1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: [4-4-2 Dengeli] İşte FM 2007'nin en iyi taktiği!!!

Hybrid View

1. Default

6=1 Yenildim

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by AbstractAlgebra View Post
    6=1 Yenildim
    Denilenlerin aynısını yapmamışsındır.. Pivot santrafor, hızlı santrafor, iyi sol bek, iyi sağ bek, iyi orta açan sağ, sol kanat oyuncuların varsa ve forvetin sol tarafındaki oyuncun pivot santrafor sağ tarafındaki ise hızlı santrafor ise ve sol taraftakine atak oyuncu özelliğini verdiysen, ayrıca takımın özelliklerine göre mentaliteyi falan ayarladıysan böyle bir sonuç pek olmaz..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Denilenlerin aynısını yapmamışsındır.. Pivot santrafor, hızlı santrafor, iyi sol bek, iyi sağ bek, iyi orta açan sağ, sol kanat oyuncuların varsa ve forvetin sol tarafındaki oyuncun pivot santrafor sağ tarafındaki ise hızlı santrafor ise ve sol taraftakine atak oyuncu özelliğini verdiysen, ayrıca takımın özelliklerine göre mentaliteyi falan ayarladıysan böyle bir sonuç pek olmaz..
    oyy oyy zaten bu oyuncular biz de mevcut ise en kötü taktikle bile istediğimiz sonuçları alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    oyy oyy zaten bu oyuncular biz de mevcut ise en kötü taktikle bile istediğimiz sonuçları alırız.
    İyide taktik bu oyunculara göre. Zaten pek çok özellik gerekmiyor. Ben taktiğin tüm özelliklerini bircümlede topladım ondan öyle çok göründü.. Soğukkanlı ve teknik sağ ve sol bek lazım iyiden kastım oydu. Zaten pivot santrafor ve hızlı forvet olmazsa olmazı.. Çoğu kanat oyuncusu da iyi orta açıyor zaten...
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    ben demiyorum iyi kötü oyuncu diye. ben kayseriyi şampiyon yaptım bu taktikle, hatta şu anda avrupa sıralamasında 2. sıradayım. sadece pivot santraforun, yani soldaki santraforun jumping özelliği yüksek olacak, soldaki mc atak mc, sağdaki mc dmc gibi bir mc. bundan başka özel bilgiye gerek yok.

taktiği sabote etmek amaçlı değil de, forcimbom gibi belli bir teze oturtulmuş mesajlar atarsanız daha güzel tartışırız, hem ben bilgilerimi aktarırım sizlere. istersen ver kötü taktiği, bakalım boro'yu ligde tutabilecek misin? ki düşenler de var middlesbrough ile...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri