bazı arkadaşları anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum...

emek hırsızlığından falan bahsediliyor.. Göztepe yi süper ligden her sene düşüren endüstriyel futbol değilmi.. endüstriyel futbol Göztepeyi amatöre kadar düşürünce hiç kimse söz etmiyor süper lige çıkarıncamı hemen emek hırsızlığı oluyor bu takım 5 senedir transfer yapamıyo a takımında sakalı olmayan 16 yaşındaki çocuklar oynuyo

bence GözGöz büyük taraftarıyla,avrupa kupalarına daha önce 5 kere katılmış ve bunlardan birinde ilk kez yarı final oynamış,türkiye kupası şampiyonlukları,cumhurbaşkanlığı şampiyonluğuyla,tarihiyle şu an çoğu süper lig takımından bile daha çok hakediyor süperligi

yurt dışındaki takımlar eskiden böylesine avrupada başarılı olmuş klublerine nasıl sahip çıkıyorlar.

ben Göztepeli değilim ama izmirde yaşadığım için ne biçim taraftarı olduğunu çok iyi biliyom bu sene bile 3.lig de oldukları halde sabahın köründe dershaneye giderken bir sürü otobüs deplasmanlara giderken görüyorum acayib aşkla bağlılar takımlarına internette okumuştum kendileri hentbol takımı kurmuşlar

Göztepe olmasın oftaş olsun belediye olsun şu olsun bu olsun ligleri bunlaramı emanet edicez ülker sonuçta Göztepeyle birleşicek ama bu ömür boyumu olacak sonuçta klube gene Göztepeliler üye olacak başkanı Göztepeliler seçicek belki 5 sene sonra ülkerden sonra sadece göztepe adıyla klub göztepelilere kalıcak

ha şunuda söylemeden edemicem göztepe son amatöre düşerken bile gazeteden okudum maçını 14 bin kişi izlemiş allah aşkına hangi süper lig takımı 3.lige düşse bu kadar taraftarı gelir,oftaşın şampiyonluğunu bile 200 kişi kutlamış

bence göztepe lige çok büyük bir renk getirir boşverin ülker olsun bu olsun