Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 161 sonuç

Konu: [4-4-2 Dengeli] İşte FM 2007'nin en iyi taktiği!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eddie Johnson Angelos Chariteas [yanlış yazmış olabilirim] ikilisi harikalar yaratıyor cidden. Birde Vela'yıda kadronuzda bulundurursanız bu 3'lü çok gol atıyor.Sağda Hleb yada de Guzman Sola da Feyenoord'da Jean diye bir genç oyuncu var.Lucas'ıda DM'ye öneririm.AM oynayan MC ise bende Sosa ama pek verim vermiyor.Sol bekede Pocognoli'yi öneririm taktik iyi işliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sol kanatta Nuno Valente'de olabilir .Hem de çok ucuz.Sağ kanat Borre süper.

Defansın ortasını FRANCİSCO JAVİER RODRİGUEZ'i alın.Sıçraması 20..Birde MAN UTD'den O'shea yi kiralayabilirsiniz.Orta sahanın ortasında Yaya Toure ve Mathieu Bodmer süper oynuyor.Sol kanatta Ashley young .Bu kadro ile Aston villa'yı premiership şampiyonu yaptım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Ilhan abi sen kendi agzinla soyledin Kanatlar ve forvetler pres yaparlarsa pozisyonunu kaybederler diye. Defans da closing down yaparsa pozisyonunu kaybeder ayrica alan daraltmayi pozisyonunu kaybetmeden nasil yapacaktir ki? Ama siz gidipte defansa hem Tight Marking uygulatmayip hem de Closing Down u 0 larsaniz mantalite defansif olmadigi surece yol gecen hani gibi olur orasi.
    Simdi forvet top rakipteyken mi pozisyonunu kaybetse daha iyi yoksa defansin top rakipteyken pozisyonunu kaybetmesi mi daha iyi? Ben acikca 1.sini secerim sizce de daha mantikli degil mi?
    Klavye Ingilizce oldugu icin yazim hatalari coktur affola..
    bak şimdi forcimbom, son kez açıklıyorum sana bu meseleyi.

defanstaki oyuncuna closing down verdiğinde yerini kaybetmesi diye bir şey yoktur. closing down demek, alan daraltma demek. defan soyuncuları, oynadıkları alan kıstlı oldukları için ne kadar closing down yaparsa yapsın bir kanat oyuncusunun closing downına göre daha az pozisyon kaybeder. ve defans oyuncusunun closing down yaptığında top kapma ihtimali normal bir orta saha, kanat ya da forvet oyuncusuna göre en az 5 kat daha fazladır. o yüzden sen, forvetteki adamına closing down yaptırırsan sadece pozisyon kaybeder, top falan kapamaz. fmdeki sahayı düşünün şimdi.

orta saha 4lüsünden 3 tanesi atak mantalitede ve hepsinin closing down sekemelri 20 üzerinden 20. bu adamlar top rakibe geçince hemen rakibe yönelirler ve kendi pozisyonlarını boşaltırlar. boşaldı mı orta sahan... evet tabi ki. eğer rakibin bir oyun kurucusu varsa veya defansı çok gerizekalı değilse bu kanat oyuncularının closing downlarından çok kolay kurtulurlar çünkü kanat oyuncularının ve atak oyuncuların top kapabilme yetenekleri oldukça düşüktür.

adamlar topu senin boşalmış orta sahana aktardı. zaten orda rahat pas yapabilecekelr, eğer bir de defansın alan daraltma yapmıyorsa çok kolya gol alanına gelecekler. ve golü atacaklar.

eğer defansın da clsoing down yapsa idi, rakip takım rahat atak geliştiremeyecekti, ve top kapabilme yetenekleri üst düzey olduğundan onların closing downu büyük ihtimalle başarılı olacaktı.

bakın şunu unutmayın.. önemli olan yapılan closing downın sonucunda top kapabilmek. eğer top kapamıyorsanız closing down aleyhinize işler. o yüzden daha iyi top kapabilen defans 4lüsünün daha çok closing down yapması gerekir.

zaten orta sahanız ortalama derecede closing down yapıyor ise fazla pozisyon kaybetmezler, rakip takımın oyuncuları da orta sahayı geçerken zaten zorlanacaklar, çünkü üzerlerine gittiklerinde pozisyonunu kaybetmemiş bir orta saha olacak. ve büyük ihtimalle direkt veya uzun paslarla rakip kaleye gidecekler, top zaten bize geçecek. ha, zor zanaat topu bizim sahamıza taşıdılar, o zaman defans closing down yapacak ve büük olasılıkla topu kapacak.

bakın şunu unutmayın, closing down pres demek değildir her zaman... yani defansın closing downını 15 yaparsanız ta orta sahaya top kapmak için gelmez. rakip topu senin sahanın ortasına getirdiğinde rakibe gider. bunu unutmayın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Closing Down yani senin tabirine gore alan daraltma yapmak icin oyuncu mutlaka pozisyonunu kaybedecektir. Senin de dedigin gibi C.D. si 20 olan bir DC orta sahaya gitmez ama ayni zamanda C.D. si 17 olan bir ML de rakip kaleye gitmez.

Diger mevzuda ise ML/R ne cok closing down verirsin cok alan daraltir cok pres yapar ama burada oldurucu bir nokta var. Normal olarak ML/R lerin tackling ozelligi dusuk olabilir. Bu yuzden de pres yapip top kapamayinnca rakipten calim yiyebilir ve rakip oyuncunun onu bos kalabilir. Bunu onlemek icin her zaman ML/R lerin C.D. sini yuksek tutup tackling i Easy yaparsak oyuncu alan daraltir ancak top kapmaya ugrasmaz ve her an rakibin onunde olur. Ayni sekilde bu yontemi FC lere de uygularsak rakip DC lerden gelebilecek ve bizim defansimiz arkasina sarkabilecek top atmalarini onleyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Closing Down yani senin tabirine gore alan daraltma yapmak icin oyuncu mutlaka pozisyonunu kaybedecektir. Senin de dedigin gibi C.D. si 20 olan bir DC orta sahaya gitmez ama ayni zamanda C.D. si 17 olan bir ML de rakip kaleye gitmez.

Diger mevzuda ise ML/R ne cok closing down verirsin cok alan daraltir cok pres yapar ama burada oldurucu bir nokta var. Normal olarak ML/R lerin tackling ozelligi dusuk olabilir. Bu yuzden de pres yapip top kapamayinnca rakipten calim yiyebilir ve rakip oyuncunun onu bos kalabilir. Bunu onlemek icin her zaman ML/R lerin C.D. sini yuksek tutup tackling i Easy yaparsak oyuncu alan daraltir ancak top kapmaya ugrasmaz ve her an rakibin onunde olur. Ayni sekilde bu yontemi FC lere de uygularsak rakip DC lerden gelebilecek ve bizim defansimiz arkasina sarkabilecek top atmalarini onleyebiliriz.
    önemli olan rakip kaleye gitmesi değil zaten. şimdi sana bahsedeceğim enstanteneyi kafanda canlandır. rakip oyunda chelseanin formasyonunu kullanıyor, mesela süper lig ekiplerinden ersun yanalın kullandığı 4-1-2-2-1 formasyonu. bu formasyonda amr ve aml oyuncuları mevcuttur. şimdi top rakibin drsinde. dr aktardı dm ya da mcye. eğer kanat adamına 17 closing down verirsen gider o mcnin yanına. tabi o gidene kadar mc pasını atar bile, kanatın boşaldı mı... evet.. oradaki amr ya da aml rahat rahat aldı topu, çünkü kanatın boşaldı. rakip amrnin top yapmasını enelleyecek adam tek senin dl kaldı. zaten senin dl closing down yapmıyor, ama yapsa bile o gelene kadar adam ortasını da açar, çalımını da basar. önemli olan o adamın pas almasını engellemek. kanat adamın zart zurt her pozisyonda yerini kaybetmezse o kanat adamı daha zor top alır. önemli oaln adamın easy tackling yapması değil. pozisyon kaybetmesi. pozisyonunu kaybettiği an rakip orta saha çok rahat pas yapacak. benim tezimde sadece dmc tarzındaki mc çok closing down yapıyor, onun da top kapma özellikleri iyi olduğundan rahat top kapıyor.

kendi açımdan optimum çözümü verip bu closing down meselesi hakkında daha fazla yazmayacağım.

defansif çizginiz 20 üzerinden 15 olacak. defans ortalama 14-15 closing down yapacak. kanat adamlarınız 11 closing down yapacak. dm tarzındaki mc 14, amc tarzındaki mc ise 6 closing down yapacak. forvetlerinki ise 5. ofsayt taktiği açık, kontraatak taktiği kapalı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by peluk View Post
    önemli olan rakip kaleye gitmesi değil zaten. şimdi sana bahsedeceğim enstanteneyi kafanda canlandır. rakip oyunda chelseanin formasyonunu kullanıyor, mesela süper lig ekiplerinden ersun yanalın kullandığı 4-1-2-2-1 formasyonu. bu formasyonda amr ve aml oyuncuları mevcuttur. şimdi top rakibin drsinde. dr aktardı dm ya da mcye. eğer kanat adamına 17 closing down verirsen gider o mcnin yanına. tabi o gidene kadar mc pasını atar bile, kanatın boşaldı mı... evet.. oradaki amr ya da aml rahat rahat aldı topu, çünkü kanatın boşaldı. rakip amrnin top yapmasını enelleyecek adam tek senin dl kaldı. zaten senin dl closing down yapmıyor, ama yapsa bile o gelene kadar adam ortasını da açar, çalımını da basar. önemli olan o adamın pas almasını engellemek. kanat adamın zart zurt her pozisyonda yerini kaybetmezse o kanat adamı daha zor top alır. önemli oaln adamın easy tackling yapması değil. pozisyon kaybetmesi. pozisyonunu kaybettiği an rakip orta saha çok rahat pas yapacak. benim tezimde sadece dmc tarzındaki mc çok closing down yapıyor, onun da top kapma özellikleri iyi olduğundan rahat top kapıyor.

kendi açımdan optimum çözümü verip bu closing down meselesi hakkında daha fazla yazmayacağım.

defansif çizginiz 20 üzerinden 15 olacak. defans ortalama 14-15 closing down yapacak. kanat adamlarınız 11 closing down yapacak. dm tarzındaki mc 14, amc tarzındaki mc ise 6 closing down yapacak. forvetlerinki ise 5. ofsayt taktiği açık, kontraatak taktiği kapalı.
    MR nin C.D. sini 17 ayarlayinca o gidipte MC ye basmaz. Rakibin MC sinin oldugu yerde senin MC nde var ve o pres yapar. Ha soyle bir durum da var. Eger defansif cizgin gerideyse MC ninde pres yapmamasi lazim cunku onlar da geride durur. Ancak bu taktikte defensive line ondedir.

Ilhan abi ML/R nin poziyonunu kaybedecegini yazmissin. ML/R rakibin ML/R sine basar ve genelde fazla pozisyon kaybetmez kaybetse dahi rakip ML/R sinin pesindedir ve easy tackling yaparsaniz rakibin geriden pas arapas ve orta yapmasini engellemis olursunuz. Nedenini az once yazmistim.

Ayrica DL/R lerin de en azindan 10 C.D. ile oynamasinda ve hard tackling yapmasinda fayda var.

ya bence taktik fena deil ama 2 sorunum war
    1. kontra atak seceneini kapatmama ve defansi one cekmeme ragmen biras fazla pozisyon goruyorum kalemde
    2. cok pozisyon bulamiyorum genelde dediginiz gibi sola tevfik kose yi koyup target man yaptm ki kafasi 18.
    bu arada takimim sekerspor we 2. sezonumda lig a da mucadele ediorum lige bu taktikle basladim ve suan 2. nin 2 puan onunde liderim fakat kurdugum kadro da saglam.
    ben yine de kadromu yaziyim
    GK volkan babacan
    DR murat ozatak
    DL nuri colak
    DCler kesci serdar ve gungor ozturk
    MR mehmet yozgatli
    ML deniz yilmaz
    MC tumer metin *soldaki*
    MC huseyin karakayis (ferhat bikmaz da oynuo)
    ST tevfik kose
    St ahmet dursun (ali ozturk de oynuo arada)

kadrom da bu yardim ederseniz sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

MR nin C.D. sini 17 ayarlayinca o gidipte MC ye basmaz. Rakibin MC sinin oldugu yerde senin MC nde var ve o pres yapar. Ha soyle bir durum da var. Eger defansif cizgin gerideyse MC ninde pres yapmamasi lazim cunku onlar da geride durur. Ancak bu taktikte defensive line ondedir.

Ilhan abi ML/R nin poziyonunu kaybedecegini yazmissin. ML/R rakibin ML/R sine basar ve genelde fazla pozisyon kaybetmez kaybetse dahi rakip ML/R sinin pesindedir ve easy tackling yaparsaniz rakibin geriden pas arapas ve orta yapmasini engellemis olursunuz. Nedenini az once yazmistim.

Ayrica DL/R lerin de en azindan 10 C.D. ile oynamasinda ve hard tackling yapmasinda fayda var.
    bak çok ezber konuşuyorsun. ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum. eğer kanat adamının alan daraltamsını fazla yaparsan sadece rakibin kanadına basmaz. içeri de gider, lütfen ama yahu, lütfen...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ozzy23 View Post
    ya bence taktik fena deil ama 2 sorunum war
    1. kontra atak seceneini kapatmama ve defansi one cekmeme ragmen biras fazla pozisyon goruyorum kalemde
    2. cok pozisyon bulamiyorum genelde dediginiz gibi sola tevfik kose yi koyup target man yaptm ki kafasi 18.
    bu arada takimim sekerspor we 2. sezonumda lig a da mucadele ediorum lige bu taktikle basladim ve suan 2. nin 2 puan onunde liderim fakat kurdugum kadro da saglam.
    ben yine de kadromu yaziyim
    GK volkan babacan
    DR murat ozatak
    DL nuri colak
    DCler kesci serdar ve gungor ozturk
    MR mehmet yozgatli
    ML deniz yilmaz
    MC tumer metin *soldaki*
    MC huseyin karakayis (ferhat bikmaz da oynuo)
    ST tevfik kose
    St ahmet dursun (ali ozturk de oynuo arada)

kadrom da bu yardim ederseniz sevinirim
    Target Man adamının heading'i değil, jumping özelliği iyi olmalı. Tevfik'in jumping'i 12. yani berbat

iyi o zaman ben 1. lige cikinca ole bi adam buliim hem ziplama hem de kafasi iyi olan
    saka bi yana tevfik gercekten cok iyi oynuo hem gol krali gem en cok macin adami olan adam. son altay macinda da 2 gol atti 2-0 yendik adamlari suan 2. ankaragucunun 6 puan onunde liderim baya yi bi sezon geciriorum isallah tevfik yerine (pardon yanina) gerekekn ozellilere sahip birini alinca 1. ligde iyi bir yerlere gelirim. sezonu bu aksam kesin olmasa da yarin bitiririm ve ss koyarim fikstur ve puan durumunu daha 20 mac war.
    o mevkiye tavsiye edebileceginiz ozellilere sahip yerli yabanci bi forvet varsa mutlu olurum.

eline sağlık.bi deneyelim...

Nesil
    2006
    Yer

bak çok ezber konuşuyorsun. ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum. eğer kanat adamının alan daraltamsını fazla yaparsan sadece rakibin kanadına basmaz. içeri de gider, lütfen ama yahu, lütfen...
    Ilhan abi ben de tecrubelerime dayanarak soyluyorum MR/L iceri basmaz. Ayrica senin Neredeyse taktigin tamamini rehberinden yaptigin wwfan da ayni seyleri soyluyo SI de.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Kim ne derse desin. Kanıtlarla konuşurum! İlk sezon. Totthenam(Ben) - ManU:

Shot at 2007-06-26

Dedikleri yapıldığı taktirde sonuç bu. MR/L içeri basar mı basmaz mı ilgilendirmez. Sonuç kanıtla ortada.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlhan abi ben birşey diyeceğim:
    Bu taktikte her mevkide özel mentalite vermişsin. Ya mesela dcler 6, fcler 17, mr ler 14...
    Bunlara böyle veince, team instructions da ben takımımı atak oynatmak isteyince onu atak yaparsam bile işe yaramıyacak çünkü herkes kendine özel mentalitesi var yani bişeye yaramıcak.. ben mi yanlış düşünüyorum?

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Kim ne derse desin. Kanıtlarla konuşurum! İlk sezon. Totthenam(Ben) - ManU:

Shot at 2007-06-26

Dedikleri yapıldığı taktirde sonuç bu. MR/L içeri basar mı basmaz mı ilgilendirmez. Sonuç kanıtla ortada.
    Tamam o zaman herkes taktigi koysun hic kimse yorum yapmasin taktiksel tartisma yapmasin put gibi dursun o taktik.
    Allah`im zihniyete bak ya. Ben sana bu taktikle basarisiz olursun mu dedim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar ben denedim bu taktikte bile kanatlar içeriye basıyor.. Dikkatli izleyin maçı. Bu arada bu taktikte defanslar çok iyi kademeye giriyolar gerçekten savunmada başarılı bi taktik..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tamam o zaman herkes taktigi koysun hic kimse yorum yapmasin taktiksel tartisma yapmasin put gibi dursun o taktik.
    ki manchester united yenilmeyecek diye de bir şey yok yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Taktiksel tartışma yapıyorsun. Yapacaksın tabii ki. Ama taktiğin bilmem neresi içer i girmiyor bilmem neresi ne yapmıyor dedin. Ben hangi takımla oynasam başarı sağladım bu taktikle. Denilenlerin aynısını yapınca çok başarılı oluyor takım. Hiçte orası burası içeri miçeri giriyor derdi kalmıyor
    Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    ki manchester united yenilmeyecek diye de bir şey yok yani.
    Yap dandik bir taktik yen o zaman ManU'yu. Taktiğin kalitesi ortada

19. Default

Taktik Iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Ayrıca Can o zaman burda başarılı oldum diyenlerde söylemesin bunu. Başarılı olunmayacak diye bir şey yok di mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yap dandik bir taktik yen o zaman ManU'yu. Taktiğin kalitesi ortada
    buraya konulan bütün taktikler kaliteli zaten. hem tabii ki yenemeyiz dandik bir taktik ile...

22. Default

6=1 Yenildim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ilhan abi ben de tecrubelerime dayanarak soyluyorum MR/L iceri basmaz. Ayrica senin Neredeyse taktigin tamamini rehberinden yaptigin wwfan da ayni seyleri soyluyo SI de.
    wwfan kim tanımam. o konuda rahat ol sen. kanat içeri basar forcimbom, closing down yaparsan top kimdeyse ona gider, yeter ki ona yakın olsun. kanat sadece kanat boyu pres yapmaz, içeri de kaçar. ben taktiğimin tamamının onun rehberinden yapmadım forcimbom. şimdi burada çalıntı muhabbeti yapmayalım, zamanında biliyorsun master ozzy diye bir üye vardı, baya kasmıştık beraber... ben unutmadım.

bak o diyor ki, kanat adamına 8 closing down yaptır diyor. ama ben yine de 11 yaptırmışım. tempoyu yavaş yapın demiş 11 yapmışım, hatta maç içinde artırın demişim, target man oyunu tek düze yapar demiş, benim oyunum target man üzerine. yani bilip bilmeden, incelemeden konuşuyoruz. eğer AI mantalitesi ile girseydim bu taktiği buraya koymazdım, buyrun SI taktiği derdim.

Emek var, emeğe saygı dostlar...

Bana maç görüntüsü ver senin tezinle 5 tane, ama adam gibi maçlar olsun, sana tamam derim, eğer istersen sana maç gönderirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by AbstractAlgebra View Post
    6=1 Yenildim
    Denilenlerin aynısını yapmamışsındır.. Pivot santrafor, hızlı santrafor, iyi sol bek, iyi sağ bek, iyi orta açan sağ, sol kanat oyuncuların varsa ve forvetin sol tarafındaki oyuncun pivot santrafor sağ tarafındaki ise hızlı santrafor ise ve sol taraftakine atak oyuncu özelliğini verdiysen, ayrıca takımın özelliklerine göre mentaliteyi falan ayarladıysan böyle bir sonuç pek olmaz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Denilenlerin aynısını yapmamışsındır.. Pivot santrafor, hızlı santrafor, iyi sol bek, iyi sağ bek, iyi orta açan sağ, sol kanat oyuncuların varsa ve forvetin sol tarafındaki oyuncun pivot santrafor sağ tarafındaki ise hızlı santrafor ise ve sol taraftakine atak oyuncu özelliğini verdiysen, ayrıca takımın özelliklerine göre mentaliteyi falan ayarladıysan böyle bir sonuç pek olmaz..
    oyy oyy zaten bu oyuncular biz de mevcut ise en kötü taktikle bile istediğimiz sonuçları alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    oyy oyy zaten bu oyuncular biz de mevcut ise en kötü taktikle bile istediğimiz sonuçları alırız.
    İyide taktik bu oyunculara göre. Zaten pek çok özellik gerekmiyor. Ben taktiğin tüm özelliklerini bircümlede topladım ondan öyle çok göründü.. Soğukkanlı ve teknik sağ ve sol bek lazım iyiden kastım oydu. Zaten pivot santrafor ve hızlı forvet olmazsa olmazı.. Çoğu kanat oyuncusu da iyi orta açıyor zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

basıyo içeri kanat arkadaşlar dikkatli izleyin,

Nesil
    2006
    Yer

wwfan kim tanımam. o konuda rahat ol sen. kanat içeri basar forcimbom, closing down yaparsan top kimdeyse ona gider, yeter ki ona yakın olsun. kanat sadece kanat boyu pres yapmaz, içeri de kaçar. ben taktiğimin tamamının onun rehberinden yapmadım forcimbom. şimdi burada çalıntı muhabbeti yapmayalım, zamanında biliyorsun master ozzy diye bir üye vardı, baya kasmıştık beraber... ben unutmadım.

bak o diyor ki, kanat adamına 8 closing down yaptır diyor. ama ben yine de 11 yaptırmışım. tempoyu yavaş yapın demiş 11 yapmışım, hatta maç içinde artırın demişim, target man oyunu tek düze yapar demiş, benim oyunum target man üzerine. yani bilip bilmeden, incelemeden konuşuyoruz. eğer AI mantalitesi ile girseydim bu taktiği buraya koymazdım, buyrun SI taktiği derdim.

Emek var, emeğe saygı dostlar...

Bana maç görüntüsü ver senin tezinle 5 tane, ama adam gibi maçlar olsun, sana tamam derim, eğer istersen sana maç gönderirim...
    Ilhan abicim bi sorun cikmazsa yarin sana goruntuleri de sunacagim Insallah..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    basıyo içeri kanat arkadaşlar dikkatli izleyin,
    Usta sorun kanadin iceri basip basmamasi degil mesajlari dikkatli okuyun ayrica o konuda icri basarsa kenardan en fazla orta yuvarlagin basinin 1-2 metre falan yukarisina kadar basar(her zaman degil tabii)...

Mesajinin tamamini okuyamadim kusura bakma Ilhan abi yorgunluk vs. simdi gordum orasini kesinlikle calinti falan dedigim yok diyemem kimsenin emegine saygisizlik yapilamaz ama rehberi yayinlayaninda dusuncelerine gore RoT tamamen olmasada artik cok iyi islemiyor. Iyi aksamlar herkese..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi içeri basıyor yani yerini boşaltıp tehlike yapacak kadar.. defanslar ise bir anda kademye giriyor C.D yaramış bence..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Abi içeri basıyor yani yerini boşaltıp tehlike yapacak kadar.. defanslar ise bir anda kademye giriyor C.D yaramış bence..
    Benim dedigim sadece Closing Down un yuksek olmasi gerektigi degil kanat oyuncusu Easy tackling yaparsa rakibin sadece alanini daraltir top kapmaya calismaz ve bu sekilde rakip kolay kolay calim atamaz ve bosluk bulamaz. Bugunluk bu kadar yeter artik yarin tartisiriz hadi iyi aksamlar..

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri