Villa:4-2:Boro

Gerçekten çok ilginç bir maç. Daha 10. dakikada kırmızı kart gördüm. Maçta halen üstün oynuyordum ancak kalecimin iki büyük hatası sonucunda 3-0 yenik düştüm. Halen bastırıyordum. 4-0 oldu. İki dakikada iki gol bulup 4-2 yaptım. Son 10 dakikada 2 topum direkten döndü, toplam 5 gol kaçırdım, tamamen üstüm olduğum maçta yenildim.

Boro:2-1:Portsmouth

Gerçekten çok zorlandığım bir maçtı. Iversen'i Sol Campbell tutunca kendisine gelen topların %50'sini ancak alabildi, ama ilk yarıda bulduğu iki gol beni rahatlattı...

Blackburn:1-1:Boro

Yavaş yavaş sona yaklaştığımız bu önemli haftada ilk yarıda çok etkiliydim. Rakip takımın kalecisi pek çok pozisyonu çıkardı, ve bir kez gelip golü attılar. Ama Boateng sıkıştığım anca beni kurtardı. İkinci yarı kısır geçti ve bu sıkıcı maç 1-1 bitti.

Boro:2-0:Reading

Savunmam çok diriydi. Rakibe çok az pozisyon verdiler ve ben sakatlıktan kurtulan starım Mehmet Topuz sayesinde maçı almayı bildim.

Charlton:2-4:Boro

Gerçekten çok ilginç bir maç. Yine Gökhan bizi çok erken yalnız bıraktı, ama 10 kişi sürdürdüğümüz üstün oyun ve sezon başında tam 5 ay sakatlıkla boğuşan starım Eduardo'nun iki golü sayesinde maçı 2 farkla kazanmasını bildim.

Boro:3-0:Newcastle

Çok net bir maçtı. Rakibim korner pozisyonlarından kaleme 4 şut gönderse de yeni pivotum Mido sayesinde maçı 3-0 kazandım.

West Ham:1-3:Boro

Sezon boyunca antremanlarda devamlı duran top çalışmama rağmen rakibim duran toplardan çok saldırdı. Ama ben yakaladığım fırsatları değerlendirip bu maçı da aldım.

Son haftaya geldiğimde ikinci sıradaydım ve son maçım Liverpool deplasmanı idi. Eğer kazanırsam ligi Man Utd'nin önünde ve Chelsea'nin arkasında 2. olarak bitirecektim. Ancak 60 dakika üstün oynamama rağmen skoru değiştiremedim, Reina'nın yıldızlaştığı maçta rakibime yenildim ve ligi 3. sırada bitirdim:

Liverpool:2-1:Boro

Ligi 72 puanla 3. sırada bitirdim ve takımımı şampiyonlar ligine taşıdım. Puan durumu az sonra...