galatasaray 4-4-2 oynadı arkadaşım 4-5-1 de nerden çıktı asıl ben 4-5-1 diye bir taktikle oynadıklarını hatırlamıyorum![]()
Valla Gökhan Ünal transferi harika olur, zor görünüyor ama.. 1-2 güne kesin belli olur herhalde.. Olumlu yada olumsuz..
İliç Forvet arkası olarak oynadı 4-4-1-1 taktimiz.
Valla Anelka'da biraz dönemin teknik direktörü Daum'un suçu var.Adam olması gerektiği gibi davranmadı o da gitti.
ok kapattık konuyu
Bu sene bence 4-5-1 oynanmalı 2 libero olursa Lincoln çok koşmak zorunda kalmaz ve beyninin ofansa odaklar zaten böle oldu mu onu kimse tutamaz
![]()
Daum zamanında Alex Appiah gibi isimlerde sorun olmadı Anelka gittiği her klüpte böle sözleşmesi bitmeden mutlaka bir başka takıma gidiyor.
4-4-2 oldu mu avrupada ve zorlu maçlarda baya zorlanabilir gs. Linderoth'a çok iş düşer birde sakatlanırsa takım çok zorlanır ... ama gökhan veya bir başka forvet alınırsa tabiki 4-4-2 oynanmlı ükaran yedek bırakılmamalı
Su taktik islerini birafsak once bir maclar baslasin felkamp illaki taktigi kurar sonra konusuruz
Solda sorun olduğunu KESİNLİKLE düşünmüyorum.R.Carlos,Vederson,Uğur Boral,Tümer,Gürhan var.Hepsi çok yetenekli teker teker değerlendirirsek.Türkiye'deki en iyi sol kanat bizde bunu iddia ediyorum.
Sağ kanat için aynı şeyleri söyleyemem.Bekte Önder tek.Kerim bek oynayamaz.Geçen sezon ilk haftalar oynuyordu ama çok hata yapıyordu.Bir sağ açık,bir sağ bek transferi şart.Benim tercihlerim Uğur Kavuk,Gökdeniz,Ali Bilgin,Mehmet Topuz arasından en az 2sinin alınması.
Cisse transferinin Adriano ve Ronaldo transferlerinin yanında daha gerçekçi buluyorum.Daha inandırıcı geliyor bana.Zaten Cisse de çok beğendiğim bir oyuncu.Fizik gücü ve hızı da çok iyi.Tam aradığımız forvet(santrafor) tipi.Eğer transfer gerçekleşirse çok başarılı olacaktır.
Aslında Fb'den geldiğinde iyi performans göstermişti ama çürüyüp gitti katkılarından dolayı teşekkür ederiz geri kalan hayatında başarılar dileriz ne diyelim.Defolsun gitsin yada utan mı diyelim?!
So what?
Saike
Beyler kendimiz yormaya gerek yok biraksak su taktik sini fmde kurun oynayin
Bugun satilan forma sayisi 4.000 kusur civari imis 4 5 tane kalmis
13 senelik bir futbolcu olsa önce bjk ile anlaşıp sonra fbye imza atsa ... 13 sene önce onu sakatlandığından dolayı almayan fbye karşın onu alan bjk olan onu yıldız yapan bi oyuncu olsa derdin belki..
Forma rekoru kiralim simdiden 4000 civari csatilmis 4 5 tane kalmis
Adriano veya Ronaldo ile ilgileneceğine daha gerçekçi hedefler olan Cisse veya Zigiç için bastırmalı Fb yönetimi tabii yabancı kontenjanı sorununuda unutmadan.![]()
So what?
Saike
Zaten yabancı kontejyanı artmazsa deivid gidecek... appiah'a 10 milyon euro veren bir klüp olmazsa yabancı transferi yapılmaz
Beyler bu essenden alinan gencler nasil.
Öyle olsa bile 13 yıllık hatrına hak ettiği değeri verseydiniz kalırdı heralde.![]()
So what?
Saike
öfff bu konular sayfalarda tartışıldı zaten lig başlasın görücez rüştüyü hayırlı oslun manyak(!) transfer yaptınız yıllık 1.5 euro az değil
Ali Bilgin de Essenden antalyaya gelmişti ve süper işler çıkarttı aldığınız oyuncu hakkında bilgim yok ama orada iyi gençler olabilir 1 tane çıktı 2. niye çıkmasın![]()