
belkide benim kişisel zevkimdenmidir bilmem ama hızlı çıkamadığı için 1e1 kalıp gol yiyen kaleciye pek kızmam ama kaleyi dolduramayan kısa boylu kalecileri hiç sevmem örneğin ömer gibi barthez gibi onlar üst direğin altına giden her topu içeri aldıkları için daha bi sinir olurum dediğim gibi bence 1,90 dan aşağı büyük takım kalecisi olmamalı