Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 77 arası toplam 77 sonuç

Konu: [TKL] Ada'ya geldi bir yakışıklı.... (İlhan Aydoğan)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar, eklemeyi unuttuğum bir FA Cup 4. Tur maçı vardı. Şanssız bir şekilde FA Cup'tan da elendim:

Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Ada'ya gelen yakışıklı işini bilir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arsenal:1-1:Boro

Maç boyu üzerime geleceklerinin farkındaydım. Son dakikalarda bastırdım ve yeni pivot santraforum Mido ile beraberliği kurtardım.

Boro:0-0:Bolton

Farketmeden beni ikincilikten eden maç oldu. Maç boyu üstündüm, penaltı kullanma özelliği 16 ve 18 olan iki adamım penaltı kaçırdı ve 2 puandan oldum.

Watford:0-2:Boro

Rakibe karşı erken buldum, ikinc, yarıya farkı ikiye çıkardım, sonra sinirlendiler ve iki kırmızı kart gördüler. Maç da benim oldu böylece.

Boro:1-0:Sheff Utd

Maç boyu etkin taraftım ve Iversen'in golü ile rakibimi yenmeyi başardım. En verimli transferim Iversen oldu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Villa:4-2:Boro

Gerçekten çok ilginç bir maç. Daha 10. dakikada kırmızı kart gördüm. Maçta halen üstün oynuyordum ancak kalecimin iki büyük hatası sonucunda 3-0 yenik düştüm. Halen bastırıyordum. 4-0 oldu. İki dakikada iki gol bulup 4-2 yaptım. Son 10 dakikada 2 topum direkten döndü, toplam 5 gol kaçırdım, tamamen üstüm olduğum maçta yenildim.

Boro:2-1:Portsmouth

Gerçekten çok zorlandığım bir maçtı. Iversen'i Sol Campbell tutunca kendisine gelen topların %50'sini ancak alabildi, ama ilk yarıda bulduğu iki gol beni rahatlattı...

Blackburn:1-1:Boro

Yavaş yavaş sona yaklaştığımız bu önemli haftada ilk yarıda çok etkiliydim. Rakip takımın kalecisi pek çok pozisyonu çıkardı, ve bir kez gelip golü attılar. Ama Boateng sıkıştığım anca beni kurtardı. İkinci yarı kısır geçti ve bu sıkıcı maç 1-1 bitti.

Boro:2-0:Reading

Savunmam çok diriydi. Rakibe çok az pozisyon verdiler ve ben sakatlıktan kurtulan starım Mehmet Topuz sayesinde maçı almayı bildim.

Charlton:2-4:Boro

Gerçekten çok ilginç bir maç. Yine Gökhan bizi çok erken yalnız bıraktı, ama 10 kişi sürdürdüğümüz üstün oyun ve sezon başında tam 5 ay sakatlıkla boğuşan starım Eduardo'nun iki golü sayesinde maçı 2 farkla kazanmasını bildim.

Boro:3-0:Newcastle

Çok net bir maçtı. Rakibim korner pozisyonlarından kaleme 4 şut gönderse de yeni pivotum Mido sayesinde maçı 3-0 kazandım.

West Ham:1-3:Boro

Sezon boyunca antremanlarda devamlı duran top çalışmama rağmen rakibim duran toplardan çok saldırdı. Ama ben yakaladığım fırsatları değerlendirip bu maçı da aldım.

Son haftaya geldiğimde ikinci sıradaydım ve son maçım Liverpool deplasmanı idi. Eğer kazanırsam ligi Man Utd'nin önünde ve Chelsea'nin arkasında 2. olarak bitirecektim. Ancak 60 dakika üstün oynamama rağmen skoru değiştiremedim, Reina'nın yıldızlaştığı maçta rakibime yenildim ve ligi 3. sırada bitirdim:

Liverpool:2-1:Boro

Ligi 72 puanla 3. sırada bitirdim ve takımımı şampiyonlar ligine taşıdım. Puan durumu az sonra...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Abi puan durumunu da koyabilir misin kaçıncı sıradasın merak ettim şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İşte son puan durumum:

Herkesin sezon boyu, kupalar da dahil kaç gol attığını ve istatistikleri de görmeniz için kadro ekranım:

Ve sezon başarılarım:

* Premier Ligi 72 puanla birinci Chelsea'nin 6 puan gerisinde 3. sırada bitirdim

* Carling Cup'ta yarı finalde toplam 4-3'lük bir skorla Liverpool takımına elendim.

* FA Cup'ta 4. Tur'da Derby takımına 2-1'lik bir skorla elendim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

3. olmuşsun İlhan tebrik ederim. Benim daha çok ilgilendiğim kaç gol yediğin

33 gol yemişsin. Daha az yersin diye tahmin etmiştim ben ama yinede iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Çok iyi bir yerde bitirmişsin İlhan abi tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    bolton maçına yazık olmuş 2 penaltı birdende kaçmazki canım. Benim 19 hafta oldu daha bir penaltı bile kazanamadım

Tebrikler İlhan bence çok önemli bir başarıdır ingiltere liginde 3. olmak heleki ikinciliği son maçta vermek iyi bir TD olduğunu kanıtlamış oldun tekrar tebrikler
    Teşekkürler Tarıkcığım. Penaltıları devamlı atan oyuncularım o maçta kaleciyi geçemediler maalesef. Ama hedeflediğimiz noktada ligi bitirmemiz bizim için başarıdır. Tekrar sağol Tarıkcığım.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    3. olmuşsun İlhan tebrik ederim. Benim daha çok ilgilendiğim kaç gol yediğin

33 gol yemişsin. Daha az yersin diye tahmin etmiştim ben ama yinede iyi.
    Aslında daha da az yerdim. Yani 23-24 golle ligi bitirirdim ama kırmızı kart gördüğüm maçlarda rakibime çok yüklenince çok gol yedim. Özellikle Villa maçımda 4 gol yemem kötü oldu. Yani sen istatistiğe aldanma Emreciğim. Defansıma çok güveniyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Aslında daha da az yerdim. Yani 23-24 golle ligi bitirirdim ama kırmızı kart gördüğüm maçlarda rakibime çok yüklenince çok gol yedim. Özellikle Villa maçımda 4 gol yemem kötü oldu. Yani sen istatistiğe aldanma Emreciğim. Defansıma çok güveniyorum
    Öyle diyorsan öyledir İlhan. Tarık'ın da dediği gibi şampiyon takımda 8 kere yenilmiş sende şampiyon olamaman kısmetsizlik kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler İlhan. Biz kümede kalmaya uğraşıyoruz, millet şampiyonluğu kaçırıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şimdi ben daha mı başarılıyım

Bu arada bu konuda kilitlensin yahu bizimki kilitli

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hadi vuralım bakalım kilit. Çağrıcığım son lig tablosu ve başarılan önceki sayfada...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri