bence süper bir sezon bizi bekliyor beyler hazırlanın...
Arkadaşlar son dakika haberi olan gecen Volkan trasnferi ile ilgili bi link varmı ?
Saviola Barcada kalmicak bu kesin...
Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon Türk Telekom Lig A ekiplerinden Diyarbakırspor'un kalesini koruyan Metin Aktaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüp basın sözcüsü Orhan İstif, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaleci Metin Aktaş ile kulübün İstanbul'daki irtibat bürosunda, 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Zdravkov'un futbolu bırakmasının ardından kaleci arayışlarının devam ettiğini ifade eden İstif, ''Metin Aktaş, süper lig tecrübesi olan, tanıdığımız, başarılı bir kaleci. Trabzonlu olması nedeniyle Rize'ye uyum sorunu çekmeyeceğini düşündüğümüz bir isim.
Metin'in transferi ile kalede yaşayacağımız problemin yüzde ellisini çözmüş olduk'' diye konuştu. Bir kaleci daha transfer etmeyi düşündüklerini dile getiren İstif, sözlerini şöyle tamamladı: ''FC Sion Kulübü kalecisi David Gonzalez'i Türkiye'ye getirdik ve kendisiyle yapılan görüşmede anlaşmaya vardık. Fakat kulübünün yüksek bonservis ücreti istemesi nedeniyle bu transferi henüz gerçekleştiremedik. Bu konudaki görüşmelerimiz devam ediyor.''.
Kaynak: Mackolik
Rize çoşuyor hem td hemde değişti kadroda değişiyor
Bugün bi gazetede Lincolnü 15 milyon avroya aldığımız yazıyordu![]()
adam 10 15 senedir sol bek oynuyor 34 yaşında sol kanat oynayacak değil ya ?? şuan gözüken ya vederson ya tümer oynar sol kanatta
Bakiye kasaplık görevi verirseniz iyi önüne geleni yere indiriyorda (rize fn maçları ... ) futbolcu olarak bjkye yakışan bir oyuncu değil
Saviola olabilir arkadaşlar.. benden söylemesi![]()
Bence de sol bek oynar, oynamalı ama ihtiyaç duyulduğunda sol kanatta da oynayabilir.
Arkadaşlar bu sene büyük ihtimal yedek olur ama bence Baki Beşiktaşlılık ruhuna sahip![]()
So what?
Saike
http://www.cnnturk.com/SPOR/FUTBOL/haber_detay.asp?PID=177&haberID=366367 Cnn Turk son dakika haberi.
beyler siz lincoln transferindede böyle olacak imalarında bulundunuz olmuştu şimdide aynı tutumlarınız var yoksaa......![]()
Takasa giden oyuncu var mı peki?? bir açıklama var mı
Bence cihan bonservisi ile verildi ferhat kesin kiralik verildi bu eminim yada ferhat hic verilmedi onun yerine orhan verildi orhanda kiralik olabilir kisaca
Orhan kiralik yada ferhat kiralik
Cihan bonservis ile
Seneye cihani orduda izlicem
"Gokhan Unal, Volkan Yaman 1 yabanci oyuncu..."
arkadaşlar şöyle bir alıntı yapayım dedim.. haftalardır Lincoln bitti, 2 hafta öncesinden Linderoth bitti diyen Fazıl abimizin yazısı..
hadi buyrun![]()
Bence vederson oynayabilirse vederson oynamalı ama uğur oynarsada fena olmaz hızlı bir oyuncu kesme ortalarıda güzel ama geçen seneyi unutamıyorum
Açıklamaları yarın geniiiş geniiiş görürüz..
Bu arada kim bu Fazıl abi yahu?![]()
Adam takımını seviyor.Elinden geldiğince katkı yapmaya çalışıyor.Canını dişine takarak oynuyor.Ama bunlar benim düşüncelerim tabii.
So what?
Saike
Sol beke de adam gibi adam aldık,yönetim banka mı soydu naptı bu yıl![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.