1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Kayseri FIFA'ya gidiyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buyursunlar turşusunu kursunlar sanki dünyada 2 futbolcu kaldı....

Ama ben yönetimi bu sezon görücem..... Gökhan'la Mehmet resti çekinceki yüz hallerini merak ediyorum....

Gökhan dicek ben Gs'ye gitmek istiyorum... Mehmet dicek ben Fb'ye......

O zaman da iş işten geçicek Gs almıcak Fb almıcak Bjk almıcak......

Olan Gökhan'a ve Mehmet'e olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Buyursunlar turşusunu kursunlar sanki dünyada 2 futbolcu kaldı....

Ama ben yönetimi bu sezon görücem..... Gökhan'la Mehmet resti çekinceki yüz hallerini merak ediyorum....

Gökhan dicek ben Gs'ye gitmek istiyorum... Mehmet dicek ben Fb'ye......

O zaman da iş işten geçicek Gs almıcak Fb almıcak Bjk almıcak......

Olan Gökhan'a ve Mehmet'e olacak...
    sen nerden biliyorsun be sanki ahpapları gibi konuşuyorsun gökhan için birşey diyemem ama mehmet doğma büyüme kayseri çocuğudur zaten küçüktende kayserispr taraftarıydı bilip bilmeden konuşma bu mehmet topuzun 5 gün önce söylediği konuşma

"Kayseri'de kalmaktan mutluyum"

Kayserispor Kaptanı Mehmet Topuz, ''Kayserispor'da kalmaktan mutluyum'' dedi. Topuz, yaptığı yazılı açıklamada, hakkında yapılan trasfer dedikodularının aslının olmadığını kaydederek, şu görüşlere yer verdi:
    ''Kayserispor'da yetişmiş bir oyuncu olarak kulübümde kalmaktan ve kulübümle büyük başarılara uluşmaktan hep mutluluk duydum. 2007-2008 futbol sezonunda arkadaşlarımla birlikte kulübümüzü en iyi yere getirip yeni stadımızda taraftarlarımızı coşturacağız. Tüm Kayserisporlular bayraklarını hazırlasın''
    Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Kayserispor'da oynayan Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı renklerine bağlamak için yoğun temaslarda bulunmuş ancak yönetim iki futbolcuyu kesinlikle satmayacağını açıklamıştı.

21.06.2007
    Kaynak : AA

sizleri ikna etmek için yöetim daha ne yapmalı bilmiyorumki adamlar pankart yaptırıyo daha inanmıyor millet

Mesaj Yetkileri