ronaldo şuan forma numarası olan 99 u zorluyor kilosuyla,burada o sınırı geçer kebablarla.
ronaldo şuan forma numarası olan 99 u zorluyor kilosuyla,burada o sınırı geçer kebablarla.
transfer durdu arkadaslar..
Schalke will drei Millionen mehr als Galatasaray bietet
Allerdings nicht um jeden Preis. Schalke fordert noch acht Millionen Euro, Galatasaray hat sein Angebot inzwischen auf knapp fünf Millionen Euro erhöht. Mehr wollen die Istanbuler nicht bieten. „Die Ablöse von acht Millionen Euro ist zu hoch, weil er nur noch ein Jahr Vertrag hat. Für ein Jahr zahlen wir nicht diese Summe, Schalke muss sich auf uns zubewegen“, so Sezgin. „Aber wir kämpfen um Lincoln, und ich bin sicher, dass wir eine Lösung finden.“
Der Zeitpunkt ist allerdings noch unklar. Während Wittmann und Sezgin von einer schnellen Einigung ausgehen, vermisst Schalkes Manager Andreas Müller die angekündigte Transferoffensive der Türken. „Seit vergangenem Freitag hatten wir keinen Kontakt, es hat sich niemand mehr bei uns gemeldet“, sagte Müller gestern. „Wir wissen nicht, ob sie bereit sind, ihr abgegebenes Angebot zu erhöhen.“
__________________________________________________ ____
SCHALKE .. GS'yin önerdiginden 3 Million daha cok istiyor!
Schalke ancak belli bi para icin lincolnu vermeyi düsünüyor!.. schalke 8 Mio istiyor.. GS GS son olarak 5 Milliona cikt,i daha cok vermek istemiyorlar..
sezgin: 8 Million Euro bi senelik kontrati kalan oyuncu icin cok fazla! Bi sene icin bu parayi ödemeyiz .. schalke fiatla inmeli ! Ama lincoln icin savasiyoruz..... ve eminim ki bir yol bulacagiz..!
Zaman beli degil... Wittmann ve Sezgin cabuk olacagini düsünürken ... schalke manageri müller'den tokat geldi..
gecen cuma günün'den beri kontagimiz yok .. kimse bizi aramadi.. rakami yükseltmeye hazirlarmi bilmiyoruz..!
Cok ilginc bir haber alinti yaptim kaynagi ariyorum bakiyorum Ortam germesi icin yapilmis gibime geliyor
8 milyon euro çok yahu.Bence Riquelme'ye yönelsinler..Riquelme 5 milyon euro..
(/s)
CashFl0w,Emurafu vs.. siz de olmasanız benim bu transfere inancım tamamen bitmişti ama içimde hala küçük bir umut var sizin sayenizde inşallah haklı çıkarsınız da bitmiştir bu transfer
Ronaldo transferi bu yönden tehlikeliNeyse Adriano'ya dönelim..
(/s)
İnşaLLah.. ßütün bekLeyişler bunun için.
Bence artık bitti umutlar..
Lincoln'ü transfer e-de-me-dik.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Usta bu haberin kaynagi nedir?
Lincoln...
Riquelme...
Hangisi bomba ve iyi transfer olur sizce?
(/s)
Arkadaslar kaynagi ariyorum gs forumunudan aldim bulunca koyucam cokta umutsuzluga kapilmayin 100 haber aldik diyor bir tanesi olumsuz diyor bekliyelim
www.welt.de
ve televizion
Kaynak bu incelicem simdi
riquelme gelmicem dedi daha onece reddetti bizi
adrianoya dönüp umutlanmak istemiyorum ... inter neden kiralık versin ki bize bu sene ligde juve-milan tehlikesi var inter'in 100.yılı suzao milana gitti , realin teklifi reddettiler vs. vs. vs. çok çıkmaza dönüyor bu iş
Yahu 100 lerce geldi istanbula imzaladı haberine inanıyosunuz sonra hop 1 tane olumsuz haber geliyor hemen ona inanıyosunuz. Demekki sizde gerçekden inanmıyormuşsunuz diğer haberlere.
arkadaşlar çokta umutsuzluğa kapılmayın bu haber hakkında çünkü www.welt.de
buranın fotosporu gibidir belki
O zaman Lincoln'de gelmez.Adamlar 8 milyon euro istiyor.
(/s)
Beyler bide başlık haber olarak vermişler.
Bu haber yalan buna eminim bu haber hem bugun 4 de konulmus
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
usta kimdedi inanmiyorum diye ben sozumun arkasindayim al bak demin ne yazmisim okumadin galiba al
Arkadaslar kaynagi ariyorum gs forumunudan aldim bulunca koyucam cokta umutsuzluga kapilmayin 100 haber aldik diyor bir tanesi olumsuz diyor bekliyelim
Yazdiklarima bak hak verirsin
Bizim yönetim Adriano transferlerini yalanlamayarak dikkati Adriano'ya çekmek istiyor galiba.Sonra zaten Ronaldo yalanlanıyor.Yani dikkatler başka yönlere çekiliyor olabilir.Adriano hedef gösterilme düşüncesinde olabilir..
(/s)
almadı galiba![]()
Neyse Arkadaslar korkmaya gerek yok bu tur haberler olacak Tabiki hemen herkez aldik diyor almanyanin en cok okunan gazetesi bile diyor Ama bu tv de yok oyle diyor hemde adini yeni duyuyorum ayrica baskan genel kurulda bile dedi gidecegini bence yalan soyluyor o kanal gelicek zor olucak ama gelicek
Evet Fenerbahçeliyim!
Schalke her saniye bir pürüz çıkartıyor.Bu da onlardan bir tanesi..Hadi sizin koyduğunuz haberlere inandık.Buna da inanmak hakkımız değil mi?
Yani sizin isteğinizle mi istediğiniz haberlere inanacağız veya inanmayacağız?
Bunu sen belirleyemezsin!
(/s)