beşiktaş rüştü alarak bence çok büyük iş başardı hem saha içinde hemde saha dışında beşiktaşa çok faydası olacak
beşiktaş rüştü alarak bence çok büyük iş başardı hem saha içinde hemde saha dışında beşiktaşa çok faydası olacak
Yuahu gıcık oldum şu polislere
Hava alanında linconun konundan bastıra bastıra geçiriyolar. Sanki o yürüyemiyoAllahdan adnan sezgin kızdı polislere. Az daha boğaz boğaza kavga çıkıcaktı. Bana yapsalar öyle birşey direk kavgaya girerim polisle. Anlamıyorumki sen niye adamın kolunu tutuyosun. Sanki kaçıcak adam. Sanki üyrüyemiyo. Sanki suçlu !
![]()
kardeşim önce siz kendi transferlerinize bakın sonra buraya gelip bizim yaptıklarımız ve yapacaklarımızı eleştirin![]()
Carew Türkiye'de oynamayı istemediği için giti geri dönmeyecek.
İşte böyle yapılınca da kim bilir adam ne düşünmüştür ben nereye geldim Cehenneme mi geldim diyee...
sıra ali bilgindemi
Volkan'da tamam
Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, futbolcuları Volkan Yaman'ın transferiyle ilgili Galatasaray Kulübü ile anlaştıklarını belirterek, ''Galatasaray ile anlaşma imzaladık. Volkan bugünden itibaren Galatasaraylı'dır'' dedi.
Başkan Peker, Volkan'ın transferi karşılığında sarı-kırmızılı kulüpten kaleci Fevzi artı para aldıklarını söyledi.
Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ise Volkan konusunda Antalyaspor ile anlaşma imzaladıklarını belirterek, ''Konu bitmiştir. Volkan yarından itibaren Galatasaray forması giyecektir'' diye konuştu. Ali Bilgin ile ilgili bir soru üzerine Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, ''Bu futbolcuyla ilgili görüşmelerimiz Galatasaray Kulübü ile sürüyor. Ayrıca Fenerbahçe'den de Ali Bilgin için teklif aldık'' dedi. Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat da Ali Bilgin ile ilgili teklifleri bulunduğunu doğruladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
volkan hayırlı olsun tekrardan ama bence ali bilgin çok gereksiz olur
G.Saray'da yeni sezonda kadroda düşünülmediği için yönetim tarafından kendisine takım bulması istenilen Tomas, kalacak... Sebebi ise tamamen duygusal...
Yıllık kazancının bir bölümünden feragat etmesi istenen Stjepan Tomas, bu öneriyi reddetmişti.
Yönetimin, “Öyleyse kendine yeni bir kulüp bul'' restine karşılık veren Hırvat futbolcu, İtalyan takımlarıyla temasa geçmişti. Fakat tecrübeli oyuncunun teklifleri birer birer geri çevirdiği öğrenildi.
Çünkü Galatasaray’da yılda 1.4 milyon Euro kazanan Tomas’a, Avrupa’da hiçbir kulüp bu parayı vermedi. Başarılı savunma oyuncusunun bu nedenle en az 1 sezon daha Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği belirtildi. Yönetimin, Tomas’ın mukavelesini fesh etmesi durumunda çok yüklü bir bedel ödemesi gerekiyor.
Fanatik
VaLLa ben ertuğruL hocanın her konuşmasından sonra kendisine biraz daha fazLa saygı duymaya başLadım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ztn bu HavaAlanlarında çok kaybediyoruz biz yahu... Gelen adamlar şaşırıyo harbideN... Ne oluyo diye...![]()
Heralde en sonunda ücretini GS ödemek şartıyla kiralıycaklar Toması.... Trabzona mesela ne bilim...
Bu başlığa artık yazmıyorum demiştim ama aldığım bir duyum nedeniyle bunu bozuyorum.
Büyük oranda Fransız Claude Makelele ile anlaştık,kesin değil ama sanırım olacak...
Özür dilerim,anlaşma yok.Sadece görüşmeye İstanbul'a gelecekmiş,
Premier Lig'in devlerinden Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin transferi için büyük uğraş Beşiktaş yönetiminin bugün Fransız futbolcuyla masaya oturacağı açıklandı.
İngiliz basını daha önce Chelsea ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Makelele için Beşiktaş'ın 2.5 milyon sterlini gözden çıkarttığını yazmıştı.
Makalele'ye Villareal, Olympiakos ve ABD'nin Houston Dynamos takımlarının da talip olduğu iddia edilmişti.
goal.com
Ali bilgin gelirse rommedahl yatar belki sag beke trabelsi gelir ozaman
işallah toması elden çıkarabiliriz.6 yabancının 3 ü stoper.gönderilmezse çok kötü olur
fenerbahcenin aylardır uğraştığı ali bilgin yarın gsye gelirse şaşırmam.Diyelim öyle bişey oldu fenerbahce.org hemen yazar biz ali bilginle hiç ilgilenmedik![]()
Ali bilgini Acıkladıklarına göre anlastık bence
Her an antalyaya bir oyuncu daha verilebilir o da kabze olabilir
Cünkü forvet bizde cok var yeni yıldız forvette gelicek kesin kabze verilir
Volkanla birlikte resmi sitedede acıklanabilir işte iki antalayalı Galatasarayda diye
Kabze Gıdıcek kesın
Bu arada Bu aksam Resmi haber cıkar yarın da volkan ve ali idmana katılırlar
umarım dediğin doğrudur dostum ve alırız makaleleyi 10numara katkı yapar bide collocini geldimi deyme keyfimee..hadi inşş..
Welet nickli arkadaş bence sen buraya yorum yapma karışa bize yaparsanda tratışma çıkarma![]()
bence hatayi tomasi gondermeden stopere oyuncu almakla yaptik.once gonderip sonra alsaydik.3 tane yabanci stoper oldu.gencler var bide.oooo
kardeş sen yine çok iddialısın gene iyi yerlerden duyumlar var heralde
Beşiktaş'tan Makelele sürprizi...
Beşiktaş sonunda bombayı patlattı...
Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin bugün İstanbul'a gelerek Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturması bekleniyor.
Premier Lig'in devlerinden Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin transferi için büyük uğraş veren Siyah-Beyazlı yönetim bugün Fransız futbolcuyla masaya oturacak.
Mikel Jon Obi ve Lassana Diarra'nın takımda daha fazla yer bulmasıyla ilk 11'e girme şansı çok az görünen 34 yaşındaki Makelele, takımdan ayrılacağını ancak nereye gideceğine karar veremediğini açıklamıştı.
Ayrıca İngiliz basını Chelsea ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Makelele için Beşiktaş'ın 2.5 milyon sterlini gözden çıkarttığını yazmıştı.
Başarılı orta saha oyuncusu ile Beşiktaş'ın yanı sıra Villareal, Olympiakos ve ABD'nin Houston Dynamos takımları da talip olmuştu
Kendinizi Ali Bilginin yerine koyun...Fenerde bi suru brezilayalı var. GS de ise bi suru almancı ve teknık dırektorde efsane bi alman. Ali de almancı. Ayrıca Seddat Pekerin acıkmaısna dıkkat edın : Ali bilgin için GS ile gorusuyoruz , fenerinde teklifi var.. fener burda 2.planda....
Ne zaman gündeme geldi ya bu Ali Bilgin.Yeni haberim oldu.
gudjonsende war gundemde bence o gelse daha ii olur....kezmanin takim arkadasi deilmiydi chelsea deyken