Sayfa 196 / 439 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
5,851 ile 5,880 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

beşiktaş rüştü alarak bence çok büyük iş başardı hem saha içinde hemde saha dışında beşiktaşa çok faydası olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by mustafa6685 View Post
    ben yazımı omerdinhonun """ eger valencia'dan teklif varsa biraz zor gelir. eger gelirsede gs yönetimi 40 yilda iyi bir is basarmis olur... bu transfer sezonu gs icin gayet iyi geciyor bence.."""" yazısı için yazdım.BEnce lideroth ve lincoln alınarak zaten çok büyük iş yapılmıştır.Alamassak saviolayı dünyanın sonuda değil
    Bunu herkes söylüyor nokta transferler yaptık
    Yeni takım uyum saglarsa Ligde Herkez o zaman bu takımı görür
    Bu sefer kovalayan takım olmayız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Anca Tümer'i alırsınız.Toraman gibi adamı alabilirmisiniz alamazsınız.Her futbolcu için gecerli degil.
    Aziz başkan istese hangi oyuncuyu getiremez ki?Bunu Roberto Carlos transferinde de gördük .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by welet View Post
    Ben Fener'den gelen oyuncuları destekliyorum dedimmi ?
    Haklısın Fener Ronaldinho C.Ronaldo gibi oyuncularıda alır o zaman Adriano'yuda alsaydı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Adriano

Senin şuan ki tek düşüncen forumda tartışma çıkarmak.Eski oyuncunuzun Türkiye'de başka büyük bir takımda oynamasını istemiyorsun..
    (/s)

Yuahu gıcık oldum şu polislere

Hava alanında linconun konundan bastıra bastıra geçiriyolar. Sanki o yürüyemiyo Allahdan adnan sezgin kızdı polislere. Az daha boğaz boğaza kavga çıkıcaktı. Bana yapsalar öyle birşey direk kavgaya girerim polisle. Anlamıyorumki sen niye adamın kolunu tutuyosun. Sanki kaçıcak adam. Sanki üyrüyemiyo. Sanki suçlu !

kardeşim önce siz kendi transferlerinize bakın sonra buraya gelip bizim yaptıklarımız ve yapacaklarımızı eleştirin

Del Piero_10 Misafir

Carew Türkiye'de oynamayı istemediği için giti geri dönmeyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşte böyle yapılınca da kim bilir adam ne düşünmüştür ben nereye geldim Cehenneme mi geldim diyee...

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

sıra ali bilgindemi

Volkan'da tamam

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, futbolcuları Volkan Yaman'ın transferiyle ilgili Galatasaray Kulübü ile anlaştıklarını belirterek, ''Galatasaray ile anlaşma imzaladık. Volkan bugünden itibaren Galatasaraylı'dır'' dedi.
    Başkan Peker, Volkan'ın transferi karşılığında sarı-kırmızılı kulüpten kaleci Fevzi artı para aldıklarını söyledi.
    Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ise Volkan konusunda Antalyaspor ile anlaşma imzaladıklarını belirterek, ''Konu bitmiştir. Volkan yarından itibaren Galatasaray forması giyecektir'' diye konuştu. Ali Bilgin ile ilgili bir soru üzerine Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, ''Bu futbolcuyla ilgili görüşmelerimiz Galatasaray Kulübü ile sürüyor. Ayrıca Fenerbahçe'den de Ali Bilgin için teklif aldık'' dedi. Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat da Ali Bilgin ile ilgili teklifleri bulunduğunu doğruladı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    volkan hayırlı olsun tekrardan ama bence ali bilgin çok gereksiz olur

G.Saray'da yeni sezonda kadroda düşünülmediği için yönetim tarafından kendisine takım bulması istenilen Tomas, kalacak... Sebebi ise tamamen duygusal...
    Yıllık kazancının bir bölümünden feragat etmesi istenen Stjepan Tomas, bu öneriyi reddetmişti.

Yönetimin, “Öyleyse kendine yeni bir kulüp bul'' restine karşılık veren Hırvat futbolcu, İtalyan takımlarıyla temasa geçmişti. Fakat tecrübeli oyuncunun teklifleri birer birer geri çevirdiği öğrenildi.

Çünkü Galatasaray’da yılda 1.4 milyon Euro kazanan Tomas’a, Avrupa’da hiçbir kulüp bu parayı vermedi. Başarılı savunma oyuncusunun bu nedenle en az 1 sezon daha Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği belirtildi. Yönetimin, Tomas’ın mukavelesini fesh etmesi durumunda çok yüklü bir bedel ödemesi gerekiyor.

Fanatik

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa ben ertuğruL hocanın her konuşmasından sonra kendisine biraz daha fazLa saygı duymaya başLadım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Ztn bu HavaAlanlarında çok kaybediyoruz biz yahu... Gelen adamlar şaşırıyo harbideN... Ne oluyo diye...

Heralde en sonunda ücretini GS ödemek şartıyla kiralıycaklar Toması.... Trabzona mesela ne bilim...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bu başlığa artık yazmıyorum demiştim ama aldığım bir duyum nedeniyle bunu bozuyorum.
    Büyük oranda Fransız Claude Makelele ile anlaştık,kesin değil ama sanırım olacak...

Özür dilerim,anlaşma yok.Sadece görüşmeye İstanbul'a gelecekmiş,

Premier Lig'in devlerinden Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin transferi için büyük uğraş Beşiktaş yönetiminin bugün Fransız futbolcuyla masaya oturacağı açıklandı.
    İngiliz basını daha önce Chelsea ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Makelele için Beşiktaş'ın 2.5 milyon sterlini gözden çıkarttığını yazmıştı.
    Makalele'ye Villareal, Olympiakos ve ABD'nin Houston Dynamos takımlarının da talip olduğu iddia edilmişti.

goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ali bilgin gelirse rommedahl yatar belki sag beke trabelsi gelir ozaman

işallah toması elden çıkarabiliriz.6 yabancının 3 ü stoper.gönderilmezse çok kötü olur

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

fenerbahcenin aylardır uğraştığı ali bilgin yarın gsye gelirse şaşırmam.Diyelim öyle bişey oldu fenerbahce.org hemen yazar biz ali bilginle hiç ilgilenmedik

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ali bilgini Acıkladıklarına göre anlastık bence
    Her an antalyaya bir oyuncu daha verilebilir o da kabze olabilir
    Cünkü forvet bizde cok var yeni yıldız forvette gelicek kesin kabze verilir

Volkanla birlikte resmi sitedede acıklanabilir işte iki antalayalı Galatasarayda diye

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ali bilgini Acıkladıklarına göre anlastık bence
    Her an antalyaya bir oyuncu daha verilebilir o da kabze olabilir
    kabze ali bilgin transferine kesinlikle varım nedeni ise ali bilginin faydalı olabilmesi filan değil adnan sezgininde dediği gibi hiç bir futbolcu bulunmaz hint kumaşı değil onun için söylemlerde dikkatlı olmak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kabze Gıdıcek kesın

Bu arada Bu aksam Resmi haber cıkar yarın da volkan ve ali idmana katılırlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

umarım dediğin doğrudur dostum ve alırız makaleleyi 10numara katkı yapar bide collocini geldimi deyme keyfimee..hadi inşş..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Welet nickli arkadaş bence sen buraya yorum yapma karışa bize yaparsanda tratışma çıkarma

Leoucwhsua Misafir

bence hatayi tomasi gondermeden stopere oyuncu almakla yaptik.once gonderip sonra alsaydik.3 tane yabanci stoper oldu.gencler var bide.oooo

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

kardeş sen yine çok iddialısın gene iyi yerlerden duyumlar var heralde

Beşiktaş'tan Makelele sürprizi...

Beşiktaş sonunda bombayı patlattı...
    Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin bugün İstanbul'a gelerek Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturması bekleniyor.
    Premier Lig'in devlerinden Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin transferi için büyük uğraş veren Siyah-Beyazlı yönetim bugün Fransız futbolcuyla masaya oturacak.
    Mikel Jon Obi ve Lassana Diarra'nın takımda daha fazla yer bulmasıyla ilk 11'e girme şansı çok az görünen 34 yaşındaki Makelele, takımdan ayrılacağını ancak nereye gideceğine karar veremediğini açıklamıştı.
    Ayrıca İngiliz basını Chelsea ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Makelele için Beşiktaş'ın 2.5 milyon sterlini gözden çıkarttığını yazmıştı.
    Başarılı orta saha oyuncusu ile Beşiktaş'ın yanı sıra Villareal, Olympiakos ve ABD'nin Houston Dynamos takımları da talip olmuştu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by mustafa6685 View Post
    kardeş sen yine çok iddialısın gene iyi yerlerden duyumlar var heralde
    Şimdi Sedat peker acıklama yapıyor hemde yanında Adnan polatta var bence onlar bu konuyuda konustular anlastılar

Resmi sitedede 2 antalyalı Galatasarayda diye haber cıkarsa sasırmayın

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Quote Originally Posted by paco View Post
    Beşiktaş'tan Makelele sürprizi...

Beşiktaş sonunda bombayı patlattı...
    Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin bugün İstanbul'a gelerek Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturması bekleniyor.
    Premier Lig'in devlerinden Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin transferi için büyük uğraş veren Siyah-Beyazlı yönetim bugün Fransız futbolcuyla masaya oturacak.
    Mikel Jon Obi ve Lassana Diarra'nın takımda daha fazla yer bulmasıyla ilk 11'e girme şansı çok az görünen 34 yaşındaki Makelele, takımdan ayrılacağını ancak nereye gideceğine karar veremediğini açıklamıştı.
    Ayrıca İngiliz basını Chelsea ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Makelele için Beşiktaş'ın 2.5 milyon sterlini gözden çıkarttığını yazmıştı.
    Başarılı orta saha oyuncusu ile Beşiktaş'ın yanı sıra Villareal, Olympiakos ve ABD'nin Houston Dynamos takımları da talip olmuştu
    kaynak nedir hocam?

Kendinizi Ali Bilginin yerine koyun...Fenerde bi suru brezilayalı var. GS de ise bi suru almancı ve teknık dırektorde efsane bi alman. Ali de almancı. Ayrıca Seddat Pekerin acıkmaısna dıkkat edın : Ali bilgin için GS ile gorusuyoruz , fenerinde teklifi var.. fener burda 2.planda....

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ne zaman gündeme geldi ya bu Ali Bilgin.Yeni haberim oldu.

gudjonsende war gundemde bence o gelse daha ii olur....kezmanin takim arkadasi deilmiydi chelsea deyken

Mesaj Yetkileri